dilluns, 14 de juliol del 2008

el pspv torna a plantar cara al "nou mil.lenni"






El PSPV ha anunciat la interposició d'un nou contenciós administratiu "contra la barbàrie urbanística de Nou Mil.lenni". De la mateixa forma els socialistes assenyalen que, "no sols no hi ha el preceptiu informe de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer amb les conseqüències jurídiques que això comporta sinó que, a més, el mateix EMSHI realitza un informe on afirma que s'haurà de limitar la despesa d'aigua en tota Catarroja per a poder abastir Nou Mil.lenni".

Segons el PSPV la població de Catarroja "té el dret a saber que de fer-se el Nou Mil.lenni tindrà reducció en l'ús del consum d'aigua i que, per tant, Chirivella i el PP els estarà tancant l'aixeta, pels interessos urbanístics derivats del Nou Mil.lenni".

Els socialistes també denúncien que Francisco Chirivella, "no haja comunicat als comerciants la intenció de construir un centre comercial sobre una superfície de 65.000 metres quadrats amb les nefastes conseqüencies que això comportaria per al comerç local".

Per als socialistes, l'interés de l'alcalde, Francisco Chirivella, a portar aquest projecte avant obeïx a "interessos personals en reflotar una empresa en suspensió de pagaments" com és Llanera.

Finalment, han exigit a Chirivella i al PP "que trenquen definitivament i sense complexos amb qualsevol lligam que puguen tindre amb l'empresa mixta creada exprofés per a construir Nou Mil.leni i que facen complir la legalitat europea i nacional".

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem ja farts de tant de nou mil.lenni, no volem aquest macroprojecte que destrueix el nostre poble, i axió no vol dir que la gent no vullga que es contruixca, sinó que es faça de manera ordenada, amb cap i que d'acord amb les necessitat reals del poble.

Anònim ha dit...

QUE ES CONSTUISCA PERÒ NO EN L'HORTA, NI EN EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA.

CAL PRESERVAR L'HORTA, ho ha dit el CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA. NI EN EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA.

Anònim ha dit...

Estos són com els burros. Van avant caiga qui caiga. I qui farà l´obra si Llanera està com està? Qui pagarà la reparcelació? Per què tan d´interés en tirar endavant amb este projecte? A qui pretenen salvar?

QUINA BARBARITAT!

Anònim ha dit...

Y si no hay agua suficiente ¿cómo siguen adelante? Los vecinos de catarroja tendrían q saber que el Nou Mil.leni implacará restriciones de agua en nuestro pueblo para poder abastecer al nuevo pueblo.

Los partidos deberían hacer público esos datospara q todo el mundo se entere.

Anònim ha dit...

Hola! Punjant en google Catarroja Descoberta he trobat aquest blog i te bona pinta. M'agradaria fer una pregunta. A mi m'ha dit gent que treballa en l'ajuntament, concretament un regidor del pp, que eixes vivendes son pals joves i a preus que pugam pagar. Aixo es mal? Algú me pot explicar lo que te de roin el Nou Mil.lenni. Perque jo vull una vivenda. Perfavor alguna resposta? Alguna alternativa? Gràcies

Anònim ha dit...

Sí Pere, mira entre l´any 2004 i l´any 2007 s´han consgtruït en catarroja vora 1000 vivendes però només 16 VPO. És a dir,en tres anys s´han construït vivendes al nostre poble però sense pensar amb els joves, la gent amb recursos... Per altra banda, segons l´Ajuntament 700 persones s´havien apuntat per acopnseguir una de les 25 VPO q ha fet ara l´IVVSA. Això vol dir que si a Catarroja s´haguera construït VPO des del 2004 ara no hi hauria demanda pq se n´han construï vora 1000 i hi ha una demanda de 700. Fa falta Nou Mil.leni si la demanda és de 700. Per altra banda, a catarroja hi ha unes 2000 vivendes buides, sense usar, sense obrir, sense habitar. No pot l´Ajuntament crear un parc de vivendes de lloguer o de venda amb un conveni amb els propietaris com en altres pobles?

