dilluns, 7 de setembre del 2009

un "molt deficient" per al PP i UV de Catarroja

Si l'altre día li donàvem un 10 a les mares, pares i comunitat escolar del CP Joan XXIII per la seva incansable lluita (en molts casos desesperant) a la que mai li veien la fí després d'anys i anys de mentides per part tant dels governants de Catarroja com dels governants a la Generalitat Valenciana, ara li donem una qualificació de "Molt Deficient" a Francisco Chirivella, a la resta dels regidors del PP i la d'UV doncs gràcies al seu ¿interés? enguany i com ja va seguent costum en Catarroja tornem a començar el nou curs escolar amb dos col·legis sencers en barracons...!!!!

Però tú, sr Francisco Chirivella ni cas, seguix compran-ne els luxosos sofás "Cheester" de vora un milió de pesetes per als vostres luxosos despatxos mentres els nostres fills i filles estudíen en barracons.

CATARROJA = BARRACONISME ESCOLAR

Fora PP i UV de Catarroja, no ens sabeu governar, Fora PP i UV, FORA, FORA, FORA!!!!!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que estas un poc atrasat en això de les notes escolars, ja fa molts anys que això del Molt Deficient desaparegué. Ara sinó recorde mal son notes numèriques. En tot cas doncs un zero per a l'equip de govern, encara que el responsable principal de tot el desgavell de l'educació és la Conselleria, i el Conseller Font de Mora al cap davant. El meu recolzament al manifest de l'institut tenen tota la raó.

Catarroja Descoberta ha dit...

doncs tampoc pensem que l'ajuntament ha fet una gestió zero, mes bé ha estat una gestión amb moltes deficiències; pot ser ara pilles el doble sentit de la qualificació "Molt Deficient" ;)

I sí, gran part de la culpa ha estat també de la consellería d'educació però no hi hà que oblidar que Francisco Chirivella és el diputat provincial d'educació i és per aquest motiu que la seva implicació amb el tema dels col·legis a Catarroja deixa moooolt que desitjar.

És nota que, o no treballa pel seu poble, o al seu partit no li fan ni p... cas. (ó les dues coses)

Duguem anys i anys reclamant dignitat a la nostra comunitat escolar, per als nostres xiquets i xiquetes, no entenem com no els cau la cara de vergonya.

PAN Y CIRCO ha dit...

Papeu del poble papeu els que ens governeu que ja vos aplegarà la factura ja...
Gentola!