dimarts, 29 de setembre del 2009

la Gürtel arriba a Catarroja

A estes hores, i malgrat el titànic esforç que està fent Canal 9 per a evitar-ho, ja tothom hem llegit i sentit parlar sobre la trama Gürtel, i algú es preguntarà: i que té que vore la presumpta trama de corrupció del PP amb Catarroja?

Doncs ací van unes dades per a intentar respondre a aquesta pregunta:


A Catarroja també governa el PP, com a València i Madrid.

L'alcalde és diputat provincialdel PP i per tant aforat, el que li permet el luxe de ser jutjat sols a València, per de la Rúa? el més que amic de Camps?

Begar és la constructora de les VPO que estàn construïnt-se a Catarroja.

L'ajuntament de Catarroja té contractes signats amb les empreses d'Ulibarri tots per import no superior a 12000 euros, que ara ja entenem per què casualment eren d'aquesta quantitat, doncs és la quantitat màxima per a no tindre que eixir a concurs públic.

Però tampoc ens oblidem de la Fundació Agua y Progreso, que el seu director és el nebot d'un regidor del PP a l'ajuntament de Catarroja, i aquesta fundació afí al Partit Popular, tant mimada pel PP, que inclús el degà de l'ilustre Col·legi d'Advocats de València es mostrava "sorprés" pel tracte preferent que aquesta fundació te, doncs també figura al sumari de la trama Gürtel...

Francisco Chirivella també estava a Fitur, la setmana famosa dels vestits de Milano


Demà s'obri el secret sumarial... hi haurà que vore'l