És mentida que les vivendes siguen per a jopves. Van més de 13000. A Catarroja ens fa falta tanta vivenda?

Ah, i no oblides que el PP vené patrimoni públic per a fer vivendes de rendsa lliure quan la llei obliga q siguen de VPO.

Anònim ha dit...

Molt agrait a qui m'haja donat la resposta. Si les dades son eixes el PP és molt heavy no? Per qué enganyen aixina a la gent? En este poble no s'enterem de res! Ara entenc als socialistes i tot el que estan fent per a parar-ho. En les properes eleccions ni a mi ni als meus ens tornara a enganyar el PP. Bueno aci teniu un nou lector agraït al que li agradaria saber més de la història del Nou Mil.lenni. Espere que continueu contant el que passa al nostre poble i d'una forma sencilla que tots pugam entendre, ja que llisc el que poseu als meus pares i als meus iaios. Adéu

Anònim ha dit...

Gràcies al PSPV-PSOE per estar parant des de el govern d'Espanya i des de els tribunals la barbàrie que destruiria Catarroja. Felicitats pel blog, molt complet.

Anònim ha dit...

per cert, hem vist com el Bloc i el PSPV, s'han manifestat amb notes de prensa, denúncies etc contundentment contra el nou mil.lenni, però EUPV no té rés a dir sobre açó, només el que posa en el seu blog, tant de donar-se'ls de "listos", pareix que amb la seua crisi tinguen prou, i poc es preocupen del poble, qualsevol dia pactaran amb el PP.

Anònim ha dit...

Hui han tret algo en levante. Per fi!!! Després d´haver eixit el PSPV i el BLOC ix EU diguent el mateix. Más vale tarde que nunca.

Deuen estar de vacances des de que s´acabaren les eleccions.

Anònim ha dit...

Jo no ho sé però Rosa molt de comunista i d'esquerres però només va a per la "tela".
De fet tinc entés per una persona que estigué en l'últim plé, que Rosa s'en anà i Xirivella va fer una votació per a pagarli'l sencer, ara dic jo, ella no va ser la que votà en companyia del PP per a que qui no estiguera no se li pagara, doncs per qué no renuncía a eixos diners públics?es més, si estava tant malalta, per a qué va anar al plé?, doncs per a cobrar la "pasta".

Anònim ha dit...

Pues sí. Se le hace la boca agua hablando del dinero público y defendiendo que quien no va a los plenos no debe cobrar y ahora ¿será capaz de cobrar sin ir? Cuando uno está enfermo se queda en casa. es muy bonito ir, decir que se encuentra mal y cobrar. Por favor que alguien me diga si finalment lo cobra o no lo cobra. Porque el PP seguro q quiere pagárselo para enfrentarla con los socialistas.

Ai Rosa. Muy mal

Anònim ha dit...

Me gustaría que desde el blog informarais si finalmente cobra el pleno que no asistió o no lo cobra. Porque con todo lo que dijo no creo q tenga el valor de cobrar un pleno que abandona porque el PP le da permiso para cobrar.

Que votó el resto de partidos?

Anònim ha dit...

Si Rosa Perez molt de comunista per la vida i en realitat ella i el seu company David se'ls veu molt coleguetes del PP.
Tranquils, ara Esquerra Unida no està fent res, bueno sí, Rosa cobrant amb una cara que se la xafa, però quan vinguen les eleccions anirà darrere de tots fent-se la de més d'esquerres...
Ja ens coneguem tots en este poble i Rosa ja no enganya a ningú.
Els que estàn treballant de debò son els del PSPV-PSOE i el Bloc.
Ja que no fa res per qué no entra el següent en la llista d'esquerra unida?

Anònim ha dit...

Com coococococollons va a a a a a entraararararar el sesesesegon si ja no esesesestà en esqueesqueeesquerra uniuniunida, va eieieieiexir destapipida aaaaamb més milililitants!
I aararara estatatatata en la inininininininiciatititititiva!

Anònim ha dit...

