dissabte, 12 de febrer del 2011

Sobre enquestes, estudis i algunes mentides

Ens sorpreneren dos pseudonotícies aparegudes, una, al facebook d'EU de Catarroja i l'altra, immediatament després (són com a xiquets sense tele...) al blog del nostre "amic" Martí (en la candidatura municipal de Compromís per Catarroja). No solament són sorprenents (per destrellatades, no per altra cosa) sinó també poc fiables.

Uns, els d'EU solten les dades d'un suposat estudi on diuen que ells poden arribar a 2 regidors i que són la clau per a llevar-li la majoria al PP; i s'areveïxen a atorgar fins i tot nombre de regidors a cada formació. Hala, ahí va la bola, que córrega... i es queden més amples que llargs. Però, potser, es pensen que els ciutadans de Catarroja es xuplem el dit? que, tal vegada es pensen que soltant eixa mentida, així, sense més, aconseguiran llevar-li vots al PSPV de Catarroja encara que això supose donar-li la majoria al PP? Anem a vore "caps pensants" d'EU, si el regidor nº 21, realment com afirmeu, estiguera entre el PP i EU, expliqueu-nos per quina raó el PP mai vos nomena, mai vos ataca; per quina raó vos ninguneja i li dóna tant d'amor a Pérez? No sé si cal explicar-vos-ho, però les preguntes són clarament retòriques. El PP ataca, insulta, calúmnia..., i no escatima en despeses, als representants del PSPV-PSOE. A estos sí que els dedica una gran quantitat d'improperis perquè estos sí que són els únics que li poden llevar el poder. Però clar, si les coses es conten dient la veritat i sense manipular ni mentir potser el ciutadà òbriga els ulls i faça el vot útil, no solament útil per a desallotjar el PP del govern municipal, sinó també útil per votar a qui realment ha fet durant estos quatre anys una bona, real i constant tasca d'oposició: els socialistes de Catarroja. No de bades són ells i cap altre els qui han d'aguantar l'oposició cavernícula del PP i els seus apessebrats.

L'altre, Martí (el nostre "gran amic") candidat de Compromís va i per a no ser menys ix corrent (ai mare, no creixerà mai...) a dir que "tot el que perd el PSOE ho arreplega Compromís". Ve a dir, "xe, desenganyats del PSOE que qui realment creix no és EU som nosaltres, per tant vota'ns a nosaltres". Però, com els altres, tampoc no aporta res de res, ni una sola dada ni un sol informe, res de res, només aporta les seues ganes de poder rebassar el 5% (recordeu que en les passades el BLOG entrà amb un escàs 5'3%, és a dir, si l'hagueren votat 25 persones menys el seu regidor haguera anat al PSPV-PSOE).

Uns i altres no estan en el que han d'estar: treballar i fer una oposició real a qui està governant, que no és altre que el PP (encara que s'obliden molt a sovint) i es queden baix l'arbre esperant que el PSPV-PSOE es desgaste i els puga aoportar algun vot. I l'única cosa clara que hi ha és que l'única alternativa real i creïble al PP no és altra que el PSPV-PSOE, quan més cresca EU més creixerà també indirectament el PP.

Després de llegir eixes afirmacions que ofenien a qualsevol persona mitjanament normal ens dedicàrem a confirmar l'existència o no d'eixe estudi o enquesta. I vam saber que realment existia eixe estudi a què fa referència EU i Martí (com també és cert que existixen dades d'una enquesta del PP i altra del PSPV), un estudi públic que tots poden consultar. La sorpresa va ser encara major, com major va ser la indignació, en comprovar que ni a EU li donen 2 regidors (és més si s'analitzeu les dades seguint la llei d'hont, qui ho té fàcil per aconseguir el regidor nº 21 no és EU sinó el PSOE i per tant quan més ciutadans d'esquerres voten al PSOE més fàcil serà desallotjar el PP) ni les suposades pèrdues del PSOE (que pràcticament manté el seu electorat) van a parar al BLOG (que si en les passades tragué el 5'3% ara es queda en un 5'6%).

Este descarat intent d'enganyar a la gent i de manipular la informació ja no ens produí sorpresa sinó una gran indignació.  

Una cosa ens queda clara (a banda de l'intent d'engany per part d'alguns autodenominats esquerrans) després de vore (i analitzar) tant eixe estudi com d'enterar-nos del que diuen les enquestes del PP i del PSPV-PSOE: un dels dos governarà Catarroja la pròxima legislatura (amb tota probabilitat en minoria), i això estarà en funció de la dispersió de vots que es done cap a altres partits polítics.

En les teues mans, doncs, està que no governe el PP. 

9 comentaris:

NO SE LO MERECEN ha dit...

NO VOTES!!!
URNAS VACIAS!!!
EL PODER PARA EL PUEBLO!!!

Anònim ha dit...

Que quede clar que el que es diu al blog que nomenes no és el que diu Compromís. No és la veu oficial de Compromís sinó l'opinió particular i molt respectable d'una persona, encara que forme part de Compromís.

Anònim ha dit...

Aneu amb compte que els demòcrates que hi ha a EU de Catarroja (que són molt respectuosos amb la llibertat d'expressió) i que manen al seu col·lectiu vos acusaran d'anticomunistes

Catarroja Descoberta ha dit...

