divendres, 1 de maig del 2009

alto! Documentación!

La policía de Catarroja denuncia a un jove catarrogí per ser alt i duur una bossa marró.

Bé, açò és el que li va dir l'agent de policía que li va ficar la denuncia. Segons testics del fet l'agent digué que una patrulla de policia local, ells no, sino uns altres policíes, havíen vist a un xic alt i amb una bossa marró engantxant cartells que anunciaven la concentració lúdico-reivindicatica que la plataforma cívica SALVeM CATARROJA va convocar per al passat 26 d'Abril (que per cert, fou un èxit, la nostra enhorabona a l'organització)

El denunciat, (tan sols va ser un i això que anàven in grapat de gent), és un conegut nostre que té l'orgull (i l'honor) de ser una de les persones que, suposadament, més molesta al nostre actual alcalde Francisco Chirivella, de fet recordem com quan asistix als plens municipals Francisco Chirivella quasi sempre l'amenaça en fer-lo fora tan sols per... ¿respirar?


I per què "molesta" tant aquest xic? doncs perquè reivindica i defensa el seu barri, EL BARRI DE LES BARRAQUES, i entre altres coses perquè va ser uns dels que va arreplegar més de 400 signatures per a fer-li unes preguntes a l'alcalde; i com Francisco Chirirvella, l'actual alcalde, no les va contestar, va ser la Síndic de Greuges qui el va obligar a contestar-los.
Que no pensem nosaltres que, vivint al mateix poble siga tan difícil contestar, però ara mateix a Catarroja sí, fins i tot molts pensem que és més fàcil tindre una cita amb l'Angelina Jolie.

Vos mantindrem informats de com trascorre tot acò i si la policía retira aquesta denuncia, que sembla més una advertència ó inclús amenaça.

I a tú, xic alt amb bossa marró, ànim i endavant que, com canten els Maulets:

Quan més curts ens lliguen

més perill tindràn
passeu-me la bota
i seguiu tocant.

(foto de la galería pública de SALVeM CATARROJA a la web de Picassa, ací pots vore més fotos)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo conec la història i em sembla mooolt fort. Primer per la persecució que vivuen en Catarroja els que no pensen i actuen com Francisco Chirivella vol i segon xq l'han denunciat per algo que és mentida per algo que no ha fet (i això és algo molt greu). Anims per al xic i comptarà amb el meu suport. FORA CHIRIVELLA I EL SEU ESTAT POLICIAL!

Maria José ha dit...

¿Esta es la polícia que tenemos en Catarroja? ¿La que detiene a un ciudadano honrado y decente que quiere el bien para nuestro pueblo? ¿Esta es la policia que quiere nuestro alcalde? Que detengan a los delincuentes y maleantes y dejen en paz a la gente de bien. ¿Con los atracadores y los delincuentes tambien es tan valiente esta policia? O es que Catarroja es Coslada. Indignada profundamente indignada. Todo mi apoyo al chico que le han hecho esta cechoría, por calificarlo de alguna manera.

Anònim ha dit...

Intimidación policial pura y dura!

Anònim ha dit...

A mi em pareix que li fan tot això i l'intimiden aixina perque saben que els pot fer molt de mal politicament. I els diu les veritats (em referisc al senyor Francisco Chi i xulos, corruptes, trepes i especuladores varios) Un xic del poble, amb tota la familia del poble, que mai s'ha clavat en lios, un tio legal que va movilitzar un barri per a que no es podrira en l'oblit... Dos xics alts amb bossa marron i el tio este Chirivella i CiA fora en quatre dies! Avant i a plantar cara als que no la poden dur alta!