dilluns, 6 d’octubre del 2008

Invitacions

Per fí es va a inaugurar el Pavelló, el que tenia que haver estat una gran alegria per a tots, per a nosaltres es una gran decepció, ja que, amb els següents antecedents, no s'expliquem de quina manera es gestiona l'ajuntament:
Fa molt, molt de temps, Chirivella va contractar Llanera per a realitzar les obres del pavelló cobert per un import superior al de la resta de propostes, amb l'excusa que anava a acabar les obres al novembre del 2006, abans que cap altra, jajajaja. El cost inicial del Pavelló Esportiu va costar aproximadament 200.000,00 € més cara que la proposta més econòmica, i la varen adjudicar a una empresa que ara està en suspensió de pagaments. Més endavant, com no s'anava a acabar en el temps estipulat (9 mesos) van justificar modificacions en el projecte i van allargar el termini fins a març del 2007 amb un cost adicional de més de 300.000€. Però com totes le promeses de Chirivella, no es complixen.
Però no acaba ací el sobrecost, doncs a aqueixos més de 500.000 € que ha costat de més el pavelló caldria sumar els 5.500€ mensuals que l'Ajuntament està gastant-se en vigilància i que pot estar ja al voltant dels 60.000€.

i des de Catarroja Descoberta, ens plantegem les següents preguntes:

1. Aquests diners els retornarà Llanera?
2. Per quins motius se li va donar l'obra a una empresa que ho feia més car amb l'excusa que ho anava a acabar abans i ha tardat dos anys a obrir-se?
3. Reclamarà l'Ajuntament a la constructora el pagament de la vigilància i la devolució del que ha costat de més el pavelló cobert “per incompliment de terminis”?

Nosaltres hem aconseguit una d'eixes invitacions per a la inauguració:


però al mateix temps, ens han enviat aquest mail:


¡¡¡¡GRAN PITADA!!!

>El martes que viene día 7 de Octubre, A LAS 19 HORAS, inauguran el pabellón cubierto de Catarroja, varios >años mas tarde de lo prometido, aunque en su día ya les pagamos la nada despreciable >cantidad de 300.000,00 €uros por tenerlo acabado antes de la fecha fijada (por allá >por 2004).
>

>Acude allí y hazte oir.

>
>PASA ESTE EMAIL A TUS CONTACTOS, YA ESTA BIEN DE QUE SE RIAN EN NUESTRA >CARA.

>CATARROJA SE MUEVE. CATARROJA AUN ESTA VIVA.

Per això Catarroja descoberta es sumarà a aquesta concentracion de veïns, a aquesta gran xiulada.


33 comentaris:

Anònim ha dit...

en la invitació fica q la recepció es a les 17h hores, no a les 19, però pot ser han convocat la xiulada a les 19h per a q acudisca mes gent, doncs molts encara estem treballant a les 17h.

Anònim ha dit...

A les 19:00h.??? Ja no quedarà ningú. En la invitació fica a les 17:00h. A quin hora anem en les caçoles i els xiulets?

Anònim ha dit...

La invitació diu que la "plebe" acudisca a les 17. Però "las autoridades" (Rus i cia) a les 18'30. Per tant, si algú ha d'acudir a dir-los la poca vergonya que tenen, les 18'30-19 h és l'hora adequada. ¿No?

Anònim ha dit...

PUES DEMA A PARTIR DE LES 6:30 DE LA VESPRADA TOTS A PITAR I A DIR-LOS LA POCA VERGONYA QUE TENEN LA CUADRILLA DE FABRES QUE ESTARAN EN EL PAVELLO COBERT! DEMA TOTES I TOTS A LA CONCENTRACIO CONTRA ELS CORRUPTES I ESPECULADORS!!!

Anònim ha dit...

Doneu pena... quan es vau donar conte que allò dels 400€ era un timo, i només s'anava a descomptar de la declaració també anàreu a xiular?

Anònim ha dit...

Açò es fica emocionant, el Chirivella ja ho deu de saber i de segur p posarà dels seus mitjans per a impedir la xiulada.
Tornem a l'epoca del "Cuentame..", a vorem si deixa pas a la llibertat d'expresió.

Anònim ha dit...

a mi el mes passat i l'anterior m'han pagat 200 eur mes cada mes i a la meva núvia també.
A lo millor es problema de la teva empresa, com hi hà gent q cobra en b

Anònim ha dit...

