dimecres, 1 d’octubre del 2008

ple ordinari mes de setembre a les 9 del matí

Este divendres, a les 9 del matí, se celebrarà el ple ordinari corresponent al mes de setembre. Segons hem pogut saber, l'alcalde de Catarroja, després d'insultar als regidors de l'oposició en la passada comissió informativa s'alça i els digué que el ple seria a les 9 del matí. Este "senyor" ja no sap què fer perquè no vaja ningú als plens, perquè ningú li faça preguntes en públic i veu alta, per tindre impunitat als plens i poder dir-los tot el que li vinga en gana a l'oposición sense testimonis i per acabar en 5 minutets.
El primer tema a tractar serà la presa de posessió del nou regidor del PP que substituirà la dimitida Genoveva. El segon punt és l'aprovació del cinqué reconeixement de crèdit en el que va d'any i motiu de trifulca en la Comissió Informativa (es contindrà en el ple Chirivella i el Guillem? contestaran a l'oposició sense crispar ni insultar? la contestació tindrà trellat?). El següent punt és el Compte General del 2007 (el que deixa amb el cul a l'aire al PP, el que diu amb claredat quina és la situació econòmica de l'Ajuntament, el deute que realment tenen i no diuen, el grau de compliment del pla de viabilitat...). És a dir, dos temes de calat que Chirivella no vol debatre en públic. Preferix fer-ho amb la intimitat de les 9 del matí i amb la traquil·litat de poder comportar-se tal i com ell és sense haver de dissimular perquè no hi haurà ningú.
Finalment el torn de mocions (si és que les hi ha a ixes hores del matí) i precs i preguntes, primer dels regidors i després del públic (recordeu que solament podeu preguntar coses relacionades amb els punts de l'ordre del dia perquè així ho ha decidit Chirivella que ja no sap què fer perquè ningú vaja als plens).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

OPOSICIÓ MENEJEU-VOS, QLLONS!
Si no vol espectadors es perque tindrà vergonya DONCS CRIDEU A LA PREMSA, però no a la que paga de les nostres butxaques, sino a la premsa de veres, a la seriosa, a la q es interesa per contar la realitat.
Desperteu!!!
No quieren caldo?
TRES TAZAAAAAAS!!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari anterior. Al poble ens aplega la imatge de que no vos menejeu el suficient, que esteu adormilats. Sabem que els socialistes estan currant-se-ho molt, igual que la regidora comunista i el nacionalista. Però perfavor feu el que hajau de fer per a que sapigam de la vostra tasca. No espereu a fer-vos visibles uns mesos abans de les eleccions, que això vos passarà factura. Poseu-vos les piles ja!

Anònim ha dit...

JO, DE L'OPOSICIÓ EM QUEDAVA A LA PORTA DEL AJUNTAMENT I NO ENTRAVA AL PLE.

Anònim ha dit...

Dicen que el Ayuntamiento estaba a rebentar de gente. Que no cabia ni un alfiler en el pleno. La muchedumbre se atropellaba para poder entrar, se apelotonaban sin aliento, con poca o ninguna esperanza de lograr acceder a la sesión plenaria. Contadnos el pleno, que yo no se si fiarme de los rumores. Hay tantos y tan variados últimamente. A mi me han dicho que Chirivella dejará la alcaldia dentro de unos meses.

Anònim ha dit...

El dia 7 d'octubre, inaguren el pavelló, PER FI.

Després de 9 anys des que es posara el cartell.
Després de dos anys de retard de les obres.
Després d'haver fet una visita de portes obertes dies abans de les eleccions.
Després d'un any que l'empresa constructora caiguera en procés concursal.
Després d'haver-lo pagat més car. Després d'haver estat pagant el vigilant jurat perquè no s'inagurà quan tocava.
Després de cinc mesos d'haver rebut l'obra.
Després d'haver privatitzat la seua gestió.
Despres d'haver anunciat tres o quatre vegades la seua inaguració.

I encara fan una gran festa, discursos, picaeta i regals per a tothom.

Anònim ha dit...

Ai Sangonereta quanta raó tens i que poc de cas et van a fer en aquest comatos poble! A tot açó a quin hora inauguren el pavelló? Es va a fer la xiulada o cacerolada?

Anònim ha dit...

SEGONS http://www.laciutat.es el pavelló s'inaugura dema`dimarts 7 d'octubre a les 19 hores