dijous, 23 de juliol del 2009

qui ens crema més? la calor o el PP?

Apreta en les últimes setmanes. Apreta la calor, i crema és cert, però no és menys cert que el PP-UV del nostre poble també sembla estar dispossat a cremar-nos. En aquest cas les nostres butxaques. Tots hem notat de forma notable l'espectacular pujada dimpostos per part del PP-UV (si Chirivella sí, la dreta puja impostos) sobretot en el rebut de l'aigua i el famós TAMER. No és d'extranyar escoltar tantes converses al carrer al respecte. -100 euros he pagat aquest mes d'aigua! (sic)- deia ahir un veï meu indignat, o més que això, cremat? Que clar, el que tu penses, que higiènics són els 10 o 12 que viuen a casa d'aquest home, si no fora perque qui viu en sa casa és la dona i ell mateix. Doncs bé, el que li ocurreix a aquest matrimoni no és un fet exclusiu, és el que ens està passant a tots els catarrogins i catarrogines. L'engany d'un govern, PP-UV, que ens fa pagar TAMER (tractament del fem) quatre vegades a l'any junt amb el rebut de l'aigua. I no, no és tracta d'un pagament fraccionat com algunes persones creuen. És tracta d'una patranya tramada pel PP-UV per a traure'ns els diners de forma descarada a la gent honrada. I per què? Per a què aquesta desproporcionada presió fiscal? Per a què paguem una contribució en la qual el PP-UV també ens volia enganyar, però que gràcies a l'acció política de l'espavilada oposició del PSPV ens han tingut que tornar els diners que ens volien mangonejar de més? per a què paguem en impostos de circulació més que en la ciutat de València? etc... per a millorar la sanitat? la educació en barracons? per a inversió en els barris oblidats del nostre poble? (els carrers els arreglem amb els diners que ens envia el PSOE de Zapatero afortunadament) per ajudar als parats, families nombroses, jubilats?... NO. Res d'això no li importa al PP-UV de l'alcalde Francisco Chirivella.
Ens deixen tremolant per culpa dels impostos per a fer-se despatxos de luxe en una ampliació de l'Ajuntament que ja podien haver fet una residència pública per a la tercera edat que falta ens fa.
Per a pagar més de 45.000 euros a una regidora del PP, Soledad Ramón, que no complix el que promet als pares d'alumnes i tant li dona com estiguen els xiquets del nostre poble i les condicions en que tenen que acudir a l'escola.
Per a pagar més de 40.000 euros en un periodista al servei del PP (pagat també pels nostres impostos)
Per a que els regidors del PP-UV cobren una mitja mensual de 2.000 euros (no està gens malament).
Per a pagar més de 45.000 euros a un assessor al servei del PP.
Per a gastar-se en total més de 300.000 euros de diners públics sols en personal de confiança del PP-UV.
Per que l'alcalde Francisco Chirivella és compre un silló de luxe marca "chester" que val un milió de les antigues pesetes.
I per a que el senyor alcalde Francisco Chirivella cobre més de 100.000 euros! Més que el president del govern d'Espanya. I tot això ho paguem els citadans i ciutadanes honrats i honrades.
I ara que fem, li preguntem al senyor Francisco Chirivella i als senyors del PP-UV com se'ls presenta l'estiu? O els preguntem si saben que a Catarroja hi ha 3.000 parats, families en situacions econòmiques molt complicades, persones jubilades i pensionistes que se les veuen i desitgen per a arrivar a final de mes? els preguntem si saben que estem en crisi?
Què fem?
De moment les "temperatures" continuen pujant...

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta vegada s'han passat. Parles inclús amb gent que ha votat al PP i estàn calentets. Això ho fa Chirivella perque li queden quatre dies (menys de 2 anys per a les municipals) al PP de manar en Catarroja. La gent no es boba i ja s'ha donat conter de com son

Guillem i la novia sota l'arc de Sant Martí ha dit...

L'empresa "pública" creada pel PP-UV està convertint-se en un colaero d'amics, afiliats al PP i novies i novios... Vamos les "empreses públiques" controlades pel PP. Ahi tenim RTVV. Què diuen ara els partits de l'oposició que votaren a favor? Què diu EUPV? Què diu Rosa Perez?