SÍ en realitat ha sigut un "timo" lo dels 400€ perquè estos diners han anat a parar a les rendes altes, als obrers amb salari mínim, els jubilats i pensionistes no han vist cap euro, i efectivament a mi al juny hem pagaren 200 euros, però els altres dos-cents me'ls estan pagant fins a final d'any i a més encara tenen retenció per l'IRPF.

Estos diners haurien d'haver anat a les rendes més baixes i a la gent més necessitada, i no a la gent de renda alta o mitjana.
És el meu pareixér.

Lo del pavelló doncs ja està fet sols dir que JA ERA HORA, que era una vergonya que els esportistes de Catarroja se'n tingueren que anar fora el poble a jugar els seus partits, o jugaren en unes condicions tercermundistes. Si han hagut irregularitats que les denuncie l'oposició i si son greus als tribunals de justicia, que la JUSTICIA dictamine.

Anònim ha dit...

Lo dels 400 eur és per a tots (rendes altes, baixes, mitjanes...). Quan menys cobres més suposen els 400 eur. Si la renda és alta els 400eur són poc, si la renda és baixa els 400 eur és molt. Jo tb he cobrat ja. Sí que ho han pagat. No entenc perquè hi ha ara gent que diu que és una mentida. Tots els que fan la renda i declaren el que cobren han rebut els diners.
Respecte al pavelló les irregularitats s'haurien d'investigar d'ofici perquè ha sigut molt descarat. la veritat és q es mereix la pitada.

Anònim ha dit...

No es veritat que siga per a tots, ma mare pensionista no els ha cobrat, de totes les maneres que suposen 400 euros hui en dia, no tens ni per a pagar un mes d'hipoteca. Va ser un farol de ZP de cara a les eleccions, eixa mesura estaria bé però per a tots els anys, perquè ja ho sabeu l'any que ve no hi han 400 euros.

Estic d'acord amb el d'abans s'haurien d'haver repartit amb les rendes més baixes. Hi ha gent que els ha cobrat i no haria d'haver-los cobrat perquè no els fa falta.

Anònim ha dit...

com vos canvien el tema i piqueu l'amet. estem parlant de Catarroja, de la nefasta gestio de l'ajuntament i de la xiulada d'aquesta tarda, parlem de uns 600.000 eur de mes q hem pagat inútilment,

Anònim ha dit...

Pero no veis que los del PP están intentando cambiar de tema para marear. No entreis al trapo. Así que esta tarde a las 7 todos a pitar y cacerolada a Chirivella y sus secuaces!!! Ah, una pregunta: si tantas irregularidades se han denunciado todos estos años desde la oposición, van a compartir los socialistas, los de Izquierda Unida y el Bloc "piscolavis-canapies" con Chirivella, Rus y compañía? Esperemos que no. Porque a los que les votamos nos defraudarian bastante. A LAS 7 DE ESTA TARDE PITADA FRENTE AL PAVELLÓN CONTRA CHIRIVELLA Y ESPECULADORES VARIOS!!!

Anònim ha dit...

M'HE ENTERAT QUE HAN AVISAT A CAIGA QUIEN CAIGA PER A QUE INTERROGUE A CHIRIVELLA! ESTA VESPRADA A LES 18:30h. CATARROGINS I CATARROGINES, XIULADA A CHIRIVELLA FRONT AL PAVELLÓ COBERT! QUE SAPIGA QUE SAVEM TOT LO QUE FA ESTE ALCALDE!

Anònim ha dit...

La gente pasa de todo. critican muxo pero a la hora de la verdad se escaquean, desaparecen. Ya verás como esta tarde no están todos los que deberían estar. Y además los del club de baloncesto estarán allí más contentos que unas pascuas. Y todos a la picaeta y a ver las instalaciones. Debería haber a la puerta del pabellón más gente que dentro. se lo merece.

Anònim ha dit...

