divendres, 3 de juliol del 2009

polítics catarrogins que pensen en el bé dels veïns

De nou avuí tornem a llegir una bona notícia sobre Catarroja als diaris: UN JUTGE ANUL·LA L'ACORD DEL PLENO DE L'AJUNTAMENT PER A ELIMINAR LA PINADA DE LA PLAÇA DEL FUMERAL
Recordem que aquest acord que ara anul·la el jutge volía carregar-se la pinada de la plaça del fumeral per a que una empresa privada poguera construïr un parquing privat de luxe i a uns preus desorbitats. La sentència, contra la que cabría recurs, és de nou un altre avís a l'alcalde i al PP de que les coses no es fan com ells acostumem a fer-les, es a dir: aquest acord no era urgent, al menys per a poble, no sabem si per a l'alcalde ó el propietari de l'empresa privada sí que ho era. Però ja sabem tots els que patim a Fco Chirivella que quan vol fa els plenos extraordinaris i amb caràcter urgent per a tractar temes tan anti-catarrogins com el Nou Mil·leni, Plaça Fumeral.. ara la justícia li ha donat un bon tiró d'orelles.

Pot ser de veres el que diuen alguns que el PSOE local ha interpossat moltes denuncies en aquesta legislatura en contra de les actuacions autoritàries de Fco Chirivella i el seu PP a Catarroja, però, algú troba que hi hà altra forma de parar-li els peus a aquest desgovern que patim que no siga deixant que parle la justícia? Nosaltres podem respondre contundentment que no, HUÍ PER HUÍ NO HI HÀ CAP ALTRA FORMA D'EVITAR QUE EL PP ES CARREGUE EL NOSTRE POBLE I ACONSEGUIR QUE ESCOLTE LA NOSTRA VEU. De fet, l'ùnic grup que li ha parat els peus al PP a Catarroja ha segut el PSOE, malgrat haja segut recurrint a la justícia.

Diu la maldició "en juicios te veas aunque los ganes" però, sabent que anar al jutjat és de per sí engorròs i car, (no hem d'oblidar que el PSOE deu de duur una fortuna emprada en defendre els interesos del poble), quantes ganes de fer possible una altra Catarroja ha de tindre una persona capaç de denunciar tot el que no considere just per al poble pel bé dels seus veïns?

Des de la Catarroja Descoberta volem donar les gràcies a Wilson Ferrús per escoltar-nos, per fer cas al poble, per fer-nos sentir que les nostres queixes, les nostres reivindicacions no cauràn mai en sac trencat mentres tú estigues a l'ajuntament, seguix aixina el poble necessitem gent com tú.

3 comentaris:

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Hola "descoberts". He de donar-vos les gràcies per les vostres paraules. Però açò és una feina de tots i de totes. El vostre treball mateix i la vostra dedicació a mantindre'ns informats diàriament és ja loable i magnífica. espere que continueu per molt de temps informant i posant a cadascú al seu lloc.

Ànims i salut!

Rafa Pla ha dit...

Eeeeei! Que 'Catarroja Descoberta' compleix un anyet. Felicitats a totes i tots els que han fet possible amb el seu treball aquest primer any de vida del blog que parla de Catarroja més visitat. I moment de felicitar també a lectors, visitants curiosos, col.laboradors i "moscas cojoneras varias". FELICITATS A TOTS I TOTES. PER MOLTS ANYS CATARROJA DESCOBERTA!

Anònim ha dit...

FELICIDADES A LA CATARROJA DESCOBERTA ,UN AÑITO INFORMANDO ENHORABUENA QUE SEAN MUCHISSIMOS.... MAS.SALUDOS DE UNA SEGUIDORA.AH...MI ENHORABUENA TAMBIEN AL PSOE DE CATARROJA POR SU LUCHA CONTINUA QUE NO DECAIGAN.ME REFIERO A LA ULTIMA INFORMACION DE LA PLAZA DEL FUMERAL.