dissabte, 18 d’abril del 2009

mentida i guanye

Altra vegada més que hem pillat a l'equip de govern utilitzant, presumtament, els mitjans de comunicació públics que paguem entre tots els catarrogins i catarrogines per a fer un ús partidista.

Aquesta vegada torna a ser al "Periòdic de Catarroja", ó com molts ja l'anomeneu, el "PPeriòdic de Catarroja".

Podem observar un article on no només és mentida el que diuen sinò que amés a més es cobrixen de glòria amb l'assumpte.
Es tracta de quan parla que els polítics donen diners (2.900 euros) per a ajudar a les families més necessitades de la localitat.


Per què diuen una mentida?


Doncs perquè segons diu aquesta ppublicació "el ple de l'ajuntament ha aprovat la proposta del PP i UV" -> segons la gent que va acudir a aquest ple i així ho podem comprovar doncs consta en l'acta de la secretaria, el senyor Fransisco Chirivella va ser l'ùnic que es pelà aquest plé, per tant no va votar, tan sols obtingueren 10 vots a favor dels 20 possibles (recordèu que FChirirvella no anà); i de tots els partits de l'oposició cap ni un va votar a favor.
Aleshores, per que diuen que "la medida no fue apoyada por el PSPV y sí por el resto de partidos de la oposición"? Com a mitjà d'informació plural deixa molt que desitjar doncs està donant informació falsa.

Per què es cobrixen de glòria?

Doncs perquè aquesta mesura en concret és una fal·làcia ja que justament qui més cobra són els que menys aporten, si dividim entre regidors:


PP -> 10 regidors -> 1.000 euros -> 100 euros per regidor
PSPV-> 7 regidors -> 1.000 euros -> 142'86 euros per regidor
EU -> 1 regidor -> 300 euros -> 300 euros per regidor
UV -> 1 regidor -> 300 euros -> 300 euros per regidor
BLOC -> 1 regidor -> 300 euros -> 300 euros per regidor

Amen de que amb una xifra de vora 2700 aturats al poble repartir 2900 euros.... no tenen ni per a un café!!!

Hala, hala, que s'han calfat molt el cap aquest equip PP i UV!!!

Per què no feu cas a les propostes que presenta l'oposició? Ací vos deixem unes propostes
Feu un poc de cas a qui sí que està treballant pel poble i no voteu tot en contra senyors i senyores del pp.

No feu ús partidista d'aquest pperiòdic, perdó, periòdic, doncs si és el "periódico de Catarroja" heu de deixar espai per als partits de l'oposició, doncs recordeu que no tots en Catarroja hem votat al PP, de fet, son molts més els que no han votat al PP que els que sí, i si aquest periódic el paguem entre tots, tots hem de tindre el mateix dret a ser informats de la feina dels nostres regidors per ells mateixa en aquest mitjà de comunicació "plural"; que la factura ens la passèu igual a tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A eso en mi pueblo se le llama "presunta malversación de fondos públicos". Usan dinero público (presuntamente, por supuesto) para sacar un beneficio político.usan dinero público para,con mentiras, atacar al principal grupo de la oposición. Así ganan, com trampas y mentiras.