JO CREC QUE ES UN CONTRASENSIT QUE ESTIGAM MES DE 2 ANYS DENUNCIANT COM CHIRIVELLA HA MALGESTIONAT (ENTRE ALTRES COSES) EL PAVELLÓ I ARA TOTS ALLI A APLAUDIR-LI COM AL FARAON. NO HO ENTENC. TE RAÓ M.F, TINDRIA QUE HAVER MES GENT FORA QUE DINS PER A QUE SAPIGUÉS QUE NO ES POT RIURE DELS CATARROGINS COM ESTA FENT. MES GENT FORA QUE DINS I AIXÒ INCLUIX TAMBÉ ALS POLITICS DE L'OPOSICIÓ I ALS ESPORTISTES QUE TANT S'HAN QUEIXAT ESTOS ANYS. CADASCÚ QUE ACTUE EN CONCIÈNCIA, QUE AL CAP I A LA FI ES LA QUE A ÚLTIMA HORA ET PASSA FACTURA.

Anònim ha dit...

Yo creo que el deber de los concejales de la oposición es tragar saliba y estar en la inuguración. ¿Cómo no van a estar en la inauguración de una obra que ellos mismos se han cansado de reivindicar! ¿Qué pretendeeis que sólo estén en la inauguración los del PP como si el pabellón lo hubieran hecho y pagado ellos? La pitada y la protesta me parecen muy bien. Pero los representantes de la oposición tambien son Ayuntamiento y lo quieran o no, tengan más o menos ganas tienen que estar dentro, con su presencia dejan claro que el pabellón no es del PP. Otra cosa es que critiquen el sobrecoste, los gastos, la adjudicación a Llanera, la privatización... que lo lleven al juzgado... pero ¡cómo no van a acudir!

Anònim ha dit...

Pues sí.

Anònim ha dit...

Si estos del PP són tan corruptes, especuladors, no respecten la llibertat d'expressió i més coses que es diuen a este blog per exemple, perquè no aneu als tribunals? perquè no els posen en la presó? perquè no els imputen en alguna causa al Chiri i companyia?

A vore qui te resposta a açò... ah! i tampoc voldria que es desviareu del tema, així que recordeu que quan contesteu a este comentari també heu de parlar de la inauguració, la xiulada i demés festejos populars...

Anònim ha dit...

GRAN EXITO DE LA PITADA¡¡¡
PERO SE DEBEN HABER IDO AL CAMPO DEL CATARROJA. PORQUE EN EL PABELLÓN NO HABÍA NADIE PITANDO.
JODER, QUE PODER DE "MOBILIZACIÓN".

¡JODER QUE TROPA!

Anònim ha dit...

A mi lo que me ha gustado es el poder de mobilización del PP. Había más gente fuera que dentro. Denro estaban en familia. Y, encima se han quedado con las ganas de la pitada y del CQC. Menuda inauguración ridícula que se ha hexo.
Ah, y que yo sepa no ha habido ninguna mobilización para la pitada. Sólo este email colgado aquí de nadie sabe quien.

Anònim ha dit...

Ah, y respecto al otro comentario. Todo llegará. La justicia es lenta pero llega. A fabra le llegará y a alguno de éstos tambien. Tiempo al tiempo...

Anònim ha dit...

La gent no es tonta i si no hi ha picaeta no va. BONS SON ELS CATARROGINS. JAJAJA

Anònim ha dit...

A ver quién era el listo que pitaba ahí, si había más agentes de policía que asistentes a la inauguración!!

Ay que ver el dinero que nos hemos dejado en un pabellón a tan mal hecho, con la de dinero que hace falta para cosas muchas más necesarias.

Anònim ha dit...

Preguntaselo a las del futbol sala, a los del club de bàsquet o a las niñas y señoras que van a la gimnasia municipal, si hace falta el pabellón o no. Otra cosa es que este mal hecho, que haya costado un dineral, pero el pabellón era necesario para una ciudad como Catarroja con cerca de 30000 habitantes, date una vuelta por los pueblos vecinos y verás las instalaciones deportivas que tienen. Y eso que no soy deportista ni me gusta el deporte.

Anònim ha dit...

No va fer falta cap xiulada. Hi havia més personal fora que dins escoltant les mentides de Chirivella.
Va ser patètic...

Anònim ha dit...

Jo no vaig anar per escoltar als polítics de torn que ja sabem tots com són. Sino per a vore el partit de bàsquet. Molt bé els jovens de PAMESA, els locals doncs feren el que pogueren, davant la superioritat física dels de PAMESA. La instal·lació pel que respecta a la pista central magnífica, potser falte que el sòl deuria de ser de parquet, per jugar partits d'èlit.

