dijous, 16 d’octubre del 2008

molt poca vergonya!

Una vegada més el PP de Catarroja i l'alcalde han quedat en evidència. Els veïns i les veïnes de la plaça de la Regió i dels seus carrers adjacents no estan entre les prioritats de la dreta que governa a Catarroja.
En l'any 2004 el govern anterior al PP aprovà i presentà a tot el veïnat un projecte exemplar i fruit de la participació ciutadana que pretenia dignificar la zona, remodelar la plaça, embellir-la, fer-la atractiva per als seus habitants, peatonalitzar-la, fer-la segura... com a primer pas per a iniciar un projecte i un pla integral de rehabilitació de tota la zona. I no solament se pagà el projecte sinó que a més se dotà una partida pressupostària de vora 300.000eur per fer realitat està històrica reivindicació del veïnat de la zona.
Però arribà la fatídica data del 24 de gener del 2005 i el PP i Chirivella tornaren al govern municipal de la mà d'UV fruit d'un cop antidemocràtic i de dubtosa moralitat. I una de les primeres mesures que van prendre fou la desaparició dels diners de la partida pressupostària destinada a la realització d'este projecte, un projecte sobre el qual ja havien manifestat estar totalment en contra.
Al PP no li ha interessat mai este projecte, no li interessen les persones, i ja en el ple on s'aprovaren els pressupostos de l'anterior govern arribaren a afirmar que este projecte era sectari i electoralista. Una vegada en el poder el paralitzaren i afirmaren que podien canviar el projecte perquè potser no els agradava. Després rectificaren i es tragueren de la mànega que era un greuge comparatiu amb altres barris. Finalment arribà la brillant idea, l'ocurrència de Chirivella de que s'havia de posar "trellat" en ixe projecte construint un aparcament subterrani de dos plantes. L'EXCUSA DEL PP PER A PARALITZAR I ELIMINAR UN PROJECTE FRUIT DE LA PARTTICIPACIÓ CIUTADANA.
Però, a més, es passà totes les eleccions prometent fer el que no havia fet durant els anys en què havia governat. Prometent l'aparcament, que els tècnics ja havien dit que era inviable, i la reforma de la plaça. Una excusa que ara ja no li val perquè ha reconegut públicament el seu engany amb una contestació per escrit a Jesús Monzó.
Chirivella ha enganyat, ha mentit i ha humiliat als veïns i a les veïnes d'un dels barris més necessitats de Catarroja. Ha comés amb ells una ignomínia que haurà de pagar en les urnes.

A través de la premsa hem pogut llegir que els socialistes de Catarroja han exigit que se contemple una partida econòmica en els pressupostos del 2009 que permeta executar el projecte pagat i triat pels ciutadans. I ens han recordat que el 87% dels ciutadans que participaren en la consulta pensàven que la remodelació era necessària, el 81% que havia de ser una plaça ajardinada on predominaren els arbres, i el 67% que fora peatonal. I una data interessant: només 17 persones feien referència a la construcció d'un aparcament subterrani, una cosa descartada per la seua inviabilitat tècnica i perquè és incompatible amb una zona ajardinada i amb arbres.
Amb estos resultats es feu el projecte, es presentà públicament a finals del 2004 i els partits progressistes del govern anterior es comprometeren a tindre'l acabat en el 2006. Però un cop antidemocràtic i immoral comés per UV-PP feu impossible portar endavant este projecte, un projecte en què no creien ni les dos regidores d'UV ni per supost el PP.
Catarroja no es mereix un alcalde com Chirivella ni un govern com l'actual.
PD. Amb els diners que s'han gastat de més en el pavelló cobert (500.000 eur) hi havia més que sufcient per haver fet realitat este projecte. SERÀ PER DINERS?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull des d'este blog agrair, com a ciutadà de Catarroja, la magnífica tasca d'oposició que estàn fent el PSPV-PSOE i el Bloc. Vosaltres dignifiqueu la política. El PP-UV ja no es burlen de nosaltres sense que no ens enterem. Gràcies i per favor, d'ací dos anys, feu fora del govern de Catarroja a la dreta.

Anònim ha dit...

He entrat varies vegades a aquest blog al principi perq em divertia, però cada día mes em fa mes pena saber q estem governats per semejants tipejos.
Passen de tots, dels xiquets, dels majors, del esportistes, dels q viuen a les barraques, dels q viuen a la regió.. però q s'hauran cregut q son? i qui s'hauràn cregut q som?
El poble els ha ficat i el poble els hem de llevar.
Bona sort oposició. I als del blog continueu la denúncia social

Anònim ha dit...

Hola descoberts!!!!
joer con los Chiripepeflàuticos! no os dejan descansar ni un minuto!
Para q no digan q no dan trabajo: todos a currar!
Aunque si curraran ellos vuestras noticias serían mejores para Catarroja, al menos no tan negativas.

Anònim ha dit...

Jo comparto el que diu Josep. Pero m'agradaria anyadir que cadascú, amb la seua linea, els partits progressistes i d'esquerres, que actualment están a l'oposició, mantingueren la máxima unitat possible per a denúnciar i fiscalitzar al malgovern que tenim en Catarroja pp-uv. I no com fa algú desde su blog allipebril, intentant dividir a l'oposición i ensanyantse contra el pspv i eupv, ademés de voler marcar les linies estratégiques de cada partit. Deixant a este il.luminat que tira basura al pspv i a eupv a parte, que a saber quin tipo xungo será, vos demanem unitat fronte a qui si que fa falta i molt que el fiscalitzen, Chirivella eixe alcalde que tanta poca vergonya te i al pp-uv. Enhorabona a la página de Jesús Monzó que també m'informa i a Catarroja Descoberta. Continueu així!

