dilluns, 13 de juliol del 2009

Camps no té dignitat? quina llàstima d'home

Aquests darrers díes tots hem escoltat la comparança amb el cas de la desapareguda Pilar Miró i els vestits que es va comprar per a representació (i que segons ella pensava deixar per a RTVE quan deixara la tele) en càrrec a els comptes de la tele, uns 6000 euros i que el PP va posar el crit al cel i li demanava una pena de 12 a 14 anys de càrcel.

I es que depen de quin siga el color de la camisa d'una persona per al PP les coses tenen o no importànacia, o és que no s'enrecorda Rita de quan convidava als jutges de lo Penal del Suprem a vore les falles? i qui no s'enrecorda també que fà uns mesos la filla d'una regidora del PP de Getafe que es va gastar entre 30.000 i 40.000 euros de la targeta de crèdit que utilitzava sa mare amb càrrec a l'ajuntament. En la seva defensa la regidora del PP alegà que sa casa era tan gran que hi havía una part de la casa on no arribava la conexió Wi-Fi, jajaja i jo ací xuplant de la wi-fi del veí de la finca del costat, jajaja

Però tornant al tema que ens ocupa i preocupa... Mr Camps, si encara li queda alguna cosa de dignitat dimitisca ja home, no enrede més les coses, tot i més ara que la seva benvolguda Rita l'ha "traïcionat" doncs sobre dir vosté que davant les corts i davant el jutge:"Yo mismo me pago mis trajes", i que "yo fuí en persona a Madrid con dinero en efectivo a pagar mis trajes" ara va ella i confirma lo contrari, admitix que s'els han regalat i vol denunciar al que reb anxoves de Cantabria per acptar el regal.