divendres, 17 d’abril del 2009

sopar a l'institut, al seu 40 Aniversari

Des de ja fa unes setmanes heu pogut vore un banner a aquest blog que ens enllaça amb la pàgina de l'IES Bernguer Dalmau on ens informen dels actes preparats per a celebrar el seus primers... 40 anys de vida!!!!, quasi res.

Estan convidant a tot el mon que passarem per les seves aules, alumnes i mestres, i des de la Catarroja Descoberta ens sumem a aquesta iniciativa i intentarem ajudar a aconseguir reunir quanta mes gent millor.

Ací vos deixem el text que a hores d'ara figura a l'enllaç, però no oblideu entrar de tant en tant, doncs van canviant i ampliant la informació.


El curs
1969/1970 l'IES de Catarroja començava la seua història de formació de moltes generacions de ciutadans de Catarroja, Albal i Massanassa. Enguany en complir-se 40 anys d'aquella data cal fer-ne memòria per tot allò que hem viscut en aquestes aules i entre tants i tants companys.

Des d'aquesta plataforma us animem perquè participeu i estigueu en contacte per coneixer les novetats de tot allò s'organitze tant des de la direcció, com des del claustre, o des de la iniciativa de tots aquells que us hi sentiu lligats.

Ara per ara demanem a tots els exprofessors i exalumnes i també a tots aquells que sentiu aquest centre que, participeu en les idees que us proposem i que n'aporteu d'altres recordant que, a banda d'aportar la idea, heu d'aportar la vostra implicació en l'organització.

12 de juny de 2009
VETLLADA COMMEMORATIVA
als patis del centre

Jornada de portes obertes-exposició-acte institucional-sopar fred-fi de festa

Els tiquets per assistir-hi es podran adquirir, al preu de 20 euros, entre el 21 d'abril i el 31 de maig a la consergeria del centre o bé fent un ingrés al compte de l'IES Berenguer Dalmau a
CAIXA POPULAR núm. 3159.0005.07.1662664323
i enviant el resguard o la notificació a
40@bdalmau.com

5 comentaris:

JOAN ha dit...

Molts anys per al nostre institut, allí passarem alguns anys inoblidables de la nostra joventut, i gràcies per la formació rebuda per un professorat exemplar. Allí aprenerem a ser persones, a viure i els valors de la democràcia, solidaritat i la igualtat.

FELIÇ ANIVERSARI, que cumplisques MOLTS MÉS

empar ha dit...

Des de la comissió organitzadora dels actes del 40 aniversari de l'Institut Berenguer Dalmau us animem a participar-hi, especialment a la trobada-sopar-festa del 12 de juny. Fins aviat.

empar ha dit...

Des de la comissió organitzadora dels actes del 40 aniversari de l'institut Berenguer Dalmau us animem a participar-hi, especialment a la trobada-sopar-festa del 12 de juny. Fins aviat.

empar ha dit...

Des de la comissió organitzadora dels actes del 40 aniversari de l'institut Berenguer Dalmau us animem a participar-hi, especialment a la trobada-sopar-festa del 12 de juny. Fins aviat.

ex-alumna ha dit...

vivant academia!
vivant profesores!