dimecres, 6 de maig del 2009

serà possible? serà de veres?

S'enterem pel blog de Wilson Ferrús que el Tribunal Superior de Justícia ha suspés cautelarment el PAI NOU MIL·LENI!!!!

Després de uns quans anys lluitant en contra d'aquesta aberració urbanística que tan sols contava amb el recolzament del PP valencià. La gent del poble i la gran majoría dels propietaris dels terrenys, que dia rere día veiem com els nostres malsons podríen fer-se realitat, ja comencem a vore una llum al final del túnel.

Els propietaris que es veuen acosats per la intransigent impossició d'un PAI que recorda més a un expoli que a una requalificació estan d'enhorabona, com també els veïns que, cada u des de sa casa i tots junts quan fa falta, hem signat escrits, manifestos, hem acudit a balls, a festes, concentracions, universitats d'estiu... hem fet pintades que han durat hores ¿qui les ha esborrat?

I per supost no s'anem a oblidar dels nostres incombustibles amics del SALVeM CATARROJA, que entre la rebuda d'ahir al Sr Camps i la noticia d'avuí pot ser no puguen pegar ull de l'emció. ENHORABONA A TOTS ELS QUE CONFIEM EN LA DEMOCRÀCIA.


El passat 29 d'Abril el TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA va informar a l'AJUNTAMENT de Catarroja sobre aquesta suspensió del PAI però han preferit no dir res, no pretendríen continuar endavant, no?


Ara més que mai si que podem dir ben fort que una ALTRA CATARROJA ÉS POSSIBLE, gràcies a tots els que ens fan somiar amb un mon millor.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

que alegria despertar con estas buenas noticias. Estamos todos de enhorabuena, gracias y mucha fuerza para continuar con esta lucha. NOU MILENI NO

Anònim ha dit...

molt be, enhorabona i anim a tota la gent que es preocupa per el nostre poble.gracies

Maria ha dit...

Hola amigos: ¿Qué os pareció el pleno de ayer? Chirivella parece haber perdido el norte definitivamente. Bueno y el sur, este y oeste. Como insulta a la oposición y a los ciudadanos... Que vergüenza y lo peor que peligro de personaje. Una amenaza para las personas y para la democrÁcia. Porfavor NO consintamos ni políticos ni ciudadanos que individuos tan viles como Francisco Chirivella queden impunes de sus actos. Porcierto he intentadn entrar en vuestro blog a travésde infocatarroja.blogspot.com y no he podido. Saludos.

david ha dit...

El alcalde se ha lucido en este pleno, calificar de "terroristas" los que colgaron los carteles para informar sobre una manifestación autorizada no es solo un sin sentido, sino que es una verdadera difamación. Salvem Catarroja ya había sido definida como "cuatro gatos", "socialistas", "catalanistas", pero es la primera vez que la plataforma cívica, cuya única culpa es estar en contra de un proyecto apoyado por el equipo de gobierno de Catarroja, ha sido definida como terrorista.
Eso se suma al "impresentable" al Sr. Ferrús, y muchos más insultos destinados en pasadas ocasiones a los miembros de la oposición.

Anònim ha dit...

Per Infocatarroja no es por entrar, perquè segurament encara tenen l'adreaça antiga, seria convenient que els fereu arribar la nova.

SALUTACIONS