dilluns, 13 d’octubre del 2008

'el fanalet de Catarroja' nº2

'El Fanalet de Catarroja' torna a enllumenar el nostre poble.
Publica i edita:
Salvem Catarroja

4 comentaris:

Anònim ha dit...

llegir-ho, val la pena

Anònim ha dit...

Es veritat. Amb totes les persones que he parlat els agrada. Tant a la gent jove com a la gent major. Encara que a esta última li agrada per les receptes típiques, les fotos antigues... Els meus pares i els meus tios estan encantats i la llegeixen a ratets. Estaría bé saber on es pot anar a arreplegar cada vegada que ixca. Un/s lloc/s fixe/s. Enhorabona a la gent que fa la revista! ;)

Anònim ha dit...

Ondia, acabe d'entrar i està molt però que molt bé. M'ha agradat. La llàstima és la seua distribució. No l'he vist pel carrer, en cap lloc. Una publicació així hauria d'estar al carrer, en totes les cases. A vore si vos ajuden els partits de l'oposició i podeu publicar-ho. Val la pena.

Enhorabona

Anònim ha dit...

VAja vaja amb QUIALITAT I FUTUR, quina enganyifa mes miseràble!, com vol estafar als ciutadans, i de segur q ens costa una pasta per als seus amics del pp de balears, q quasi no son corruptes, Sr Matas i cía. Xe que fort.
Demà mateixa vaig a fer un segell de qualitat i el vendré a l'alcalde: Millor Acalde del Mon certificat per M.Q.T.P. una gran empresa de certificats de qualitat i es dedicarà a fer que qui pague Major Quantitat Triarà Premi