dimecres, 1 d’octubre del 2008

Sobren les paraules...

Tots els grups de l'oposició han comunicat el seu malestar amb l'equip de govern en la comissió informativa, creiem que no fa falta comentar res mes, ja està tot dit, simplement que l'oposició està per a fiscalitzar i controlar al govern, des d'aquest menut espai de la Blogosfera Catarrogina volem donar-vos anims per a continuar amb la vostra llavor, en l'oposició.

* Los socialistas denúncian que el alcalde les llamó "carroñeros" por pedir información sobre unas facturas.
* PP i UV neguen informació a l'oposició.
* El bloc exige un diario de sesiones en las comisiones informativas y en los plenos para evitar "que los insultos queden impunes".
* Comissió informativa, un espectacle lamentable.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

No so dejeis amedrentan por esta g4ente que lo único que busca es conflicto.

Anònim ha dit...

M'han arribat rumors que el dimarts dia 7 d'octubre, inaguren el pavelló, PER FI.

Després de 9 des que es posara el cartell.
Després de dos anys de retard de les obres.
Després d'haver fet una visita de portes obertes dies abans de les eleccions.
Després d'haver-lo pagat més car. Després d'haver estat pagant el vigilant jurat perquè no s'inagurava quan tocava.
Després d'haver-lo privatitzat.
Despres d'haver anunciat tres o quatre vegades la seua inaguració.

I encara faran una gran festa, se tiraran flors, faran discursos i faran picaeta per a totom.

Anònim ha dit...

No té vergonya ni l'ha coneguda. És un maleducat prepotent. Però tranqui que després va i es confesa. No sé com podeu aguantar en l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

doncs ja sabeu, el día de la inauguració: pancartes, xiulits, premsa, televisions, ... com abans.

Anònim ha dit...

Chirivella és un maleducat i ni te vergonya ni la coneix. Anim a tots els partits polítics de l'oposició PSPV-EUPV-Bloc (que teniu més vots que el PP, els catarrogins voliem canvi, però així es la llei electoral) i perfavor controleu el que pugau el que passa al nostre Ajuntament. I feu el que pugau per a que a la gent del poble no ens tracte com ho fa este alcalde-cacique. Gràcies.

Anònim ha dit...

Inaguraran també l'auditori a final d'any com van prometre Chirivella en el mes d'abril? El privatitzaran també com el pavelló i les piscines?

Anònim ha dit...

El alcalde insultó a la oposición llamandolos "carroñeros"? Estoy alucinada. Así es Francisco Chirivella? Y no lo vais a denunciar? Pero que maleducado no? Los demás concejales del PP también son igual? No los conozco. Un saludo a todos.

Anònim ha dit...

Estem tots dos anys bla bla bla... Però ja voreu lo que passa. L'oposició de punto en blanco en la inauguració i aleshores de cara a tot el món quedarà com una medalla més de Chirifabra. L'oposició deuria, si ha estat denunciant durant tot este temps les diferents irregularitats que envolten esta història, deuria si en realitat vol que tot el poble sapiga el que passa, en primer lloc presentar-se a la inauguració, no entrar, quedar-se fora fent una roda de premsa conjunta (PSPV-EUPV-Bloc) explicant punt per agulla tot el que ha passat i deurien movilitzar a les seues bases i al poble en un comunicat comú per a fer-los una bona pitada pacífica als mafiosos que estaran dins. Així seria l'única manera que el vostre treball aplegaría a oides de tots i este alcalde no quedaria com lo que va a quedar el dia 7. Como el mÁs grande y el que mÁs cosas hace por Catarroja. Espere vore que l'oposició es mou de veritat i no queda tot al final de la correguda en cuatre palmadetes en l'esquena.

Anònim ha dit...

Molt bé sangonereta, BEN DIT i BEN PARLAT

Anònim ha dit...

Sangonereta tens tota la raó del mon i ojala fora així. Això seria una oposició valenta que demostraria el que val. Tindriem una oposició que faria vore al poble que es pot governar d'altra manera. I que vol governar. Sangonereta així es parla! Un 10!

Anònim ha dit...

Al final esto parecerá Nápoles o Sicilia. Creo que Fabra al lado de éste es un santo santorum

Anònim ha dit...

GRAN XIULADA EL DÍA 7 D'OCTUBRE A LA INAUGURACIÓ DEL PAVELLÓ COBERT.
PASSA-HO

Anònim ha dit...

A LA XIULADA TOTS! ESPEREM QUE L'OPOSICIO NO VAJA I SI HO FA SIGA PER A FER UNA RODA DE PREMSA CONJUNTA COM DIU SANGONERETA EXPLICANT TOT EL MERDER QUE HA RODEJAT ESTE ASUMPTE. SINÓ NI UN VOT PER A CAP PARTIT DE L'OPOSICIÓ. PERQUE SI NO FAN OPOSICIO FORTA I VALENTA PUIX MAJORIA SUPERABSOLUTA DEL PP A LA PRÒXIMA I ARREANDO. ESPAVILEU OPOSICIO QUE EL POBLE VOS VOLEM VORE EN ACCIO!

Anònim ha dit...

LI FEM XIULADA EL DIA 7 AL CHIRIMAFIA & CIA O QUE?

Anònim ha dit...

LI FEM XIULADA EL DIA 7 AL CHIRIMAFIA & CIA O QUE?

Anònim ha dit...

encara preguntes si la fem? doncs clar q si, jo ja he copiat i he passat el sms a mes gent, han de vore q Catarroja no es tonta, que no paguem 500.000 eur de més per a que estiga obert abans i després tornem a pagar una animalada al mes en vigilants jurats perque era tot mentida i en lloc d'estar obert abans triga uns quants anys mes, aleshores... han tornat els 500.000 eur? els hem reclamat? els hem penalitzat? Si compres una pis en construcció el constructor té l'obligació de entregàrte-la com a màxim 6 mesos després de la data q figura al contracte, en cas contrari t'ha de pagar les despeses si vius a un hotel o de lloguer, per incumpliment de contracte, I que ha fet l'ajuntament ací? ha reclamat la pasta? S'ha quedat els 500.000 €? s'ha deixat enganyar? Jo ho veig tot molt estrany