dijous, 9 d’abril del 2009

excusation non petita

El darrer ple municipal va ser d'alló mes interesant, vam acudir prou gent, cada vegada més, i el que poguerem vore era quasi com una sit com. Xé, que el següent ple ens endurem una bossa de rosetes de dacsa i a gaudir de l'espectacle.

En primer lloc, i sense que servisca de precedent, el senyor portaveu del PP i regidor d'hisenda va ser puntual, no es feu esperar l'hora i pico com al ple del 23 de desembre on presentava ell els presupostos per al 2009, (eixos presupostos tant de dretes i que tant s'han criticat). La regidora d'UV estava ausent del tot, es a dir, de vacances, la qual cosa haguera fet que no s'haguera aprovat la liquidació del 2008 al tindre un empat tècnic en vots ...de no ser perque la regidora d'EU es votà el ple, val, diu que no es trobava bé, pero.... des de que coneguem a esta xica, i ja fà uns quants anys, ...ai ai ai!

La part més còmica (si té algo de risa vore com "lidapiden" els nostres impostos, en lo que ens costen de guanyar) la tinguè el Sr Agustín Mimbrera amb la seva eixida fora de tó, del rotllo: eso me lo dices en la calle (...forastero!!). Des de la Catarroja Descoberta pensem que les coses municipals s'han de dir on toca, al ple municipal, amb testics i un secretari/a redactant l'acta dels fets.

No deixà de ser més còmic l'actuació de l'alcalde ensenyant l'etiqueta del seu traje, "no es de Milano, es d'Hugo Boss" deia, excusation non petita.... ¿acusation manifesta?.

Ací i ací podeu vore altres resums del ple.

Bones festes pasqüeres

6 comentaris:

TONI SORIA ha dit...

AH QUE SE ME OLVIDABA... POR FA VOR EL SR.AGUSTIN MIMBRERA PARECE QUE NO ESTA PARA OCUPAR EL CARGO DE CONCEJAL (ESTE COWBOY REPRESENTA A CIUDADANOS) POR LO VISTO ESTA MUY ZUMBAO NO? QUE MIEDO DE PERSONAJE TU... WILSON ADELANTE! EL PUEBLO SABEMOS LO QUE HACES. COMO POLITICO ERES EL MEJOR QUE HA TENIDO CATARROJA. SOMOS MILES LOS QUE ESTAMOS CONTIGO. CONTINUA DICIENDOLES LAS VERDADES Y FISCALIZANDO SU MALA SU NEFASTA GESTION. GRACIAS I COMO TU DICES... ANIM I ENDAVANT!

Pere ha dit...

Ja pot comprar-se trajes el Chirivella ja amb el jornal que li paguem el poble. Li podia deixar algún d'eixos trajes al Mimbrera no cregueu?

Anònim ha dit...

yo creia que para ocupar un cargo de concejal se tenia que tener una educación, un minimo de conocimientos, o por lo menos un saber estar, cosa que la mayoria de concejales que ahora mismo tenemos nos demuestran que no son necesarios, yo como ciudadana de este pueblo, no me veo representada por ninguno de ellos, y me da vergüenza que la gente piense que esta gente es la que elegimos para representarnos,. Por favor, pediria a los votantes que a la hora de hacerlo piensen en los intereses del pueblo.

Anònim ha dit...

cec que no te para be a tú, dir qui està bé o no.

catarrogi ha dit...

Sím, estaría bé el mimbrera en un d'eixos trages, que sempre du el mateix a les processons. o que li'n deixen un els de l'empresa SUFI.

Anònim ha dit...

Entre els nostres regidors hi ha més d'un penjat a més del Mimbrera. El problema és eixe mateix que són representants dels ciutadans. Penjats representant ciutadans...