diumenge, 26 d’abril del 2009

jo vinc d'un silenci-A les 18:00 a la plaça Major


Aquesta cançò de Raimon fà d'alguna manera un resúm a la llarga agonía que estem vivint els catarrogins i catarrogines que ens estimem el poble i que estem veguent com molt en contra de la majoría dels ciutadans i pels vots d'onze regidors que alcen el braç al plens municipals que traten el tema del PAI Nou Mil·leni, (eixos plens que es convoquen entre setmana, a hores intenpestives i en plens extraordinaris, ja que son aquestos últims els que no admiteixen torn de precs i preguntes) doncs pels vots d'eixos deu regidors del PP i una d'UV anem a vendre, malvendre millor dit, tot el nostre tresor que és la nostra horta. Ací podeu admirar unes fotos de com estava l'horta al 2005 i si punxeu ací podeu vore les fotos d'ara, llançada a perdre i destroçada per... ¿la plutja?.. una plutja que quan acava de caure arreplega i amuntona les escombreríes, ací la fusta, ací els ferros... Encara no tenim contestació de l'alcaldía de com va la investigació d'aquesta destrucció.¿la tindrem algún día?
Canta Raimon: "Qui perd els origens perd la identitat", i aquestes alqueríes daten de fa tres segles, del s XVIII.
Avuí la plataforma SALVeM CATARROJA, amb més força que mai es reunix amb el recolçament d'uns amics i més amics i més amics i molts amics més...a la plaça major.
Encara que compta amb el permís de la Delegació de Govern, que és l'organ competent, l'alcalde els ha denegat el permís per considerar-lo espectacle públic.

Al igual que va passar a les falles i a Catarroja es quedarem sense gaudir ni una "mascletà" ara Fransisco Chirivella imposa uns condicionants bestials (els mateixos que per a disparar una mascletà) a l'actuació d'un grup d'albaes i una pèrformance d 'uns alumnes de Belles Arts de la Universitat de València.
Ara ja ho sabem, i esperem que aquest condicionament no siga arbitrari i als festers de Sant Antoni els reclame el mateix per al día de les albaes, i als del Cristo, i als festers de Sant Pere, als del Pilar... aH! i també ara en quan vinguen les comunions als pares que vulguen que la banda de música arreplegue als seus fills a la porta de casa ¡i damunt voldràn tirar una traca!!!!
Em pense que no anem a tindre prou dotació de policía per a tanta cconentració de ¿radicals?...

Tan sols demanem que els policíes que acudisquen aquesta vesprada amb tots nosaltres a la festa per Catarroja i contra el Nou Mil·leni estiguen ben preparats i no atropellen a més xiquets.