dissabte, 9 de maig del 2009

dictadura made in Catarroja

Xé! hi hà que anar als plens municipals, molt més divertits que qualsevol programa de la tele, com una sit com de veres.

Ai!!! i pensar que el nostre alcalde cobra més que qualsevol president de govern que hajam tingut a Espanya! i tot de les nostres butxaques!
Va ser tot un espectacle, lamentable per supost, a l'alcalde se li notava molt que estava passant el seu annus horribilis particular, doncs quan gairebé li se podien endivinar a les pupiles uns dibuixos extranys, algo així $$, va i suspenen el PAI de les seves entreteles, i damunt de segur que estaríen menmbres del SALVeM CATARROJA mirant-lo.

Va expulsar del ple a Fco Chardí (PP) per no deixar parlar a Wilson Ferrús (PSOE) mentres éste li feia unes preguntes "incòmodes" a l'alcalde sobre el NOU MIL·LENI i, per supost, també va expulsar a Wilson Ferrús, es que... a vore home, fas unes preguntes molt incòmodes! i ja saps el que l'alcalde no deixa de repetir als plens: "EN EL PLENO MANE JO!!!!"

En fí, que Chardí (PP) s'en va anar pegant una bona portà que quasi trenca la porta del saló de plens inaugurat dimarts pel Molt honorable (implicat al cas gürtel) amb les queixes dels veïns per maltractar d'eixa forma el mobiliari ¡aquesta gent no respeta res! ¡que ho paguem entre tots!


Per altra banda Ferrús (PSOE) també s'en va anar, acompanyat per tots els regidors del PSOE i pel 95% del públic (menys la secretaria, els policíes i els periodistes). A l'alcalde li va sentar moooolt mal aquest desplant del respetable... i s'enfadà encara més, minuts mes tard donà per concluit el plenari, no sense antes donar ordre d'impedir l'entrada per als pròxims plenaris a tots els ciutadans que acudiren dijous.... AIXÒ POT SER MARE!!!!

9 comentaris:

Kurtz ha dit...

Aquest tipus de dictadura no sols es típica de Catarroja. També ho es de la resta de la Comunitat Valenciana.
I així ens va.

Catarroja Descoberta ha dit...

Així és Kurtz, es com una plaga endèmica que ens hem de llevar del damunt.
Ells tenen els mitjans de comunicació majoritaris i això els fa forts però la raó s'ha d'imposar tard o prompte, que es preparen i vajen amb cura doncs no hi hà enemig xicotet.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

la dictadura no és solament alli la dictadura esixte en tots costats aqui en coruña passa igual el control amb camaras en els carrers i en tots els demas llocs ,
el control és absolut

Catarroja Descoberta ha dit...

Si Anarko eixa és la pena, ha de canviar molt la mentalitat de la gent doncs encara hi hà molta por a expresar lliurement el que pensem.
La diferència entre dictadura i democràcia és que en la dictadura el poder absolut és d'una persona i en democràcia el poder absolut és d'un partit polític.

Anònim ha dit...

La Meua opinió, es que és fals que el PP tinga els medis de comunicació majoritaris. Per a mi es una escusa que té l'esquerra quan perd. El problema és que el PP se sap vendre molt bé. Tragueren petroli (majories absolutes) del transvasament de l'Ebre, de l'AVE, la Copa Amèrica etc, amb l'escusa de la discriminació del govern central i això ha calat molt en la població valenciana. Ací l'unic que esta donant la cara es el delegat del Govern, que s'està convertint en el cap de l'oposició.

Mira, repassem quins són els mitjans de comunicació majoritaris al PV.

Televisions, és líder T-5 seguint de la TV espanyola, C-9 no arriba al 17% d'audiència.

Ràdios, Cadena SER arrassa, dobla en oients a la segona la COPE, i ràdio 9 té una audiència pràcticament insignificant.

Diaris és líder el LEVANT, a prou distància del segon LAS PROVINCIAS. I en diaris estatals EL PAIS també es líder.

Tots són beligerants amb el PP, així que això dels mitjans de comunicació no és veritat. Ja te dic la meua opinió és que l'esquerra ha caigut en la trampa de no saber defendre's del victimisme del PP, i per supost més inversions per al Pais Valencià. Que algun ministre es deixe caure alguna vegada per ací. Sols recordar que la sra. vicepresidenta es diputada per Valencia, i desde falles crec que per ací no li s'ha tornat a vore el pèl.

A Catarroja crec que d'ací dos anys, a les pròximes eleccions, la fruita estarà prou madura i caurà pel seu propi pes. Sinó temps al temps.

SALUT

Catarroja Descoberta ha dit...

Anònim, en primer lloc dir que la oposició i la fiscalització del govern local i de la generalitat no l'han de fer els mitjans de comunicació sino els polítics.

Les estadístiques dels mitjans de comunicació que traus son reals, però també cap pensar: ¿qui va a votar, la gent gran ó la gent jove? ¿qui veu més canal9, la gent gran ó la gent jove?
¿qui compra diariament el periòdic? ¿qui llig el diari gratuït QUE (per eixemple)?
A Catarroja mateixa tots els díes a les 7:30 vé una furgoneta i deixa a l'estació del tren una muntanya de diaris gratuïts, pujes al tren i la gent que ve de València (destinació sud) va tota llegint els diaris gratuïts que han arreplegat a l'estació del Nord. Hi han que agafen varios exemplars per a repartir-los al curro...
Després sistemàticament t'arriba a la bústia altres diaris "gratuïts": Tu Periódico Local, Crónica Local, El PPeriòdico de Catarroja...
No tota la gent compra diari, molta gent q "passa de politiqueo" tan sols lligen els diaris gratuïts "para enterarme de algo"
Per tant eixes estadístiques no medixen correctament la informació que ens arriba als valencians.
Respecte als dos darrers parragrafs que escrius els compartisc al 100%
SALUT

Anònim ha dit...

Tienes razón en parte, pero ten en cuenta que la gente lee poco los grandes periódico (sea levante o Provincias, país o El Mundo) y son pocos los que los compran. Sin embargo sí que les llega a casa puntualmente y todos los meses la propaganda del PP (paga con el dinero de todos) y la propaganda tambien pagada por todos impuesta en los medios de comunicación basura y "gratuita". Esa se lee, se recoge de los buzones y se sube a casa. Y llega a un gran número de la población. En esos medios el PSOE y el resto de partidos está censurado. Y el dinero que se gastan en el BIM o en dípticos con demagogía claman al cielo.
Y no hablemos de canal 9.

Por eso te digo que en parte tienes razón pero yo tb soy de los q piensa que ese gasto inmoral en propagan hace su trabajo.

tambien piensao que a estos en catarroja les quedan dos años. Si el Nou mil·lenoi al final no se hace no se ni si llegará el Chirivella a finalizar elmandato.

mr.X ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=Fs7NjEVXRbQ

Catarroja Descoberta ha dit...

anònim: coincidim en tú

mr X: moltes gràcies pel teu enllaç.

salut