Anònim ha dit...

Mireu quin panorama hi havia que ni les autoritats i polítics convidats no es quedaren ni a vore el partit.
No poden vore ni a Chirivella en el seu propi partit!

Anònim ha dit...

Efectivament no ha havut cap xiulada sonora, el remat alguns pares decidiren q no era un bon eixemple per als menuts q ahí estàven q els grans (nosaltres) tractarem "irrespetuosament"a altres majors (malgrat s'ho tingueren merescut), així que varem guardar el xiulets demostrant la nostra educació (no oblidem q som educadors dels nostres fills i q els xiquets deprenen el q veuen) però ens varem quedar a la porta, sense entrar, mostrant la nostra desaprovació a enganyifes com aquesta, i quant arrivaren les "autoritats" no es va escoltar ni un soroll, ni un aplaudiment, sols uns estrepitós silènci com si es tractara d'un soterrar. Aquesta fou la nostra xiulada silenciosa.
Ah! moltes gràcies a les plataformes cíviques "Catarroja Descoberta", sabem q estàveu i també a"salvem l'horta" també estàveu, a tots els q anàreu q esteu a l'oposició ;-)i als currants q no poguèreu anar per horari laboral. Sabem q la convocatòria va ser molt justeta te temps, GRACIES A TOTS CATARROJA TE FUTUR.

Anònim ha dit...

perdó, ahir al pavelló cobert estaven representants de la plataforma "salvem Catarroja" i no com havía dit "salvem l'horta".
Demanem disculpes a SALVEMCATARROJA per l'errata , i vos tornem a agraïr el recolzament amb la vostra presència: EIXA GERMANOR!

Anònim ha dit...

"Catarroja Descoberta"
+
"salvem Catarroja"
+
"salvem l'horta"
=
3
YO TAMPOCO HUBIERA PITADO

CUANDO NO SE MOBILIZA NI EL GATO LO MEJOR ES UN "estrepitós silènci"

ASÍ SE PUEDEN SUMAR COMO MANIFESTANTES HASTA A LOS POLICIAS, QUE POR CIERTO ERAN 4 (si había más agentes de policía que asistentes a la inauguración!! ESTO ES VERDAD
JODER QUE TROPA¡¡

Anònim ha dit...

I el mobiliari urbà també estava fent silenci estrepitós, les aranyes de les fotos de d'alt també... vamos, aquell silenci va ser... puff, quanta pressió! Chirivella se'n aniria escaldat!

Va home va!

Anònim ha dit...

Policíes contats i gravats en video en tinc 7 amb uniforme i algún que altre de paisano, com per eixemple el cap de la policía. I si de veres estàves no podràs dir q erem 3, el q si q pot ser es que xuplaculs de l'ajuntament erèu 5 i amagadets a un cantonet per vergonya (imagine). No ens pots negar les evidències, ETS DEL PP I PER TANT UN MENTIDOS COMPULSIU, QUINA PENETA DONES!

Anònim ha dit...

Me paregué molt bé rebre a les autoritats amb silenci, ningun apladiment, ni ningun xiulit. Per respecte efectivament als xiquets de les escoles esportives, i també a la gent del Berenguer Dalmau de Bàsquet, que han patit durant molts anys unes instal·lacions tercermundistes o les xiques del futbol sala que tingueren que jugar tota la temporada passada en Silla perquè el pavelló no s'acabà quan tocà.

Encara tinc el la ment el trist record de la inaguració del conservatori de música, fa dos anys, amb els alumnes del mateix fent un xicotet concert davant el Predident de la Generalitat i fora gent escridasant i xiulant, crec que estos jovens que s'haurien preparat el concert a consciència mesreixien un respecte. Me paregué una imatge vergonyosa per a este poble. Perquè pense que hi havien altres moments i altres llocs per fer eixa protesta totalment legítima i justa. Esta vegada la cosa s'ha fet bé. Ara sols cal tornar a denunciar les irregularitats i que els nostres xiquets i jovens gaudisquen de la nova instal·lació durant molts anys.

Ja que no diu ningú res sobre el tema, aprofite per infomar a la gent de la bici-manifestació del dia 11 d'octubre per a commemorar el primer aniversari de l'enderrocament de l'Hort dels Mestre. DISSABTE 11 d'octubre a les 11h en l'Ajuntament.