dimecres, 9 de setembre del 2009

viu dels teus pares fins que pugues viure dels teus veïns

Ahir vaig anar a pel llibret de festes de Sant Miquel per a aquest any i una vegada a casa em vaig disposar a fre-li una ulladeta. Xe que fort!!! em venía a la memòria aquesta publicitat que ompli actualment moltes valles publicitàries "bolsaCACA" i tan sols em repetía "Festes CACAtarroja"

Després de destinar-li un 1'4% del pressupost anual del poble a les festes, uns 300.000'00 euros, tenen la poca vergonya de treure aquesta missèria de festes!!! ah! però no passa res, omplim l'ajuntament d'assesors i de personal de "confiança" (al llibret de les festes en venen uns pocs) i mantenim contents a un grapat de gent, que com diu Fabra "yo no se cuanta gente he metido" es pot "colocar a un sinfín de gente, asesores, secretarios, directores generales, subdirectores, subsecretarios, asesores de los consejeros, directores, secretarias de no sé qué... (...). y toda esa gente es un voto cautivo. Ese es un voto cautivo, que lo tengáis muy claro", ... referint-se "a un voto agradecido".

Ara l'alcalde Francisco Chirivella, amb els vots de tots els regidors del seu partit (eixos regidors i regidores de barri que diuen ser els teus amics) i amb el vot agraït o no però sempre al seu favor d'UV, va i enguany ens ha pujat la contribució el triple de l'IPC, (que és la referència que agafen per a la pujada en la majoría dels convenis laborals), i tots nosaltres, els meus pares, els teus, els de tots nosaltres hem de pagar-li mes impostos a l'ajuntament de Catarroja per a que puga contratar a "personal" de confiança que cobren un pastó.

El que deiem, alguns han viscut dels seus pares i ara viuen dels nostres....

8 comentaris:

Anònim ha dit...

yo no se si mi LLibret esta defectuoso, o estan todas las paginas repetidas, si es asi que lastima de dinero

Anònim ha dit...

Pastuki per a tots..................de PP.Es el que vol la gent que els vota

PPAN Y CIRCO ha dit...

Papeu del poble papeu els que ens governeu que ja vos aplegarà la factura ja...
Gentola!

la gran boda de Guillem ha dit...

Qué porquería de fiestas!!!! ¿Alguién se ha enterado de que estamos en fiestas?

Anònim ha dit...

solo queria poner una queja por los pasos elevados que se han instalado en todo el pueblo, estan mal hechos mal acabados, el otro dia delante del ayuntamiento se cayo un señor con la silla de ruedas por no poder subir a la cera. Luego las esquinas que han echo que parecen plazas, dejan pasar justo, no se que arquitecto o ingeniero lo habra pensado asi, pero tampoco veo que eso ni mejore la circulacion ni el aparcamiento

Anònim ha dit...

me gustaria saber si alguien tiene una idea, de lo que valen las llaves del pueblo, que el alcalde entrega a las falleras mayores de JUNTA LOCAL, me parace que se puede investigar.

Anònim ha dit...

Para cuando van a devolver el dinero que nos cobrarón de más en la contribución.

Anònim ha dit...

El tema ese de los pasos de peatones mal hechos lo he visto en LaCiutat y en Horta Noticias denunciado por el PSOE. Supongo que lo arreglarán. respecto al tema de la conribución, si no la tienes domiciliada tienes que ir al Ayuntamiento con el pago y la cuenta corriente donde quieras q te lo ingresen. Complicadillo pa q la gente no vaya.