dilluns, 27 d’octubre del 2008

papaco guillem ataca de nou

Que Papaco Guilem (vocero oficial de Chirivella) és un provocador i un gran tergiversador de la realitat ja ho sabem tots (de dins i de fora de Catarroja), que usa la mentida i la desqualificació d'una manera natural i continuada és vox populi, que l'única funció que té en l'Ajuntament és la de crispar i desqualificar l'oposició és de sobra conegut... però el que no esperava ningú, és la seua capacitat per engayar als mitjans de comunicació fent passar per novedosa una notícia que isqué ja publicada pels mateixos mitjans de comunicación entre el 16 i el 17 de juliol. El periodista del PP ha enviat a les agències de comunicació una nota on es diu que l'Ajuntament ha guanyat el recurs que el PSOE havia interposat contra l'aprovació del canvi d'ús d'una parcela pública per a la construcció d'una escola privada. La sentència isqué l'11 de juliol. En premsa se publicà el 16 de juliol(Hortanoticias o Valenciahui, per exemple) i el 17 (Las Provincias)i ara Guillem torna a despotricar i torna a insultar amb els mateixos termes al portaveu socialista i torna a fer notícia d'una sentència de la qual ja s'havia parlat.


L'argúcia ha estat "sublime": han enviat la informació a les agències i estes han enviat un teletip als mitjans. I estos (alguns) s'han cregut la falsedat o la mentida a mitges o la immoralitat... com vulgueu dir-ho.
La veritat és que Guillem és un professional... un professional de la mentida.
És lamentable i trist, molt trist, que un govern municipal haja de recórrer a individus com Guillem per atacar l'oposició (encara que siga amb mentides i despropòsits) perquè no té res a dir sobre la seua gestió i per a tapar, posar "un tupido velo" sobre escàndals com els del pavelló cobert.

Papaco, t'has cobert de glogloria

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja va seguent hora de que es possen a currar per a nosaltres. Em resulta irrespetuós que les persones que treballen per i para nosaltres, i que estan ahí perque ho hem decidit nosaltres, no peguen pal a l'aigua.
Es de les nostres butxaques d'on exien els seus sustanciosos, escandalosos i excesivament elevats salaris.
Com ens heu enganyat! No te ni nom el que esteu fent, però ... el temps possarà a cadascú al seu lloc.
Que havèu fet en tot aquest temps? pel que es pot llegir als vostres periòdics i cròniques locals no heu fet res. Tranvíes per la Rambleta? Vos puc assegurar que tinc un diari a ma casa on fica el tranvia que passa per l'Avinguda de la Rambleta amb el parquing baix. Demostreu que no es tan mentida com el parquing de la plaça de la Regió.
El òrdago està lanzado...

Anònim ha dit...

Es vergonzoso que tengamos que pagar de nuestros bolsillos las mentiras que tipos com el Guillem sueltan en pseudo periódicos como Crónica Local. Y después van y se confiesan. Bueno, de tantas cosas se tendrá que confesar el Guillem. menudo mentiroso esta hexo.

Anònim ha dit...

Debe tener algún tipo de frustración cuyo origen está en la infancia y la adolescencia. se lo debió de pasar muy mal en el colegio. Debía ser el típico con el que se meten todos y bastante incomprendido

Anònim ha dit...

S'enrecordeu d'aquella cançó: "Pa-co Micro quiere ser famoso, por simpático y chistoso, Pa-co micro ya no te hagas el gracioso, lo pedimos por fa-vor"
Era algo així, no?
Es que li ve al pel, jajaja, a lo millor el psicoanalista te rao i tot esdevé d'aquesta cançó, podría ser, eh?

Anònim ha dit...

Si gobernaran los socialistas no cobrarian.

Anònim ha dit...

No llegireu l'altre dia la contestació que li soltà al Monzó sobre l'aparcament de la Regió? Algú creu q una persona q contesta ixes coses està bé? Té algun problema... no sé si el tindrà al subconscient o el problema serà Chirivella. Però hauria de fer un pensament.

Anònim ha dit...

Si gobernaran los socialistas o cualquier grupo de izquierdas al menos trabajarían para el pueblo.

Anònim ha dit...

