dilluns, 4 de maig del 2009

Camps visita Catarroja. A les 12:30 a l'Ajuntament

Demà día 5 de Maig el Molt Honorable, i implicat en el cas Gürtel, Francisco Camps, al que abans dels seus somnis als madriles s'ens presentava com Francesc Camps estarà a les 12:30 a l'ajuntament.

Dema tindrem doncs opció de preguntar-li tot allò que volem ens conteste:


_per què el Col·legi Joan XXIII continúa encara en barracons sobre tindre promesa de que el curs 08/09 ja estaríen al cole nou?, es clar, aquesta és tan sols una de les incompables promeses sobre el nou edifici del Joan XXIII.

-per qué el col·legi nº 5 continúa als barracons quan digueren que el proper curs ja tindríen les instal·lacions? I no val dir que és per les investigacions arqueológiques doncs teníem altres terrenys per a fer aquest col·legi i els han donat, entre altres, per a construir una altra piscina pública coberta (que més caldrían que milloraren el funcionament de la que tenim, ups, perdó, que està al barri de les barraques, el barri oblidat)

-¿per què el col·legi nº 6 que comença nou enguany ha de compartir barracons amb el col·legi nº 5?

-Per què ni tan sols tenen un nom aquestos col·legis? ¿tanta pena vos donen i tant passeu d'ells que ni vos importa que siguen tan impersonals? col·legi nº 5? col·legi nº 6?

-Per què aquest any també han deixat fora dels presupostos de la Generalitat a Catarroja? Que passa amb la millora i ampliació del centre de salut?

Lo dit veïns, demà a les 12:30 vindrà Francisco Camps a Catarroja a inaugurar l'ampliació de l'ajuntament, doncs no hi hà molt més que inaugurar, i això si, per a altra cosa no hi han diners a Catarroja però per a despeses de l'ajuntament, despatxos, càrrecs de confiança, més despatxos... el que faça falta!

-Bé, com vos diguem, podeu vindre a preguntar tot el que vulgau, sobre les VPO que Begar (empresa també implicada amb el cas Gürtel) anava a construir a Catarroja, sobre la insistència de Blasco i el IVVSA amb el Nou Mil·leni, sobre centres de salut, sobre col·legis i barracons però, ens apostem 10 contra 1 a que no ens respon a cap pregunta.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

CRIDA A TOTA LA GENT QUE PUGA ACUDIR DEMÀ A LA PORTA DE L'AJUNTAMENT A REBRE A CAMPS COM S'HO MEREIX.

Maria ha dit...

He visto la notícia en Televisión Española. No he podido estar porque trabajaba, pero quiero sumar mis abucheos a Camps y a Francisco Chirivella. Fuera ya políticos corruptos y sinvergüenzas como estos. Ya no engañais a nadie Franciscos!

Anònim ha dit...

Potser que la política de pancarta done resultats, però també pot ser contraproducent. El dia 7 de juny hi han eleccions, i ahí és vertaderament el poble posa a cada ú en el seu lloc. Serà una ocasió inmillorable per dir-li al sr Chirivella, el sr Camps i al PP del Sr Rajoy que no els volem a Catarroja. Lo demés són gestos i poc més.

Anònim ha dit...

Jo també me sume a la indignació dels companys que han estat ahí. Camps-Chiri dimissió!!!

per cert, podies penjar les fotos de la visita, ¿no?

Anònim ha dit...

mu bueno el video de caiga quien caiga?jajja es pa flipar,el camps!!menudo lladre!!sin verguenza.ufff!!pa pillarlo y...Ayer tuve la oportunidad de unirme a la platarforma contra el nou mileni,y para ser dia laboral,y que muxa gente no pudo o no se entero,no fuimos poco,mas personas que se unieron en ese momento.Ale camps!!ayer fue un aperitivo..saludos y NO AL NOU MILENI!NO NOS CALLAREMOS!!

Anònim ha dit...

MU BUENO EL VIDEO DE CAIGA QUIEN CAIGA!PA FLIPAR EL CAMPS!MENUDO LLADRE,SINVERGUENZA.AYER RECIBIO UN APERITIVO DE LA PLATAFORMA CONTRA EL NOU MILENI,FUIMOS MAS DE LOS ESPERADOS,SEGUIREMOS LUCHANDO!