dimecres, 8 d’octubre del 2008

el pavelló: les imatges de la vergonya

El senyor alcalde, Francisco Chirivella, inaugura un pavelló per acabar.
Atenció a les qualitats...
Els xiquets no apleguen als pixadors. Almenys es entretindran inentant colar-la en el lloc.
La sala multiusos sense acondicionar i fent la funció de traster.Biodiversitat aràcnida en les escales d'accés a les grades.
Per on ix l'aigua en les dutxes? Espais no accessibles. No cap una cadira de rodes...
Com podem veure, els convidats estrella no van trobar el bonobús per a arribar.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Las escaleras de acceso a las gradas tampoco eran accesibles para minusválidos.

Anònim ha dit...

Mireu en els mitjans de comunicació Horta Noticias i La Ciutat Catarroja el que diuen al respecte de la inauguració.

Anònim ha dit...

Vergonya? Chirifabra vergonya? Jo diria poca vergonya. Ha inaugurat el pavelló perque es sentia presionat, perque feia 2 anys que el tindria que haber acavat, perque amb diners públics estava pagant el manteniment i la vigilància del pavelló, per a que no li tiraren en cara que li va donar l'obra a dit a Llanera... i va i inaugurà un pavelló sense les condicions apropiades. Inaugurat i tancat!

Anònim ha dit...

Y estas fotos no salen en los periódicos, o es que también estan comprados?

Anònim ha dit...

Claro, los periódicos están comprados y los burros vuelan... va home va!

Anònim ha dit...

Pero PORSUPUESTO que mucha prensa está comprada por Chirivella (comprada y algunos periodistas amenazados) y otros medios como el informativo municipal del Ayuntamiento que pagamos todo el pueblo lo utiliza el PP para insultar y hacerse propaganda con el dinero de todos los muy sinvergüenzas. Chirivella es un mafioso que ya se sentará en el banquillo, todo llegará... Pero ni todos estan comprados, ni todos temen al inefable e indeseable Chirivella. Ah, y para los que preguntan por las fotos y la prensa, que ellos si que deben estar comprados también por el PP, que lean mañana los periodicos. Por ejemplo Levante-EMV, se llevarán alguna sorpresa. O mirad la noticia en Hortanoticias o La Ciudad Catarroja. El PP y Chirimafia no salen muy bien parados.

Anònim ha dit...

El xiri no sabe el significado de la palabra vergüenza, así que nos podemos esperar cualquier cosa. Es el tío más grande q conozco

Anònim ha dit...

Per a Jose i Anònim que es pregunten si el PP compra a la premsa. A vore, els burros no volen i que Chirivella paga a la prensa de diners públics és algo que et demostre en papers de l'Ajuntament quan vullgues. Ademés es públic. Aneu i que vos donen els papers dels conters del Ajuntament i ho voreu. Propaganda i publicidad. Te dic la prensa a la que compra Chirivella amb els diners de tots? Però no sé que faig donant explicacions. Sou del PP i ho sabeu. Però en el PP ni hi ha vergonya ni la coneixen, i pel que sembla ni la esperen. Mala Mafia!

Anònim ha dit...

Mafiosos i fatxes com ells asoles. Hui 9 d'Octubre crec que he escoltat, sense exagerar, unes cinc o sis vegades l'himne de la España.

Anònim ha dit...

SI CHIRIVELLA JUEGA A ALGO LO HACE DE TITULAR, NO EN EL BANQUILLO. SI QUEREIS TIRARLO GANARLE LAS ELECCIONES.

JODER QUE TROPA¡

Anònim ha dit...

AQUI SI NO ERES UN SALVEM ERES DEL PP, ESO ES RESPETAR LA PLURALIDAD Y NO SER SECTARIO.

JODER QUE TROPA¡

Anònim ha dit...

a "JODER QUE TROPA":
sols he de dir-te que una imatge val mes que mil paraules, i aquestes imatges parlen per sí soles.
I pensa una miqueta si amb les teues paraules de sempre "JODER Q TROPA",(que ja podíes ser un poc més imaginatiu) intentes ficar-nos a tots al mateix sac, pot ser hauríes de ser el primer en pensar si això es pluralitat i no ser sectari

Anònim ha dit...

Solamente saben mentir a los ciudadanos de Catarroja.

Anònim ha dit...

No estaria de més, que algú es passara pel pavelló hui, i informara, a vore si han arreglat les goteres. Perquè de tots era sabut, que quan plovia el pavelló s'omplia d'aigua de les goteres que tenia.

Anònim ha dit...

