dilluns, 6 d’abril del 2009

7 d'abril: ple ordinari de març

Demà tindrà lloc al saló de plens de l'ajuntament el ple ordinari corresponent al mes de març, gràcies a la força que fem des de l'opinió pública i des de la resta de grups polítics (els que no formen el grup de govern), hem aconseguit que aquest ple municipal es convoque per la vesprada. YUPIIIII!!!
Ja sé, ja se, aneu a dir que no te molt de mèrit doncs els plens que realment "incomoden" a l'actual equip de govern son tots aquells que han de vore amb el Nou Mil·leni, doncs eixos els solen convocar a hores intempestives i en forma de ple extraordinàri (que son els plens on no hi hà torn de precs i preguntes), però poc a poc, que malgrat divendres passat el PP llegira un manifest (el mateix manifest que unes setmanes abans presentara el PSPV-PSOE i el PP i UV no havíen volgut aprovar) per la democràcia, des de la Catarroja Descoberta cridem que LA DEMOCRÀCIA NO ES DECLARA, ES CONQUISTA!!!

Altres temes interesants per al ple de demà son, per una banda, vore quina cara fica el regidor d'hisenda, Paco Guillem, Palometes, quan el secretari ens conte quatíssim s'ha desviat del presupost inicial fet per al 2008, i no és que tingam poca fe en els governants actuals del nostre poble, més que res és que tenint en compte que al gener el secretari advançava una clara inestabilitat i avuí pot rondar el MILIÓ D'EUROS per a després donar 53.000 eur a fons perdut al club privat que precideix el germà del regidor d'hisenda (casualitats de la vida), i el nombre d'aturats a Catarroja ja supera els 2.500, però no passa res... des del PP han creat una mena d'almoina de 3.000 eur (a pagar entre tots els grups polítics) per a tots aquets casos, (algo m'es d'un euro per aturat/da), WOW! quanta generositat desinterasada.... (amb els futbolistes, clar).

Per altra banda també tindrem que vore amb quina cara ens diuen que en plena crisi s'inventen la plaça de vicesecretari, que cobrarà més que el secretari de l'ajuntament, un ajuntament on hi hà un gerent, i un alcalde i un tinent d'alcalde...., no estaría millor que amb eixe jornal contractara quatre ó cinc persones, ó 8 10 a mitja jornada? També podría canviar la plaça de protocol per uns quants treballladors/res que ho necessiten de veres. A que sí?

Si voleu vore en directe ja sabeu, demà a les 20:30h a l'ajuntament. Ací teniu l'ordre del día