dimarts, 22 de juliol del 2008

concerts de la Universitat d'Estiu de l'Horta a Catarroja

Ja han arribat a Catarroja els concerts de la Universitat d'Estiu de l'Horta.
Cada nit a partir de les 22:30 a l'institut Berenguer Dalmau.
Podrem gaudir de les següents actuacions amb l'entrada lliure i barra per a aplacar la set.

Di
marts 22 de juliol: Trencaclosques







Dimecres 23 de juliol: Miquel Gil







Dijous 24 de juliol: A
li Farnat








Divendres 25 de juliol: Soul atack + impresentables









A passar-ho bé!
Actualització dijous 24 de juliol:
Miquel Gil: "El Nou Mil.lenni acabarà amb l'actual Catarroja, convertint-la en una ciutat despersonalitzada, gris... entre altres mals"
(Declaracions fetes a l'escenari la nit del seu concert)
Gràcies Miquel per oferir-nos una meravellosa nit!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel Gil! M'encanta!

Anònim ha dit...

¿Cuando dices que actua Chenoa?

Anònim ha dit...

Martí, el de l´allipebre, sembla que està que trina. Ell, en el seu blog se dedida a criticar-ho tot, a insultar, a burlar-se de tots (excepte d´una persona), a censurar, a llevar l´enllaç d´este blog i damunt donant consells. No té vergonya. Ell pot insultar a tot el món i posar-se com una maruja contra tots però que ningú se pose amb ell.

Samaruc tin un poc de vergonya.

Anònim ha dit...

Casdacú en el seu blog pot fer el que vulga, mentre no traspasse el límits de la legalitat, la gent és lliure d'entrar si vol.

Samaruc, els de Catarroja descoberta, el del silenciat catarroja blog, i els altres blogs catarrogins.

Són opinions diverses, diferents punts de vista, i així la gent pot tindre una opinió. Podré estar d'acord en unes coses i en altres no.
Gracies a tots per opinar encara que moltes vegades no estic d'acord en les opininions vesades en este i altres blogs.

Anònim ha dit...

Yeeeeeeee, per la mort de Deu, conteu com va estar el concert de Miquel Gil i deixeu-se de tonteries, que si no en els altres blogs ens diuen que el que comentem ací no som seriosos, i a mes es senten ofesos.

Anònim ha dit...

Catarroja Descoberta recorda que posa al vostre abast els enllaços a tota la premsa i mitjans de comunicació que parlen del nostre poble.

Per tant creiem que és innecessari que copieu i pegueu les notícies, ja podeu llegir-les en eixos mitjans de comunicació.

Agraïm la vostra participació i vos animem que continueu fent comentaris relacionats amb les entrades que este blog publica.

Gràcies.

Anònim ha dit...

Miquel Gila va estar genial, ens va fer passar una vetlada encantadora.

Anònim ha dit...

Els concerts de la universitat d'estiu de l'horta han estat molt molt bé. Tots. Són uns artistes! No m'he perdut ni uno. I de bades. Miquel Gil va estar molt bé, i molt ben acompanyat. Un deu també per als xavals del primer dia, els de Naia, que el cantant va fer una reflexió sobre la situació de catarroja i sobre el nou mileni que posaba els pels de punta. Molt be també ali farnat, trencaclosques (feien teatre i tot!), i la última nit... impresentables i soul atak... MAGNÍFICA!! QUINA FESTA!! ELS MILLORS CONCERTS DE CATARROJA EN MOLTS ANYS!!