dissabte, 3 de juliol del 2010

Memorial "Sulema" als barquers de l'albufera

L'associació de Vela Llatina de Catarroja a organitzat per segon any consecutiu el memorial "Sulema" en honor a tots els barquers de l'albufera, especialment dedicat als barquers que ja han faltat.
Les barques de les diferents associacions han eixit des de la desenbocadura del port per a recorrer juntes el llac fins a arribar al mirador del Pujol. Allí el president de l'associació Paco Escrivá a dedicat unes emotives paraules a tots els barquers. Tot seguit una trompeta a tocat "El silenci" mentres les barques han pujat les seues veles als seus acords. En l'acte no ha pogut faltar una corona de llorer portada per una xiqueta.
Esta idea va ser concebuda pel president fundador de l'associació de Vela Llatina de Catarroja, el nostre volgut i apreciat Miquel Sulema, que va crear este acte en honor de les gents que van donar la seua vida pel llac. Tristament Sulema no va poder arribar a veure en persona este memorial, este record a tots els barquers i a tots aquells que van estimar i estimen l'albufera i el port de Catarroja.
Miquel Sulema i tots els barquers han estat presents en el dia de hui en els nostres cors i sense cap dubte ens han acompanyat des d'allà dalt al costat de Sant Pere.