No t'equivoques catarrogí, el problema no el té Chirivella, el problema es el PP (amb chirivella inclós). Tots/tes sabíem que no anava a fer el pàrquing, es de caixò, es veía vindre però no sé encara com va enganyar.

Anònim ha dit...

Hombre engañar engañó a pocos. Ami no me la pegó y tampoco a muchos de los que aquí vivimos. Cuando nos repartía los panfletos con la foto, nosostros le preguntábamos que qué iba a hacer de las raices de los árboles que se veían en la foto y que cómo iba a meter la rampa de acceso. Y contestaba dándonos un paraguas o una gorrita. Como si estuviésemos tontos. Somo pobres pero no tontos.
Y sí, de acuerdo contigo el problema es el PP no sólo Chirivella aunque los ha chirivellizado a todos y el Guillem parece que haya perdido la xabeta. están muy mal. Si mienten tanto al final se les pone en evidencia.

Anònim ha dit...

Debe tener una cantidad de complejos y de fobias. Muchas veces la tartamudez es debido a un problema de comunicación, de timidez y de miedo. El PP de catarroja no tiene arreglo. Menos mal que después van y se confiesan de todos los males.

Anònim ha dit...

No es confesen dels mals sino dels pecats. I el retor deu estar escandalitzat d'escoltar-los, ira, lios de parelles, avarícia, codícia, gul.la, enveja,.. i el pitjor de tots per a un càrrec públic: corrupció en totes les maneres possibles.

Anònim ha dit...

Deben tener una cantidad de complejos y de fobias. El PSOE de catarroja no tiene arreglo. Menos mal que después van y se confiesan de todos los males.

Anònim ha dit...

Si gobernaran los socialistas o cualquier grupo de izquierdas al menos trabajarían para el pueblo.Gratis.

Anònim ha dit...

Yo creo ue gratis no tiene porqué trabajar nadie. El q trabaje que cobre y más si deja su oficio, el trabajo del que vive. Otra cosa distinta es que cobre más de la cuenta o que saque pasta por todos los conceptos. Que si coche, que si dietas, que si asesores, que si personal de confianza... y todo de manera desorbitada y poco transparente. Y casos de éstos ha muchos en todos los partidos. Deberái estar másw controlado y ser más transparente. Y, además, que no se cobre por todo.

Anònim ha dit...

SOC EL VISITANT 5000!!! YUPIIIIIIE
Donarèu algún premi,no?
ja us envíe la meva adressa per e-mail.

P.D.: Sr Guillem, des de l'estiu no has fet res q tornes a traure els mateixos temes com si la gent forem tòfols i no ens enterarem de res, tindrás cara! si estem apunt d'entrar en ivern... en part de l'estiu i tota la tardor sols has fet q rascarglsehkj els ñja`hjè. A currar ja! Q no et pague per q faces el gos (presuntament)

Anònim ha dit...

M'agrada el blog, crec que està donant una informació al poble que no trobem en altres mitjans. Però quan es permeten comentaris ofensius i insultants es perd tota la credibilitat que un puga tindre. Per favor elimineu els comentaris, de tan mal gust, que es claven en defectes físics, de parla... no deixeu que la gent li diga boig ni coses per l'estil a NINGÚ. Qui parla així es retrata ben retratat. Crec que eixe no és el camí. Sabeu que no és precisament simpatia el que li tinc a Paco Guillem ni a la dreta en general, però amics això està fora de lloc i no toca, no toca. No permitiu que vos facen perdre la raó. Una forta abraçada. Rafa

Anònim ha dit...

Demà torna ha haver ple municipal a les 9 del matí... tota una mostra de respecte cap als catarrogins i cap a la democràcia per part del PP.
Ja no saben q inventar per a q ningú anem a vore lo poquet i mal que treballen.
Oposició, confiem en vosaltres, sou els nostres ulls i la nostra boca, fiscalitze-ho be.

Anònim ha dit...

Tienen un miedo atroz a la gente, al ciudadano, q que se les vea en acción, a que se les quite la máscara y salga a relucir el verdadero yo que intetan esconder. Tienen miedo, fobia a la gente. Y también a la verdad. Es claramente un signo de inseguridad y de miedo. Sus gestos y su manera de mirar al público y de hablar a la oposición dice mucho de ellos.Y eso no se puede mostrar.