divendres, 4 de juliol del 2008

el pspv denúncia coaccions per a fer callar a l'oposició

Chirivella i el seu grup polític ha perdut irremeiablement el nord i la decència política. Ja és la segona vegada que presenten una ridícula querella criminal contra els socialistes de Catarroja amb l'única intenció de fer callar i emmordassar el treball d'oposició del Grup Socialista. I el més greu i inaudit és l'ús i l'abús intolerable que fan de la institució per a portar a terme les seues vileses com si d'un grup de cacics passats es tractara.


Primer es van atrevir a denunciar al portaveu socialista per a amedrantar-lo, espantar-lo, pressionar-lo i coaccionar-lo perquè els deixe fer al seu capritx i al seu gust, encara que les seues actuacions moltes vegades vagen contra els interessos generals i del nostre poble. I ho van fer a partir d'un decret d'ajuntament d'amagat i sense previ avís. La jutge va donar la raó al portaveu socialista Wilson Ferrús i va arxivar la denúncia.


Però Chirivella i els seus xics no van tenir bastant amb aquest revolcó judicial sinó que ara tornen a denunciar primer en fiscalia i a continuació en el jutjat a tot el grup Municipal Socialista simplement per contestar a un escrit de la policía local usant les mateixes dades que els agents van fer constar en la carta. El inaudit i immoral és que la denúncia es produïsca no per part del PP sinó de la Junta de Govern Local i que, a més, als socialistes se'ls negara la informació tant en el Ple com en la Comissió Informativa. El que demostra la pasta de la qual estan fets els representants del PP de Catarroja i la baixesa moral amb la qual són capaços d'actuar.



Però, molt al contrari, aquest nou intent d'atropellament als drets dels socialistes a fiscalitzar l'actuació del govern i de Chirivella, a qui hem de dur contínuament per la senda de la legalitat a través dels jutjats, ens motiva per a no cedir en la nostra obstinació d'arribar a una millor Catarroja. I en aqueixa obstinació continuarem perquè el pitjor càncer polític en aquests moments per al nostre poble i per a la democràcia i la participació és el PP local i Chirivella qui ho demostren amb aquest tipus d'actuacions molt allunyades d'un sistema democràtic. Ací a Catarroja els quals ens governen creuen que l'Ajuntament és un mas des d'on poden actuar a rampells i amedrantar als quals dissenteixen.


A més, no és la primera vegada que Chirivella utilitza l'Ajuntament per a evitar la crítica política i la tasca d'oposició. En el 2001 ja va dur davant el jutge a un regidor per expressar la seua opinió igual que va dur al portaveu socialista davant el jutge perquè no suportava les seues opinions. En ambdós casos, igual que ara, la denúncia no va arribar a cap lloc.

És intolerable que un senyor que té una resolució en contra pel mal ús que va fer del padró municipal, que posa als funcionaris contínuament a cercar les dades del padró per a contestar a les cartes massives dels ciutadans duga al jutjat a tot el Grup Socialista per contestar a una carta d'uns policies municipals.

El PP, en comptes de seguir-li el joc a eixe senyor hauria d'haver-li exigit que tornara a l'Ajuntament els 90.000 € que vam haver de pagar per haver adjudicat el projecte del Teatre-Auditori pràcticament a dit.

Per altra banda han afirmat que “el PP és tan cínic que només parla de crispació i obstruccionisme quan estan en el govern i s'obliden de les situacions realment d'assetjament, crispació, conspiració i gamberrisme que escenifiquen quan estan en l'oposició, i a Catarroja fins i tot també en el govern amb eixides de to contínues de qui es creu alcalde”.
En paraules del portaveu socialista Wilson Ferrús, “Som els socialistes, en l'oposició, qui estem treballant i marcant l'agenda política, perquè si no al poble de Catarroja no es faria res".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bé, l'alcalde és un cacique

Anònim ha dit...

Mare meua, el alcalde este ens te que portar a la ruïna, per favor que dimitixca Ja¡¡¡¡.

Anònim ha dit...

CHIRIVELLA DIMISIÓ!!!

Anònim ha dit...

Açò sembla Chicago o Sicilia. Quina poca vergonya. No poden tornar a governar. Perseguixen a aquells que no pensen com ells.

Em sembla una indecèncencia

Anònim ha dit...

FERRUS CUIDADITO!? ho han escrit els mateixos que han fet la pintada ZP = ETA, Açó es un tema molt seriós. Gasten les mateixes armes que els radicals aberxales amenaçant als edils al pais basc, i després parlen, si se cree el ladrón...
El PP de Catarroja s'acosta cada vegada mes a l'extrema dreta.