dissabte, 25 de setembre del 2010

http://sirenasdecatarroja.blogspot.com/

Encetem aquest post donant al benviguda a la blogosfera catarrogina al club esportiu que més ha passetjat el nom de CATARROJA arreu del mon.
 EL CLUB D. SIRENAS DE CATARROJA
Aquesta és l'url del blog: http://sirenasdecatarroja.blogspot.com/

Un nombrós grup de xics i xiques esportistes joves de Catarroja, que malgrat el seu esforç han vist truncada la seva expedició d'enguany al campionat del mon celebrat a Alejandría per falta de recursos monetaris.

Un campionat del mon on hi havíen moltes possibilitats d'aconseguir medalla per al nostre poble doncs l'any passat al campionat del mon celebrat a Berlín havien aconseguit un honorable quart lloc.

I és que amb uns 4.000 euros de subvenció anuals per part de l'Ajuntament (eixe que diu que tan recolza  l'esport i la joventut) i amb els diners que cada soci aporta no han pogut fer front per a pagar els costos del viatge. Tota una llàstima. 

El tancament aquest estiu de la piscina del nostre poliesportiu els ha creat també un altre inconvenient (altre mes) doncs no  han pogut entrenar a Catarroja i han tingut que anar a la piscina de Picassent tot l'estiu (juliol i agost) per a poder continuar els entrenaments estiuencs.

Ja ens varem queixar al seu día i avuí ho tornem a fer, doncs aquesta alcaldessa que patim tampoc sembla que importar-li massa els incombustibles esforços d'aquest flamant grup de joves.

Però tranquils que el que no li faltarà serà temps per a cridar-vos i donar-vos una plaqueta pel vostre esforç, aixó sí, tan sols valdrà per a fer-se la foto amb vosaltres. Nosaltres tornem a dir QUE DE FOTOS AMB L'ALCALDESSA NO ES VIU NI ES PAGUEN ELS VIATGES.

Sra Alcaldessa nosaltres tenim una sol·lució molt fàcil, ja que estem en ple pla s'austeritat, per que no ens llevem de damunt al piriodista de l'ajuntament i les despeses de protocol i tonteríes varies, algún que altre alliberat i assesor, millor tots els assesors i alliberats i amb eixa pasta facilitem els recursos necessaris per a que estos joves puguen viatjar als diferents campionats, estatals, europeus i inclús del mon?

Bé SIRENAS, sort i enhorabona pel vostre nou blog http://sirenasdecatarroja.bogspot.com. Endavant! 

1 comentari:

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Enhorabona a este gran club catarrogí. Ànim per a continuar recollint tants èxits com fins ara i treballant de valent. Molt bona la iniciativa del blog.

Tens raó descoberta. Hi ha crisi, l'ajuntament deu més que divisa, no hi ha diners... però sembla que sí que els tenen depenent per a què. Si suprimiren algunes de les despeses innecessàries, com per exemple, l'assessora d'UV o el periodista del PP o els diners que es gasten en certs "periòdics" perquè els traguen les notícies favorables... tindríem uuns pocs recursos més per tirar-los una maneta a estos esportistes.
Altre tema és la situació de la piscina del poli. Què pensen fer amb ella? haurem d'arreglar-la els socialistes quan entrem l'any que ve?