dijous, 24 de juliol del 2008

el portaveu popular Francisco Guillem torna a mentir

El portaveu popular Francisco Guillem, menteix descaradament per enèsima vegada sense cap tipus de pudor.
El jutge no ha desestimat la impugnació del pressupost del 2007 com falsament afirma Guillem.
És trist que en una democràcia l'oposició haja d'acudir als tribunals per a salvaguardar els interessos de la majoria dels ciutadans.
Ja en diverses ocasions ha hagut de ser un jutge qui li diga a l'alcade Francisco Chirivella i al seu govern (PP-UV) que no poden actuar al marge de les lleis i que han de respectar els drets constitucionals.
Resolucions judicials els són desfaborables, com la d'obeir i respectar la constitució.
Drets constitucionals, no respectats pel govern de Chirivella, tan importants com la llibertat d'expressió, el dret a la informació o el dret a la intimitat, altres resolen contra la venda de patrimoni municipal de sòl, nomenaments totalment il·legals, la il·legalitat del cobrament per punts...
El govern municipal, en diverses ocasions, ha actuat al marge de la llei i ha incomplit la constitució. Quan al que haurien de dedicar-se és a governar pensant en el bé comú i seguint les pautes de la legalitat vigent.
Però no, el govern de Chirivella va més enllà, no ho fa i damunt trau al seu portaveu a mentir sobre les resolucions judicials.
Aquesta és la Catarroja de les falsedats del PP.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què heu llevat dels enllaços els blogs de l'allipebre catarrogí i cornadas para todos?

Amb eixa acció heu estat a l'altura d'ells. Si voleu ser plurals, no podeu fer com ells, encara que com ja us heu dit cadascú fa en el seu blog el que vol, i els que entrem sovint podem deixar d'entar, això és com tot la ràdio, la TV cadascú escolta i veu el que l'interessa, però si vol contrastar opinions a de tindre almenys dos fonts d'informació diferents.

I una altra cosa en tota Catarroja sols està SALVEM CATARROJA, com a entitat social, moviment de veins o associació cultural o esportiva?

Que no hi han més? veritat que no?
Per què no els poseu?

No sols de política viu el home, com sembla passar en aquest blog, Catarroja és molt més que PSOE, PP, Bloc o EU, o els Salvem genera moltes més notícies...

Em sembla que si seguiu eixé aneu pel mal camí (encara que es sols la meua opinió personal)

Anònim ha dit...

A però existixen ERPV i CVa en Catarroja?

Els resultats electorals a Catarroja d'estos dos partits varen ser magnífics. l'un no arribà a 100 vots i els altres embrutaren tota Catarroja de enganxines i pintades que encara estan per llevar. I no sabem res mes d'ells. Les seues webs estan per actualitzar des de fa temps.

No perdeu el temps amb estos enllaços i connecteu amb altres webs catarrogines com el Catarroja CF, la més visitada de molt o la vela llatina per exemple.

O Albufera.com una web molt bona sobre el parc natural de Catarroja.

Anònim ha dit...

Joan i anònim els blogs es van fent poc a poc. Calma, tranquils, no vos fiqueu nerviosos... Parleu de pluralitat i vos molesta que Catarroja Descoberta enllase en Coalicio Valenciana o atres partits de Catarroja? Coherencia senyors i sobretot no vos estreseu tant.

Anònim ha dit...

A mi me parece bien como dice Joan que pongais los enlaces a otras direcciones vecinales o sociales. Lo que ya me da igual es que pongais l´allipebre. recuedo que vosotros lo pusisteis antes de que él lo pusiera, después allipebre lo quitó pq no le gustan los comentarios q hablan de él pq de las entradas no dice nada (es más se las copia). No veo partidismo en un blog que es personal. Los blogs hay qu respetarlos y si no te gustan no entres. Yo hay blogs en los q no entro nunca porque los temas no me gustan.
Animo que está muy bien.

Anònim ha dit...

cornadas para todos, que yo recuerde, jamás tuvo un enlace en este blog y el allipebre, primero lo puso este blog y luego él lo quitó de sus enlaces porque no le gustaba lo que aquí se decía o vete tu a saber porque.
Se nota que hay gente que le pica.
Pues ale, rasca rasca.

Anònim ha dit...

ACLARACIÓ: A mi ni em molesta que poseu l'enllaç de CV o ERPV, així més pluralitat d'acord.

Però si que note en falta els enllaços amb les webs catarrogines, molt més visitades que aquestes dues. Com les que he posat abans (Albufera.com, la vela llatina, Catarroja CF) altres interessants com: la nova del IES Berenguer Dalmau o la Florida.

Per supost poc a poc, si es així, us anime a que aneu completant el blog, encara que ja sabem que algunes estan vetades (esteu en el vostre dret, com ells tenen el dret de vetar-vos a vosaltres)

Anònim ha dit...

Estimat Joan, prenem nota de les teues sugerències.

Si bé és cert que decidirem que la informació i la crítica política fora la que tinguera prioritat al blog, també creguerem convenient no deixar de fer-nos ressò de l'actualitat general del nostre poble.

Per això Catarroja Descoberta continua treballant per un blog plural i integrador.

Gràcies per participar.

Anònim ha dit...

