dimecres, 14 de juliol de 2010

NOU MIL·LENNI NOOOOO

Día a día estem mes prop d'aconseguir suspendre la MAJOR BARBÀRIE URBANÍSTICA DE LA HISTÒRIA DE CATARROJA, el NOU MIL·LENNI.

Esta bona notícia ens l'avançava fa dos díes Wilson Ferrús (PSPV) al seu blog on també poguerem tindre accés al document que ho acredita.


Avuí tres diaris impressos es fan eco d'aquesta notícia El País , Levante i inclús Las Provincias.

Personalment estem molt contents, com ja heu pogut imaginar-vos i és que al remat el sentit comú està guanyant esta batalla, bé, no anem a llevar mèrits al partit de l'oposició que deu estar deixant-se un renyó en advocats i tribunals per a aturar aquesta animalada que tan sols val per a salvar als rics de Llanera, encara que siga fontent-nos als "pobrets" dels catarrogins.

Enhorabona Catarroja, tots els que ens estimem el nostre poble avuí tornem a estar de festa.

dilluns, 12 de juliol de 2010

Al PP no li importa el barri de Les Barraques

En l'últim ple municipal celebrat dijous passat 1 de juliol, el grup municipal socialista va presentar una moció per a sol·licitar al govern local l'actuació de reparació i neteja del parc de Les Barraques. El sòl dels columpios on juguen els xiquets estan destrossats, alguns d'ells careixen de la gomaespuma necessària per a la seguretat dels menuts. Per altra banda el llac està en un estat putrefacte, niu de insalubritat i de la fauna menys preuada (mosquits, mosques, rates...) fauna que pateixen els usuaris del parc i els veïns del barri.
Davant aquesta lamentable realitat els socialistes catarrogins van decidir actuar sol·licitant a l'Ajuntament que solucionara aquests problemes.
Entenem lògic que aquesta moció fora aprovada per unanimitat, però no, no va ser així ja que el PP-UV va votar en contra de la neteja del llac i el més important si cap, la seguretat dels nostres menuts.
El PP-UV es varen quedar sols en la votació, on tota l'oposició va recolçar la proposta votant a favor de la moció socialista. Deu vots a favor (els de tota l'oposició, a la que si que li impora el barri i la seua gent) i deu en contra (els del PP-UV, als que no els importa el barri ni la seua gent) amb el vot de qualitat de l'alcaldessa (LA SOLA(i)) per a desfer l'empat.
Així "governa" el PP de Catarroja. Però Les Barraques ja us van coneixent.
Que cadascun traga les seues pròpies conclusions. Sobren les paraules...
Per la nostra banda sols podem dir: PP-UV no teniu vergonya ni la conegueu! Insensats!
P.D: El veinat es pregunta quan podaran els arbres del parc que cauen al mig del carrer Musico Gimeno. Quan hi haja un accident?
P.D2: Gràcies a tots els partits de l'oposició pel seu sentit comú i sensatesa a l'hora de votar aquesta moció.

dijous, 8 de juliol de 2010

un estiu sense piscina (II part)

Ens a aplegat a la redacció de La Descoberta la següent informació:
Damunt de no tindre piscina perquè es troba en un estat lamentable i per la falta de previsió del PP, resulta que ara ens enterem que tenim les tarifes més cares de la comarca:
En pobles veïns com ara, Beniparrell, Paiporta, Alcàsser o Massanassa les tarifes infaltils van dels 0'90 euros de Paiporta fins al 1'50 d'Alcàsser. A Catarroja paguen els menuts entre 1'35 y 2'02 euros. En adults també hi som el poble més car. Del 1'20 de Massanassa als 2'50 euros de Beniparrell, passem als 3 euros de Catarroja. Així com en altres pobles si que serveix el carnet jove, la gratuïtat total per als jubilats...
I senyors, els demés si que gaudeixen de piscina!!!
En el PP-UV de Catarroja tenen molta barra, la cara forra de baqueta, més dura que la de les barraques. Barraques, barri del que parlarem en el proper post.

dimarts, 6 de juliol de 2010

un estiu sense piscina

Si el PP no estaguera tan pendent dels seus lios i baralles internes, es preocuparien una miqueta més del que passa al nostre poble. Una falta absoluta de previsió és el que ha passat amb el tema de la piscina del poliesportiu, que deuria estar oberta des de juny si s'agueren fet les coses bé i les inspeccions s a temps.
Per a açò té la concesió una empresa PPrivada? Per a que ens diga en juliol que la piscina té filtracions?
Segons la premsa, el consistori intentarà resoldre el problema per a que pugam utilitzarla aquest estiu.
Bé amics, com ja ens coneguem tots, per si de cas... Ens veiem en la piscina de Santa Anna.

dissabte, 3 de juliol de 2010

Memorial "Sulema" als barquers de l'albufera

L'associació de Vela Llatina de Catarroja a organitzat per segon any consecutiu el memorial "Sulema" en honor a tots els barquers de l'albufera, especialment dedicat als barquers que ja han faltat.
Les barques de les diferents associacions han eixit des de la desenbocadura del port per a recorrer juntes el llac fins a arribar al mirador del Pujol. Allí el president de l'associació Paco Escrivá a dedicat unes emotives paraules a tots els barquers. Tot seguit una trompeta a tocat "El silenci" mentres les barques han pujat les seues veles als seus acords. En l'acte no ha pogut faltar una corona de llorer portada per una xiqueta.
Esta idea va ser concebuda pel president fundador de l'associació de Vela Llatina de Catarroja, el nostre volgut i apreciat Miquel Sulema, que va crear este acte en honor de les gents que van donar la seua vida pel llac. Tristament Sulema no va poder arribar a veure en persona este memorial, este record a tots els barquers i a tots aquells que van estimar i estimen l'albufera i el port de Catarroja.
Miquel Sulema i tots els barquers han estat presents en el dia de hui en els nostres cors i sense cap dubte ens han acompanyat des d'allà dalt al costat de Sant Pere.