dilluns, 12 de juliol del 2010

Al PP no li importa el barri de Les Barraques

En l'últim ple municipal celebrat dijous passat 1 de juliol, el grup municipal socialista va presentar una moció per a sol·licitar al govern local l'actuació de reparació i neteja del parc de Les Barraques. El sòl dels columpios on juguen els xiquets estan destrossats, alguns d'ells careixen de la gomaespuma necessària per a la seguretat dels menuts. Per altra banda el llac està en un estat putrefacte, niu de insalubritat i de la fauna menys preuada (mosquits, mosques, rates...) fauna que pateixen els usuaris del parc i els veïns del barri.
Davant aquesta lamentable realitat els socialistes catarrogins van decidir actuar sol·licitant a l'Ajuntament que solucionara aquests problemes.
Entenem lògic que aquesta moció fora aprovada per unanimitat, però no, no va ser així ja que el PP-UV va votar en contra de la neteja del llac i el més important si cap, la seguretat dels nostres menuts.
El PP-UV es varen quedar sols en la votació, on tota l'oposició va recolçar la proposta votant a favor de la moció socialista. Deu vots a favor (els de tota l'oposició, a la que si que li impora el barri i la seua gent) i deu en contra (els del PP-UV, als que no els importa el barri ni la seua gent) amb el vot de qualitat de l'alcaldessa (LA SOLA(i)) per a desfer l'empat.
Així "governa" el PP de Catarroja. Però Les Barraques ja us van coneixent.
Que cadascun traga les seues pròpies conclusions. Sobren les paraules...
Per la nostra banda sols podem dir: PP-UV no teniu vergonya ni la conegueu! Insensats!
P.D: El veinat es pregunta quan podaran els arbres del parc que cauen al mig del carrer Musico Gimeno. Quan hi haja un accident?
P.D2: Gràcies a tots els partits de l'oposició pel seu sentit comú i sensatesa a l'hora de votar aquesta moció.

2 comentaris:

BARRAQUERO ha dit...

A VORE SI L'AJUNTAMENT ES PREOCUPA UN POC D'ESTE BARRI. I QUE PODEN JA LES RAMES QUE CAUEN AL MIG DEL FINAL DEL CARRER MUSICO GIMENO. QUE PAREIX QUE ESTIGUEN ESPERANT A QUE PASE UNA DESGRÀCIA.

catarrogí ha dit...

Ni els importa les barraques ni els barrcos, només pensen en ells mateixos.