Ho sent, però ja no puc aguantar més xorrades... Per al automata unineuronal "joder que tropa" i altres destrellatats com ell: A Chirivella (eixe mafiós q compra a determinada premsa de distribució gratuita,amenaça a periodistes,telefona per a que despedisquen a periodistes que li incomoden per que li pregunten aquelles coses que a tots ens agradaria saber... és pitjor que GIL...) no cal guanyar-li unes eleccions per a sentar-lo en els tribunals. El que cal és que el PP no ampare a mafiosos com ell (i fabres varios) i deixe de ser diputat aforat per a poder jutjar-lo. Que esteu tan flipats q no vos entereu de res. I el més vergonyos de tot, és que hi haja gent que venda la seua dignitat, venent-se i defensant a personatges d'eixa calanya. Deixeu molt baix, sota mínims, el nivell étic i moral dels simpatitzants i votants del PP.

Anònim ha dit...

No estic segur però crec que els diputats provincials, alcaldes i concejals no tenen el privilegi de ser aforats, això sols recau en els parlamentaris a les Corts Generals i autonòmiques. De fet el "senyor" alcalde ja ha segut jutjat i condemnat per injuries al concejal del Bloc Jesús Monzó fa uns anys, encara que per llavors crec que no era diputat provincial.

Anònim ha dit...

També jugarà de TITULAR el especulador Chirivella en el pavelló quan ploga? Perque, perdó, quina merda de pavelló! En tots els sentits. Molt hi ha que rascar en aquest tema...

Anònim ha dit...

Pot ser jutjat per delictes flagrants, com el càs d'injuries al que et refereixes, però Chirivella té causes pendents (i altres que apareixeran) per les quals no pot ser jutjat al tindre la condició de diputat aforat. Si fora alcalde solament si que podrien jutjar-lo.

Anònim ha dit...

GRACIAS POR HACERME TANTO CASO. SOLAMENTE LOS DIPUTADOS DEL CONGRESO Y LOS SENADORES TIENEN LA CONDICION DE AFORADOS, LOS DIPUTADOS PROVINCIALES NO. CHIRIVELLA SOLO IRÁ A LA CARCEL DE VISITA. PERO ANTE TANTA "ILUMIMACIÓN" SOLAMENTE SE PUEDE DECIR:

JODER QUE TROPA¡

Anònim ha dit...

No éstic d'acord que el pavelló siga una merda, és una bona instal·lació, ideal per a fer esports i té bones pistes, gimnasos, i la sala polivalent, falta dotar-lo.

El que ha passat tots ho sabem, mala gestió dels polítics en la concesió de l'obra, mai s'hauria d'haver concedit a Llanera. Tot això és el que portat als retrasos i als sobrecosts. I després unes preses totalment injustificades a l'hora d'inagurar-lo. Lo normal i lo que té trellat és que s'haguera acabat totalment per al setembre, i a l'octubre amb les escoles esportives municipals, les activitats de les dances i gimnasia municipal i els clubs esportius utilitzant-lo. Pero no s'ha inagurat de presa i corrents i ja vorem quan s'utilitza diariament. Perquè com bé s'ha dit encara falten moltes coses per acabar. Però com a instal·lació baix el meu pareixer és magnífica.

Anònim ha dit...

Estic segur que l'Ajuntament és un dels que menys invertix en publicitat als diaris gratuïts dels que parleu... ajuntaments com el de Massanassa o Alfafar si que fan publicitat en quasi totes les edicions o en edicions especial com les del 9 d'octubre o en Nadals... cosa que l'Ajuntament de Catarroja no fa.

Anònim ha dit...

L'ajuntament de catarroja, perdó Chirivella, sempre porta pegat al cul al reporter de tele 7. Cada dos per tres está Chirivella en ixe canal. I això costa diners. Igual que ens costa diners eixir en Crónica Local, eixe pseudomitjà de comunicació que només publica a qui paga. I cobra diners de l'ajuntament. Quants diners ens costen? esrtic esperant que catarroja descoberta ens ho diga. I espere que prompte ho faça.

Anònim ha dit...

Les qualitats tenen "arreglo":

1r Que posen els cartells que toca, en qualsevol ferreteria en venen.

2n Que els xiquets pixen per la taça del water, en pocs lloc públics hi han pixadors per a xiquets.

3r La sala multiusos s'acondicionarà amb espills, moqueta, espatlers etc, temps al temps.

4t Amb una bona neteja, s'eliminara la biodiversitat aràcnida.

5é L'aigua de la dutxa per on ha d'eixir per la cononada d'aigua, total s'ha de comprar el tub i la dutxa.

6é Les persones impedides poden vore els partits perfectament a peu de pista, com passa en la majoria dels recintes esportius a Espanya, tenen reservada una zona per vore allí els partits (per exemple Mestalla). No necessariament han de tindre ascensors que càpien cadires de rodes. En canvi si que tenen els vestuaris i els servicis totalment adaptats.

