dimecres, 14 de juliol del 2010

NOU MIL·LENNI NOOOOO

Día a día estem mes prop d'aconseguir suspendre la MAJOR BARBÀRIE URBANÍSTICA DE LA HISTÒRIA DE CATARROJA, el NOU MIL·LENNI.

Esta bona notícia ens l'avançava fa dos díes Wilson Ferrús (PSPV) al seu blog on també poguerem tindre accés al document que ho acredita.


Avuí tres diaris impressos es fan eco d'aquesta notícia El País , Levante i inclús Las Provincias.

Personalment estem molt contents, com ja heu pogut imaginar-vos i és que al remat el sentit comú està guanyant esta batalla, bé, no anem a llevar mèrits al partit de l'oposició que deu estar deixant-se un renyó en advocats i tribunals per a aturar aquesta animalada que tan sols val per a salvar als rics de Llanera, encara que siga fontent-nos als "pobrets" dels catarrogins.

Enhorabona Catarroja, tots els que ens estimem el nostre poble avuí tornem a estar de festa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a Salvem Catarroja, al seus membres per la seua lluita. Avui l´horta de Catarroja esta una miqueta més protegida. Gràcies Salvem Catarroja

Adrián ha dit...

La verdad es que yo no soy demasiado optimista. Al final de la corrida llegará el ladrillo. Espero equivocarme. De momento enhorabuena a la asociación Salvem Catarroja, a los partidos de la oposición y en especial al PSOE que está dejandose la piel en los tribunales para detener esta barbarie urbanística.

catarogí ha dit...

Jo també vull donar-li l'enhorabona especialment al PSPV que ha estat l'únic que ha passat de les paraules als fets i ha anat on havien d'haver anat tots: als tribunals. Si una cosa es diu que és il·legal i dolenta per als interessos generals s'ha de denunciar i no quedar-se només en paraules. Gràcies PSPV-PSOE

Anònim ha dit...

Tot el món sap parlar, és molt fàcil, però, i actuar? tant de bò estigereu vosaltres deixant-vos la pell davant l'ajuntament tots els que parleu...

Anònim ha dit...

Mi enhorabuena al PSPV por haber ganado una nueva batalla al PP en este tema tan complejo. Cuando el PSOE pierde algo en los juzgados el PP los insulta en sus medios y nadie sale a decir ni mu pero cuando gana (que es casi siempre) nadie se acuerda que la denuncia es del PSOE y parece que la victoria es de todos. Y yo me pregunto: ¿en qué situación estaría ahora el PAI si no se hubiera interpuesto la demanda del PSOE?

EL RIDÍCUL MATAGRILLS ha dit...

ENHORABONA ALS QUE ESTAN DEIXANT-SE LA PASTA PER A QUE EL NOU MIL.LENNI NO SIGA UNA REALITAT. EL PSPV-PSOE. ANIM I ENDAVANT!!!

Anònim ha dit...

Lo que está claro es que si no es por la denuncia en estos momentos el sector Nou mil·leni estaria como Albal, medio urbanizado e inacabado. Y encima hay algun descerebrado que sigue criticando al PSOE y metiéndolo en el mismo sac que al PP en materia urbanística para ganarse unos cuantos votos como hizo en las pasadas elecciones