Anònim ha dit...

MUY BIEN LA NOTICIA. PERO PERMITIDME DOS PUNTUALIZACIONES (CON PERDÓN):
1.- ¿OS HABEIS ENTERADO POR LA PRENSA DE LO QUE PIENSA EL PSOE? JA¡
2.- ¿PORQUÉ TENEIS ESA MANÍA DE REPETIROS TANTO? ¿QUE kočička TIENE QUE VER EL PABELLÓN EN ESTE POST?
CON LO BONICO QUE OS ESTAB QUEDANDO...

JODER QUE TROPA¡

Anònim ha dit...

Ieee manolete molés de los veinte duros, tira i ves a gitar-te ja! Inventat una altra frase cansino. En la carrera que feies? Corregudes... Xe que tio més peeeeesat!

Anònim ha dit...

¿Podriais colgar las fotos del proyecto de la plaza de la región? Yo fui una de las que vieron como iba a quedar la plaza y me gustó mucho. Eso recuerdo que estaba en papel... podriais haceros con ellas y sacarlas aquí para que la gente viese lo xula que iba a quedarnos la plaza.

Como vecina de la plaza de la Región me indigna este alcalde que sólo piensa en él y en los suyos.

Anònim ha dit...

Que ens van a fer al final en la plaça? Algú sap si ja va en marxa el pavelló?

Anònim ha dit...

anònim, el pavelló de moment tancat, que no llegires la prensa d'ahir?

Anònim ha dit...

El pabellón no esta abierto aun, en la web de la Federación de Futbol, indica el partido del CATARROJA C.F.S.F. en SILLA:

CATARROJA, C.F.S.F. - C.D. SERRA CALDERONA

Fecha: 19-10-2008
Hora: 12:15
Instalación: P. M. SILLA

En la pàgina web del Berenguer Dalmau de baloncesto que el dia de la inauguración les dieron que estaria en noviembre. Pero hoy he pasado por allí y sigue todo igual que antes, puertas cerradas.

Anònim ha dit...

I en la plaça la región de moment no pensen fer res como no han fet res en estos anys.

LA REGIÓN TAMBIÉN EXISTE!!!!

Anònim ha dit...

La pasta se la gasta en atres coses.

Anònim ha dit...

A serà per diners...
No es solamente la plaza de la Región, estos días que ha llovido tanto, en las barracas lo hemos pasado mal, en la casa de mi vecina entraba el agua por el corral, cruzaba toda la casa y salía a la calle como Pedro por su casa. ¿que han hecho para evitar esto que pasa todos los años? "NADA" y tengo entendido que hay soluciones, lo que no hay es dinero para esto.

Anònim ha dit...

alguien que me conteste cuanto dinero se ha gastado en el pabellón y tambien a cuanto ascendian las otras ofertas para realizarlo y que el PP rechazó para que lo hiciera su amigo (y presuntamente estafador) Llanera.
gracias

Anònim ha dit...

Lo ha dixo él mismo en la prensa. El coste ha sido de 2'5 millones de euros. respecto al precio comparativo de las otras ofertas que preguntas tb lo he leído muxas veces. La propuesta de Llanera 200.00eur más cara i después por una modificación del presupuesto 300.000eur más. Serà per diners!

Anònim ha dit...

Com bé tituleu: MOLT POCA VERGONYA!
Per una part gastar-se vora TRES MILIONS D'EUROS + altres 6000 al mes en vigilància per un pavelló tan mal fet, gris, trist, gelat com ell a soles, ciment per tots llocs q encara està tancat (sobre estar inaugurat ja 2 vegades)i per altra part fer coses tan ruins com enfrontar als AMPES dels col.legis públics de Catarroja per a vore qui paga una maia per fer ombra als xiquets q no val ni 3000 eur, escusant-se en q no tenen diners. Les Ampes si que no tenen diners, ¡Seran gentola! Chirivella i companyía tenen diners per al q ells volen.

Anònim ha dit...

Gracias m.f., ahora si que ya no confio en nadie del PP de Catarroja, porque pagar casi 500.000.000,00 de pesetas por una obra, a mitad, con el suelo pagado, contando solo la construcción.... aqui huele a gato encerrado.
Catarroja necesita un fiscal que vele por nuestros intereses, que alguien avise al juez anticorrupcion porque esto canta un poco

Anònim ha dit...

I no es eso solo, enseguida lo han cedido a una empresa privada para que lo explote. Si el pabellón ha sido sufragado con dinero público al 100%, como una empresa privada va a ganar dinero a costa de los vecinos de Catarroja que han pagado el pabellón. Así hace las cosas el PP. Por lo menos supongo que los vecinos de Catarroja tendrán prioridad para su uso. Porquè si no para que queremos el pabellón.

Anònim ha dit...

Ja sabem com els gasta el PP amb la complicitat necessària d'UV.
Tenen mes perill solts que una piranya en un bidé.


Dios nos pille confesaos.