El destrellat del "gran amic" Martí arriba a límits insospitats. No sabem fins o és capaç d'arribar, ell i algú que va de progre però no admet cap opinió diferent a la d'ell (per exemple el nº 3 d'EU). No pensàvem que dir la veritat i deixar-te en evidència poguera portar-te a eixos límits d'histerisme i falsedats. Mira Martí, en primer lloc dixar-te ben claret que els qui estem darrere d'este blog exercim el nostre dret a opinar (i si no t'agrada doncs no entres), en segon lloc que hem manifestat la nostra opnió: que cal votar al PSOE a Catarroja i no dispersar el vot perquè pot treure la majoria el PP; i la millor: qe has mentit tu i EU quan has donat unes dades sobre un estudi que també tenim nosaltres (segons el qual depén del PSOE que li lleven o no la majoria al PP i que el BLOG no puja res respecte a les anteriors eleccions). Després et despatxes amb el Sr. Ferrús (que ni és candidat) i els suposats problemes que han viscut (tu precisament que has posat a caure d'un burro al trànsfuga i que fins i tot t'ha advertit en denunciar-te o que has posat a parir als teus excompanys de files) com si este blog fóra del PSOE. Doncs mira, ni és del PSOE ni qui escriu té el carnet (no em puc permetre pagar eixa quota). I enseguida la tropa de palmeros (Monzó i el teu amic raül). En el post ni hem faltat a ningú ni hem dit cap mentida. Si te poses tan histèric i crides com un boig serà per alguna raó. El PSOE pensem que ha de dir algo sobre pactes però també el PP, BLOC i EU. Monzó que lluny de desautoritzar-te ix ridiculament a seguir-te (clar, eres un gran porpagandista d'ell)encara no ha desmentit si pactarà o no amb el PP si li'n fa falta un. NO ES POT SER TAN POC TOLERANT COM DEMOSTREU. Tu soltes mentires (millor "marujaes"), et poses en tot el qui et dóna la gana i després et poses en la figuera perquè desmentim les teus mentides. No cal que faces més punts, ja vas en la llista del BLOC i seràs assessor del grup si trauen regidor (o penses que no ho sabem). hala home pren-te un calmant i a dormir. I pensa en tota la bona gent que vosaltres heu anat deixant pel camí entre altres coses perquè les heu aïllades o en les embolics que heu montat en les corts valencianes.

maria ha dit...

Pero qué histéricos y que intransigentes que son. Como para darles un poco de poder. Ni se os ocurra. ¿Por qué no contais lo del novio encerrado en el Casal Jaume I y el gran demócrata chillando fuera de sí? Y la otra, la Pérez, meténdose con el PSOE y la gente de la lista. ¿Pero tu no has hecho la tuya? ¿también quieres mandar de las demás? Todo lo embarullas con mentiras. Ahora vas a la caza del voto de militantes y simpatizantes del PSOE. Qué quiere: que gobierne el PP. Y es mi opinión. no me insulteís

Martina la "loca" ha dit...

martí pareces una "loca" hostérica. ¿por qué le tienes tanta manía a ferrús? ¿será porque te dijo que no cuando le propuesite ir en la lista del PSOE el segundo cuando aún estaba en EU? No entiendo como puedes decir tantas burradas de una arupación que aprueba los dos últimos informes de gestión del secretario general por unanimidad, que aprueba a su cabeza de lista casi con el 100% y que aprueba la lista sin ningún voto en contra. ¿Cómo puedes decir que esá mal la agrupación? Eso quiseras tú y el BLOC: A lo mejor que lo deseabais es que Ferrús se hubiera ido, cabreado, hubiera montado un partido y se hubiera dividido la agrupación. Pero ya ves, estamos unidos y se elige democráticamente quien nos representa y decimos democráticamente si estamos de acuerdo o no con el secretario general. Tal vez te confundes cuando hablas y quizás te refieras a cuando tú ponías a caer de un burro a Rosa Pérez o de cuando ella te ponía a tí por ser su oposición entro de la agrupación de EU. No te pongas tan histérica y dedicate a currar un poco.
Y encima sale el Monzó metiendo más lío. ¿Pero qué dices? ¿Acaso tú haces amigos dandole cobertura a una "loca" como esta"?

Anònim ha dit...

Yo, con todo el respeto del mundo y esperando que no salga ni Martí insultándome, ni Raul (el 3 de EU) ni Rosa Pérez (la 1 de EU)llamándome antiomunista o difamamdo a la gente. No entiendo por qué tienen que meterse esos dos con la lista del PSOE, ¿qué les importa a ellos? ¿acaso le han preguntado a los del PSOE qué les parece que la Pérez y Raul vayan en la lista de EU? ¿Por qué son tan intransigentes y tan poco respetuosos con los demás partidos de izquierda? ¿Por qué Rosa Pérez se dedica a criticar más al PSOE de Catarroja que al PP?

Anònim ha dit...

Ei, es mejor que lo dejemos todos ya.Los únicos que ganan so los del PP.
Si quieres no lo publiques, pero lo importante es que reine paz entre los partidos de izquierda, el enemigo politico , que no personal, es el PP.

Soy Dani de EU.

Salud-os

Catarroja Descoberta ha dit...

Hola Dani. Estamos totalmente de acuerdo contigo. Pero reiteramos que nuestra intención era simplemente opinar sobre una noticia que se había lanzado y que después habíamos comprobado que no era cierta. Y hemos eliminado muchos comentarios que nada tenían que ver con el tema y sí con la crítica muy centrada en una persona. El PP de Catarroja lo está haciendo fatal pero tenemos derecho a opinar sobre otros partidos y sus actos sin que salgan siempre los mismos insultándonos y diciendo mentiras. De todas formas si hemos ofendido a alguien, pedimos disculpas.