Un altra del palometes?

Anònim ha dit...

No entenc com tota aquesta revolució social catarrogina (blogs, plataformes, iniciatives populars de canvi...) no es veu reflectida a les urnes.
L'oposició té més vots però continua la dreta al poder, aquesta dreta.
Massa temps al poder.

Anònim ha dit...

PERQUÈ SÓN MOLT MENTIROSOS I SE GASTEN MOLTA PASTA (LA DE TOTS) VENENT IXES MENTIRES. LA GRAN MAJORIA DE LA GENT NO LLIG ELS DIARIS QUE SE PAGUEN NI VEU ESTOS BLOGS QUE CONTEN EL QUE PASSA.

Anònim ha dit...

jo també li done la raó a Josep, algú va dir "NO HAY NADIE MÁS TONTO QUE UN OBRERO DE DERECHAS" i eixa es la trista realitat. Sembla q no sapiguen quina es la filosofia de la dreta ni de l'esquerra. Un consell: no vos fieu de la paraula de la dreta, va de la ma dels caporals i com tots els q som sols treballadors, els q som empleats sabem: Si el teu jefe et fera un favor et demanaría cent a canvi.

Anònim ha dit...

M´agrada com estan anant els comentaris. Amb respecte i relacionats amb l´entrada. és trist que se tinguen que suprimir comentaris o que se tinguen que posar filtres com ha passat en altres llocs. Però me sembla molt bé que se controlen i així poder continuar amb esta important ferramenta de comunicació.

Enhorabona.

Ah, i feu les paus amb l´allipebre (va tb per samaruc que no entenc algunes coses). jo sóc una lectora dels dos.

Anònim ha dit...

me parece una labor magnífica la que estan haciendo la gente de este blog ,por el pueblo de catarroja,ya que nos enteramos de muchas cosas que de otra manera no sabriamoss, haber si en las proximas eslecciones no gana el PP porque sino la llevamos clara.
un saludo ANGELA

Anònim ha dit...

Joan tens algun problema en Coalicio Valenciana?
Puix si que som un partit politic de Catarroja y pegarem pegatines com ne pegarem tots.
Ni ha xent que va de democratica y despues no vol vore lo que no li agra.

Anònim ha dit...

No valencia, no tinc res contra CV, representeu a 255 (l'1,87%)ciutadants de Catarroja que vos votaren.

Pel que fa a embrutar Catarroja, la veritat, i és la meua opinió, encara queden, un any despres moltes enganxines vostres per tot el poble: en bolardos, contenedors, canals, faroles, senyals de trànsit cregueu que eixos són llocs per posar enganxines? Quan hi havien llocs destinats per posar la propaganda electoral.

I fins en el ròtul que posà la Conselleria de Medi Ambient en el Port de Catarroja.
Pintades en el tunel de les Barraques.

No ereu els únics, d'acord però amb ERPV sou els que més en posaren, dels altres partits ja no en queda cap. Quan passa la campanya s'ha de llevar tota la propaganda electroral, i açò va per a tots els partits, crec que hi ha acord sobre això no?

Estaràs d'acord amb mi que la web la teniu dos anys sense actualitzar i que fa temps que no feu cap comunicat, ni nota de premsa. Potser perquè estigueu pensant més en fer exposicions de la Piquer o en la filà cristiana amb que compartiu seu. Si voleu ser alguna cosa s'ha de moure i fer oposició des del principi.

Finalment valencia, et recomane que estudies un poc d'ortografia del valencià,perque el teu escrit és absolutament impresentable, ja siga en les normes de la Acadèmia Valenciana de la Llengua (les oficials) o en les Normes del Puig (que són les que utilitza el teu partit)

Anònim ha dit...

Algú pot explicar el que ha passat amb el MURAL DE PER L'HORTA, que ha sigut borrat amb pintura blanca.

Ahir Levante feia reponsable a la brigada d'obres de l'Ajuntament, i encara afirmava que esta estava escoltada per la policía municipal. Hui l'Ajuntament ho nega en una nota de premsa. Qui l'ha borrat? algú ho sap?

Anònim ha dit...

Hoy he svisto que está otra vez la pintada exa pero llena de taxones. El Ayuntamiento niega que lo haya ordenando él. Pues que se pregunte en el pleno ¿No?

Anònim ha dit...

josep se nota que eres un catalanista del bloc y que vos molesta el vardader valencianisme. Que no podem fer propaganda com tots? Parlarem en tres anys de cuants vots trau el bloc,uv y el PP y cuants Coalicio Valenciana?
Ah! Yo escric en valencia y no en catala com tu.
NO MOS FAREU CATALANS!

Anònim ha dit...

Per mi, segur que no vos faré catalans, més prompte valencians. i ni soc catalaniste, ni del Bloc. Per lo manco estudia valencià. Ja t'ho he dit, és possiblement la millor forma de ser valencià. Amb accent en la a, per cert.

Anònim ha dit...

Per mi, segur que no vos faré catalans, més prompte valencians. i ni soc catalaniste, ni del Bloc. Per lo manco estudia valencià. Ja t'ho he dit, és possiblement la millor forma de ser valencià. Amb accent en la a, per cert.

Anònim ha dit...

el d'abans, sóc joan, no anònim