Hoy 41 grados a la sombra ha dit...

Enhorabona descoberts pels 100 posts d'enguany! I en particular per aquest número 100. I també per contar-nos tot el que passa en este poble. Que manda güevos!

Anònim ha dit...

¿He leido bien? El alcalde de Catarroja cobra mÁs que el presidente del gobierno y se compra sillones de un millón de pesetas! ¿Pero y aun hay alguien que vote al PP?

Jose ha dit...

Hi ha que ser molt xungo per a saber com està la situació i fer el que fa Chirivella i tota la colla de peperos. La cara molt dura com la gamba de les barraques. Se riuen en la cara del poble.

Catarroja Descoberta continua contant-nos tot allò que ens amaga la gentola que ens governa.

Salut!

antichiri ha dit...

yo enn dos meses he pagado 425€ de contribución , 320€ de impuestos de circulación, 85 € agua, sin contar hipoteca, escalera, luz agua comida gasolina etc.., todo esto sin cobrar 100.000 €, solo con 1287 €. siendo 5 de familia.

Anònim ha dit...

Hi ha que BOTARLOS!

busconoviopepero.com ha dit...

hola no tengo ni novio ni trabajo, busco novio pepero para cobrar un sueldazo. Soy economista con mas de 10 años de duracion de carrera, y por solo 40000€ estaria dispuesta a trabajar, Ahhhhh, y a novio tambien.

rojales ha dit...

A mi lo que me jode de verdad es que me hagan pagar esos impuestos tan levados para después gastarselo en cargos de confianza o en amiguetes o como ha dixo alguien por ahí para meter a la novia de noséquien. Siempre he defendido ue hay q pagar impuestos en función de lo que cada uno gana pero lo de este pueblo es una pasada.
Animo y a por ellos. No creo que vuelvan a salir.

Pilar ha dit...

Molta gent no sabia com eren estos peperos hasta que ens el han feta bona a tots.

No es poden adelantar les eleccions i tirar-los al carrer ya!

PPocavergonyes en tot lo que està passant de la cris i encara ens feu açò al poble. Algú hi haura encara que li pareixera bé. Algú li agradara que li roben gustos pa tots.

Chirivella eres un indecent i els teus concejals igual que tu i la Maria Angeles una altra venuda.

FORA YA!!!

Anònim ha dit...

Sou la veu del Psoe de Catarroja, i més parcials que la seua web, en més d'un any ni una sola paraula de crítica al partit socialista tant a nivell municipal, autonómic o estatal. Alguna cosa hauran fet malament NO? En canvi als altres partits crítiques indiscriminades o ignorància total que és pitjor. Cal ser més independents, almenys un poquet, reconeixer que el PP haurà fet alguna coseta bé (molt poques al meu pareixer), i més quan la gent el continua votant (pero ja sabem la culpa C-9, el periodista, Harbi i sobre tot el poble de Catarroja que no vota al PSOE quan venen eleccions) perquè no reconegueu també la magnífica llavor d'oposició que està fent Jesus i el Bloc, ell sols o també la radicalitat de les postures de Rosa la concejala d'esquerra unida. Al cap i a la fi si voleu governar al 2011, haureu de comptar amb ells, perque de majoria absoluta socialista ni ensomiar-ho.

SOLS "CATARROJA DESCOBERTA" té demane un poc d'autocrítica. Res més, i espere que com a bon demòcrata i amant de la llibertat d'expressió que eres no censures l'escrit.

Catarroja Descoberta ha dit...

Benvulgut anònim del 27 de juliol a les 13:27 fer-te un xicotet i breu aclariment:
Catarroja Descoberta no és la veu de cap partit polític, en tot càs som la veu d'allò que és silenciat per alguns mitjans de comunicació. Sobretot els "gratuïts" que paguem tots els catarrogins amb els nostres impostos.

I com a bons demòcrates i amants de la llibertat et direm que un demòcrata espera a que es celebren eleccions i els ciutadans parlen per a dir el que volen.

Les urenes, així ho creguem els demòcrates de debò, són les que otorgaran o llevaran majories. Les especulacions o desitjos personals, no amic.

Gràcies per seguir-nos.

Salut!