Totes estes proves posen de manifest les preses injustificades per inagurar, són detalls insignificants que s'haurien d'haver solucionat amb uns pocs euros. S'hauria d'haver inagurat amb més tranquiltat i amb tots els servicis ja en marxa, ara s'ha inagurat, i vorem quan està disponible per a la gent.

La veritat pense que per al que han fet, l'haurien d'haver inagurat després de les eleccions, perque en un any pràcticament no han fet res.

COM BE S'HA DIT MOLTES VOLTES "CATARROJA ÉS AIXÍ"

Anònim ha dit...

El cas es que amb els més de 500.000 eur de sobrecost, (MIG MILIÓ D'EUROS!!! QUINA ANIMALADA!!!!) ja s'ho podíen haver currat més. Tampoc es q demanarem q les aixetes foren d'or i els wc de marbre, però... s'han passat tres pobles.
Com els agrada burlar-se dels contribuyents. Qui s'haurà omplit més le butxaques?

Anònim ha dit...

Algú sap quan estara el pavelló a ple rendiment? I quins van a ser els preus? tinc ganes d'anar a jugar un partidet de futbol-sala allí amb els amics.

Anònim ha dit...

per que no fem una porra a vore qui endivina qui de tots està gastant-se els nostres diners?
Haurà q investigar qui s'ha comprat cotxes de luxe (porsche, per eixemple), qui té el rellotje més car (o la colecció de rellotjes), ... a lo millor son entusiasmes seguidors de Zaplana, qui es va canviar de partit passant olímplicament de la ideología (poca pense q tindría) i va confesar alló tan famós: YO ESTOY EN LA POLÍTICA POR DINERO.
Ai Saplana,saplana, ara molts fan com tú, aixó si es crear escola. (quina pena, quin fracás q la gent es puga corrompre per diners)
Vinga va, la porra, on estàn els nostres diners? està vist q al pavelló no... qui serà serà

Anònim ha dit...

tens raó anònim, les qualitats "tenen arreglo". Qui no té arreglo és Chirivella!

Anònim ha dit...

I si mon tio, que és minusvalid, vol pujar en l'asensor no pot?
Que asco de pavelló i d'Alcalde!
No sap ni el que és l'accecibilitat!

Anònim ha dit...

Doncs clar q tenen arreglo! faltaría mes! Si qualsevol persona amb un mínim d’interés ho haguera fet millor, el cas es q tenen arreglo amb diners, i amb la pasta q ens ha costat es vergonyós i inadmissible l'estat del pavelló el dia d la inaugiració, amés a més tots recordem q la preinauguració fou en plena campanya electoral, en primavera de 2007.
Ho mires com ho mires es una mostra més del despreci del PP cap al nostre benvolgut poble. De segur q si fora a sa casa possaría interés, els nostres interesos son distints als de Chirivella i els seus sequaços

Anònim ha dit...

Crec que això va ser la preinaguració, la de veritata se farà quan les xiquets del FUTBOL-SALA puguen jugar allí la seua lliga, per fi després de mes d'un any jugant en SILLA. Perquè ací no els deixaven ni la FLorida per a jugar.

Anònim ha dit...

Las chicas del Catarroja FS, comienzan la liga este fin de semana, y tienen que jugar su partido contra el Serra en Silla, porque en Catarroja, tenemos el pabellón INAGURADO, pero no está aun disponible para jugar, porque no esta terminado aun.
Que el Ayuntamiento o la empresa concesionaria, tengan en cuenta esto y que abran el pabellón lo mas pronto posible.

Anònim ha dit...

He llegit als mitjans de comunicació la següent notícia:

El PSPV-PSOE denuncia que el pabellón se halla cerrado e inacabado más de una semana después de su inauguración.

Ja voreu com ixen que tota la culpa la té l'empresa concesionària que s'ha quedat l'explotació que si encara no l'ha dotat de personal,que si no té aparells, que si encara no està acabat i el té que acabar l'empresa. La veritat és que el pavelló continua tancat, i que els usuaris continuen en els barracons del Poli, en la casa de la Cultura i els clubs esportius jugant fora el poble o a l'aire lliure. Després d'una setmana de la inaguració no han fet res per posar-lo en marxa, me tem que a l'ajuntament li ve molt ve dir que ja està inagurat que ara la paraula la té l'empresa i a l'empresa li ve molt ve dir que no està acabat i que falta la dotació mínima que l'hauria d'haver posat en el seu dia Llanera i no l'ha posada. Ja voreu com la casa per agranar i vorem quan s'obri el pavelló definitivament, ja estan diguen que per a gener.