dilluns, 6 de juliol del 2009

EL PP-UV ENS LLEVEN LA FARMACIA DE GUARDIA 24 HORES SENSE QUE S'INFORME DE LES SEVES CAUSES ALS USUARIS

De moment i sense donar cap explicació els catarrogins i catarrogines ens quedem sende fàrmacia de guardia 24 hores durant tot l'estiu. I recalcar de moment, que governant com governen mai se sap el que pot passar... Catarroja s'ha quedat sense el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores permanent en la població. Aquest servei, que va ser presentat per l'alcalde, Francisco Xirivella, com el compliment d'una reivindicació històrica veïnal, no estarà disponible en ple estiu en la localitat, motiu pel que ens haurem de desplaçar, com abans, a altres poblacions.

A la web municipal no estàn les farmàcies de guàrdia corresponents a juliol i agost.

A més, tampoc hi ha cap indicació que, durant aquests mesos, la farmàcia de guàrdia és la del servei mancomunat. Tampoc se'ns informa de a quina farmàcia podem acudir. Així que aquells que vullguen saber quina és la fàrmacia de guardia... A buscar-se la vida. Cridar a l'Ajuntament o a la Policia Local, acudir personalment als panells o fullets informatius de les farmàcies...


En aquest poble governat per Francisco Chirivella tres són les claus: PAGA, CALLA I NO PROTESTES!

4 comentaris:

Martina la xafardera del poble ha dit...

Una reivindicació històrica del PSPV. El PP mai ha cregut en ella. El PSOE sempre s'ha preocupat pel benestar dels catarrogins. Malgrat que Martí Raga (samaruc) aboque al seu femer de l'allipebre el contrari.

Anònim ha dit...

Che no le hagais caso. No veis que no tiene credibilidad. No aporta nada. Simplemente se dedica a criticar lo que hace la oposición. Más bien el PSOE. Pero el no hace nada, ni s ele ve ni se le espera. Si parece un desfaenat q no se entera de nada uy se dedica acomentar lo q sacan los socialistas en prensa. Pero siempre paracriticar. Qué le habeis hecho?

Anònim ha dit...

ATENCION QUE EL JUEZ QUE ESTA JUZGANDO AL PRESIDENTE DE LA GENERALITAT FRANCISCO CAMPS VE INDICIOS DE COHECHO. TAMBIEN DICE EL JUEZ QUE HAY PRUEBAS DE QUE CAMPS MINTIÓ EN SU DECLARACION. EMPIEZAN A SER REALIDAD LAS SOSPECHAS DE QUE CAMPS ES UN CORRUPTO. CAMPS DIMISSIO!

Martina la xafardera intrepida ha dit...

Para el anònim primero. Tal vez deberias formular la pregunta de la siguiente manera: ¿Qué NO le habeis hecho?