Clar que està en Iniciativa, per aixo es tan amic de Monzó.
Ara la meua pregunta es:
El deixaràn anar el segon de la llista, en volta de Fernando?
Sembla que pot haver crisi al bloc arrivades les eleccions

Anònim ha dit...

rascanse-la supose que et referiras a Dani, i sí quina parelleta coleguillas del Chiri.
I martí de número dos res de res, de número one del Bloc-Iniciativa o en tot càs del partit del Mustafà

Anònim ha dit...

pero si izquierda unida o mejor dicho Rosa Perez no da un palo al agua, sólo quería el sillón!
Que estafa a los votantes de izquierda unida!
Los socialistas sí que están currando de verdad por este pueblo y el Bloc también, seguid así.

Anònim ha dit...

Jesús Monzó no té rés a dir al respecte, en l'allipebre si que opina, però ací en aquest blog no diu rés, els votants volem que ens aclare si en les properes eleccions Samaruc va a anar en la seua llista.
y pq pareix que estiga en contra d'aquest Blog?. Ell participa activament en altres blogs, però en aquest pareix que no vullga participar o que no tinga rés a dir?

Anònim ha dit...

Sóc militant d'EUPV de Catarroja. Estic totalment bocabadat amb tot el que s'esta diguent en aquest blog sobre nosaltres i no entenc rés de rés. Crec que l'oposició a Catarroja ha sigut, als darrers anys, de lo millor de la comarca i tots hem fet, amb els recursos dels que disposen, el que hem pogut per a millorar i defensar una altra Catarroja.
Crec que s'esta parlant de 3 persones (amb noms) d'una manera injusta. La crítica política la legitima les formes i les vostres evidentment no tenen ni un mínim de respecte.
He tingut les meues dubtes en participar a aquest post però he volgut mostrar la veu i l'opinió d'una persona que participa a EU-Catarroja

Salutacions
I benvinguda, Catarroja Descoberta, a l'interessant i passionant blogosfera catarrojina

Anònim ha dit...

HOMBRE RAUL, YO NO HE LEIDO NINGÚN INSULTO NI MALAS PALABRAS NI MALAS FORMAS. SUPONGO QUE SI ESO OCURRIERA EL ADMINISTRADOR LO QUITARÍA IPSO FACTO. CREO Q LO Q LA GENTE COMENTA ES QUE A EU NO SE LA VE MUCHO O POR LO MENSO NO SE NOTA LA OPOSICIÓN QUE PUEDA ESTAR HACIENDO. TAMBIEN ENTIENDO QUE ANTES DE LAS ELECCIONES ROSA BUSCÓ EL APOYO DE LOS SALVEM Y QUE DESPUÉS NO SE LE VE DEMASIADO. TB HE LEIDO QUE ROSA Q CRITICÓ LO DE LOS PAGOS POR PUNTOS, AHORA PARECE QUE SÍ QUE COBRA SIN ASISTIR. Y LO QUE TAMBIEN HE LEIDO ES QUE EL SEGUNDO DE LA LISTA (MARTÍ) SE FUE DE EU Y ESTÁ EN OTRO PARTIDO (NO ME HA QUEDADO CLARO EN CUAL). OTRAS COSAS QUE SE HAN DIXO, O EUFEMISMOS O IRONIAS SÍ Q CREO QUE SOBRAN Y NO DEBERÍAN DECIRSE.
SE PUEDE HABLAR DE UNA SITUACIÓN X EN EU, DE UN PROBLEMA, DE UNA ACTITUD DE SU LÍDER, PERO SOBRAN COMENTARIOS FUERA DE LUGAR (AUNQUE NO SE INSULTE).

ASÍ QUE RECOMIENDO QUE SE HABLE DEL TEMA ABIERTO Y SI SE HABLA DE PERSONAS O PARTIDOS SIEMPRE CON SERIEDAD.

ALA, AHÍ QUEDA ESO.

SALUD Y A POR ELLOS.

Anònim ha dit...

mira paz sin guerra, no ho has pohut dir més clar!
Completament d'acord amb tú, amb un xicotet detall, ja saps com son els blogs, hi de vegades es fan comentaris que sense ser insults si estan un poc fora de lloc, però el que deia són això blogs.