dimecres, 20 de maig del 2009

Sole! ¿on està el meu cole?

Foto treta d'ací.

Molts es preguntàven aquesta vesprada on estava el seu cole, però creguem nosaltres que Sole, la regidora d'eduació, no els va a contestar.

És una llàstima doncs aquest personatje, la Sole, no "Sole que te meto con el mechero", sino la regidora d'educació de Catarroja, ens costa als catarrogins algo més de 40.000 euros a l'any, i total! que fà? Hi hà inversió mes poc profitosa?

Tenint les competències d'educació delegades a les autonomíes (mireu sino l'ocurrència de donar EpC en anglés) i sent tant Catarroja com València governats per les mateixes sigles polítiques, que fà aquesta senyora alliberada i( amb tot el temps del mon) per a canviar la penosa situació en que s'eduquen els nostres xiquets i xiquetes a Catarroja? Algú ens ho pot explicar?

A pesar de estar convocada a una hora molt mala, doncs a les 16:30 son molts els que encara estem currant, ha acudit un bon grapat de gent aquesta vesprada a les portes del cole nº5 i des d'ahí han anat manifestant-se fins arribar a la porta de l'ajuntament (tancada per supost, els jornals milionaris que cobren tan sols son per treballar fins a mig dia), on han fet una bona pitada. "queremos soluciones, no barracones"

Esperem que els caiga la cara de vergonya a tant d'incompetent que es queda amb els braços creuats mentres el futur de Catarroja, els propers advocats/des, metges, eingeniers/res, fusters, mecànics/ques, veterinaris/ries, investigadors/res... del poble passen la seva infància estudiant en barracons.

A tots els pares i mares, als veïns i veïnes que avuí han acudit a manifestar-se pel futur del nostre poble i a tots els que per distints motius no hem pogut acudir els desitgem molta sort i moltes forçes per tirar endavant amb el projecte de fer una millor Catarroja, cosa de la qual s'oblida sempre el nostre sr alcalde, del tot preocupat en el tema del Nou Mil·leni.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo. menuda panda de incompetentes y aprovechados. Dan la impresión de estar donde están solo para cobrar y para hacer el Nou Mil·leni. Con ésto sí que se estaban dando prisa... Y la Soledad que devuelva el dinero que le pagamos para que el Chirivella pueda estar por ahí dando vueltas.

veí ha dit...

I damunt ens cobren una pasta en impostos. Ens estan escurant les butxaques. Hala, ara aneu i els voteu.

Anònim ha dit...

Como van a hacer colegios si se lo gastan todo en "quiebra mítica",la formula "one" y la puñetera Copa américa...en fin verguenza le debía dar a la regidora de educación que sigan habiendo barracones en vez de colegios con sus instalaciones.Un saludo