divendres, 3 d’octubre del 2008

el ple de hui: serà per diners!

Del ple de hui destacar la situació econòmica de l'Ajuntament de Catarroja que es desprén del compte general del 2007. Uns resultats econòmics que han comptat amb l'oposició del PSPV-EU-BLOC, l'abstenció, efectivamente, del trànsfuga Mustafá (que, com sol fer, no ha donat cap explicació perquè segurament no s'ha llegit els papers) i els vots favorables del PP-UV.
EU i BLOC han argumentat el seu vot en contra en què ja manifestaren el seu desacord en el pressupost del 2007 i el PSPV, a través d'Alberto Gradolí, ha donat una explicació molt clara i instructiva sobre quina és la realitat econòmica de l'Ajuntament. Una explicació que anem a intentar resumir-vos perquè tothom conega la vertadera situació econòmica del nostre consistori, una situació molt allunyada de les mentides del PP.
Resaltar en primer lloc el nivell d'endeutament a què ens ha portat el PP a data 31-12-2007: 15.252.301'62 eur. Una barbaritat que suposa que cada habitant de Catarroja està endeutat en 564'46 eur. "Serà per diners!", diu Chirivella quan es gasta els nostres diners.

Pel que fa al deute viu, a 31-12-2007 és de 674.658'41 eur, superior al de fa un any en més de 674.000 eur. Xifra que ens sorprén sobremanera perquè els ingressos que ha tingut l'Ajuntament han sigut superiors en el mateix període en 2.200.306,23 eur. La qual cosa indica o que se gasten els nostres diners amb una alegria que fa feredat (serà per diners!) o que no saben gestionar els diners que no són d'ells. La realitat és que obtenen més de ingressos però han sigut incapaços de reduir l'import del deute viu.
Respecte al Pla d'Estabilitat de 2005, que ells mateixa van aprovar i no complixen mai, seguix la mateixa línia que les liquidacions dels pressupostos anteriors: la inestabilitat pressupostària ha sigut de -3.653.787,60eur front als casi 400.000,00eur que deia el pla d’estabilitat. Tot un exemple de bona gestió i contenció, no cregueu?
S'han desviat del pla d'estabilitat en més de 3.700.000eur!!!! no han tingut suficient amb el superavit que van deixar en 2006(2.979.129,19eur) per a cobrir la inestabilitat pressupostària i s' han vist obligats a augmentar el deute en més de 266.000,00eur.
I què podem dir del famós superàvit: parlen d'un superávit d' 1.942.628'72 eur. Quina és la trampa: eixe superàvit suposaria distribuir per habitant 71,89eur, però tenint en compte que l'endeutament que també han aconseguit és de 15.252.301,62eur suposa que cada habitant hauria d'aportar, com ja hem dit, 564,46eur. Per tant, cada habitant hauria de desembossar més del 685% del que percebria pel superàvit obtingut. Quina classe de superàvit és ixe? Un eufemisme més del PP.
Uns resultats econòmics que diuen molt poc de qui administra els nostres diners. No saben gestionar el superávit ni controlar les despeses, fan uns pressupostos irreals i ficticis i són incapaços d'aminorar el deute i la inestabilitat pressupostària.

SERÀ PER DINERS!!!!!
PD. Chirivella i el seu portaveu, Guillem (el que conta tantes mentides seguides...) han negat que insultaren als socialistes diguent-los "carroñeros". En compte de "sou uns carroñeros" ara resulta que Chirivella digué "mosatros no som carroñeros". Ara entenem per què el PP se nega a aprovar la proposta de Monzó (BLOC) de fer un diari de sessions on quede refectit i gravat tot el que es diu... perquè no vol que li passe com a Fabra. "Donde dije digo, digo Diego".

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que pirates!
Ens prenen el pel com els dona la gana.

Anònim ha dit...

Tenen diners per a lo que volen.

Anònim ha dit...

Normal que no accepten la proposta del BLOC. Així els del PP i el Chirifabra vos insulten, com un insult és com gestiona el PP la economia municipal, i després... que he dit queeee?

Anònim ha dit...

És molt còmode gastar-se els diners quan no són teus. Pague soparets, dinarets, premsa amiga, llocs de treball a militants del partit i de la seua sòcia... a càrrec d'uns altres: els catarrogins. I damunt amb sorna "serà per diners"

Anònim ha dit...

Que fuerte! el año pasado, cuando el cole Joan XXIII pidió un muro para proteger a l@s niñ@s, (pues si algún vehículo perdia el control, en la carretera de les corregudes y entraba dentro del colegio podía haber matado a mas de un niñ@), entonces la concejal de Educacion Sole dijo que es que NO HABÍA DINERO, ¡serán HP! NO HAY DINERO?, PARA ESTO NO HAY DINERO?!!!!
Los niños pasaron un curso entero, UN CURSO ENTERO, dentro de sus barracones, protegidos (eso sí) por la pared d no es más de 3 ó 4 milímetros,que ya ves lo que protege eso si se empotra un coche, cada dia era como estar bajo la espada de Damocles, y ...donde estaban el alcalde y sus socios? pues claro: en sus despachos del ayuntamiento, pensando en que como ampliarlos, ninguno fué capaz de dar la importancia ni la urgencia q tenia este tema, ni uno tuvo consideración alguna con l@s niñ@s, ¡como l@s niñ@s todavía no pueden votar!!!!.
QUE SINVERGÜENZAS!!!!

Anònim ha dit...

Y encima la Sole cobrando un sueldecillo de 35.000 eur al mes. POR NO HACER NADA!!!!! Tienen muxa pero que muxa cara

Anònim ha dit...

creo que te has equivocado, 35000 euros será al año. Traducido a pesetas son cinco millones ochocientas veintitres mil pesetas. No creo que ningun político de España cobre eso al mes.

Hay que apretarse el cinturón reducir gastos superfluos, sueldos, fiestas, propaganda y otras cosas inutiles.

Anònim ha dit...

De tota manera 35000 eur al any + dietes, telèfon ... no els guanya ni el meu jefe, i de segur q aquesta senyora no curra ni la milésima part que el meu jefe, q el pobre quan va a currar pel matí encara es de nit i quan ix de la fàbirca ja s'ha fet de nit.
Però es igual, entre tots currarem molt per a pagar els impostos i que els concejals puguen cobrar una bona pasta.
Pq segur q esta no es la que mes cobra.. ¿quan cobra el Chardí? i l'alcalde? i Guillem, alias el palomets?
Pero q ni pensen en fer algo per al poble, millor q s'ho queden ells tot,

Anònim ha dit...

Si treballara i ens beneficiarem tots m parexeiria bé que cobrara però que tinguem q pagar-li un sou a una persona que no se trau la faena de les mans i que tinga que estar pq el Chirivella, que és l'alcalde, no està mai al seu despatx... això si que té barra. L'aclade pues per a que està? Pa guanyar un sou de diputat provincial i altres sous per tots els costats?