divendres, 8 d’octubre del 2010

Què passa amb el PP de Catarroja?

Els responsables del PP local estant donant un espectacle lamentable i vergonyós que repercutix directament en els ciutadans de Catarroja. Les seues lluites internes i les reiterades crisis de govern que estan patint, sumat a la incapacitat per a gestionar correctament els nostres diners, han sumit l’Ajuntament en un descontrol i una paràlisi absoluta, algo denunciat reiteradament per l'oposició socialista.

En el PP de Catarroja no s’aclarixen. Els “ganivets” circulen afilats i les crítiques i les discrepàncies internes són ja de domini públic. Tots prenen posició, amb l’únic objectiu de mantindre’s en la llista electoral municipal sense importar-los la gestió municipal, i les colzades entre ells s’han fet més que evidents per ocupar en la llista un lloc d’eixida garantitzada perquè són conscients que obtindran pitjors resultats que en les passades eleccions  (no debades estan fent una política d’oposició a l’oposició dedicats en cos i ànima a crispar, mentir i difamar sense cap tipus d’escrúpols).

Els que estan, encapçalats pel tàndem Soledad Ramón-Francisco Guillem i responsables del desgovern i de la situació per la que travessa l’Ajuntament, s’aferren al silló; i els que no estan volen entrar conscients que l’actual equip de govern sense rumb, sense idees, sense lideratge i sense gestió, no poden convéncer ja a ningú per molts diners que invertisquen en propaganda partidista.

El solar en què han convertit l’Ajuntament ja ha estat abandonat per dos regidors, a més un candidat ni volgué prendre possessió del seu càrrec. No han volgut ser partíceps del que passarà a la història com la pitjor etapa de la democràcia del nostre poble.

En el PP local no són pocs els que també posen en dubte la capacitat del tàndem Ramón-Guillem i el seu equip de desgovern per portar endavant una gestió digna i treure l’Ajuntament  de la situació en què ens l’han deixat. No treballen, no gestionen, no reaccionen, no hi ha coordinació entre ells…, i no hi ha alcalde (malgrat haver-se posat un sou de 60.000eur només prendre possessió del càrrec), ningú porta les rendes de la gestió de l’Ajuntament. També critiquen des del PP que Soledad Ramón es colocara el sou que es va colocar havent arribat com arribà al càrrec, sense cap mèrit  i sense haver demostrat la seua valia.

Soledad Ramón és l’alcaldessa titular però no exercix com a tal mentre que el portaveu Francisco Guillem no és l’alcalde però intenta ser-ho, això sí des de la llunyania i sense xafar a penes l’Ajuntament ni el carrer (només cal assistir a un ple municipal per vore qui pretén ser l’alcalde i qui sembla una invitada d’honor que no s’entera de res però cobra). Soledad Ramón té l’alcaldia (un càrrec que no ha optés dels ciutadans de Catarroja) i Guillem la gerència de l’empresa pública que exercix la seua dona precisament pel fet de ser la seua dona. Tots dos es repartixen un bon grapat de bitllets i els dos contents en els seus papers.

En tot este desgavell cal incloure la regidora d’UV (que està pels pèls i mercé a un vot). Esta senyora es comporta com si fóra la regidora número 11 del PP, traïcionant així a tots els seus electors als qui en teoria hauria de representar. És com una prolongació del PP. Les seues intencions no són altres que formar part d’eixa llista electoral del PP, lògicament en un bon lloc que li assegure la continuïtat (d’ella com a regidora i de l’altra amb nòmina de l’Ajuntament). Unes intencions a les que s’oposen alguns regidors i un bon grapat d’afiliats del PP i que es motiu de discrepàncies. Uns opinen que és l’única manera d’optindre uns resultats acceptables i altres que s’ha de comptar amb la pròpia gent, que no és gens de fiar (qui traïciona una vegada ho pot fer més vegades) i que la seua entrada implica comptar també amb l’altra.

I la “guindilla” a tot este cacau i desgavell la posa la possibilitat que José Alberto Comos, de la mà del totpoderós Cotino, presente una alternativa que implicaria la jubilació forçosa de tots, incluïda Soledad Ramón, i la formació d’una llista electoral amb la seua pròpia gent (lògic per altra banda). Una alternativa que compta amb un bon grapat de simpatitzants del PP local, alguns d’ells amb història i solera. Un possible candidat que no és del gust ni de Soledad Ramón ni de Francisco Guillem (tots dos perdrien poder dins el partit. Però no pensem que arribe a presentar batalla en esta situació de folló intern i amb tants companys de partit que volen estar a tota costa i caiga qui caiga.

Què fa la direcció provincial i autonòmica del PP en este conflicte que repercutix seriosament en la gestió municipal? Absolutament res. Tenen tan clar que el PP perdrà l’alcaldia a Catarroja en les properes eleccions municipals i baixarà en regidors que els dóna igual qui es presente. De fet el PP local no té cap poder orgànic ni representació fóra de Catarroja, no estan en cap lloc ni òrgan del partit, no són d’interés per a la direcció del PP. Senzillament no existixen. A més, el PP de la Comunitat Valenciana ja té prou preocupació a esquivar tots els procediments judicials en què estan immersos i fent quinieles sobre qui s’asentarà primer en el banc dels acusats i serà declarat culpable de la carretada de pressumptes delictes que se’ls atribuïx.

Una gran irresponsabilitat tant per part del PP local (que se suposa que ens governa) com del PP autonòmic que consentix tot este descontrol i desgavell dels seus amb una total passivitat, sabent que al final els perjudicats no som altres que la ciutadania de Catarroja.



10 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP de Catarroja ha llegado al límite, ahí no hay nadie que puede poner fin a las riñas internas, se juegan mucho, la mayoría de ellos no tienen otra cosa que hacer. Y desde Valencia no van a arreglar nada porque además de que ya tienen bastante con los problemas de ellos en la comunidad, tienen muy claro que lo que hay en el PP de Catarroja es una metástasis.
No son divisiones, son como un rebaño sin pastor donde cada oveja tira por donde quiere sin saber donde ha de parar. Quien los ha visto, todos juntitos sin rechistar y dispuestos a dar el cabezazo en cualquier momento, y quien los ve.

pablete el mentirós ha dit...

No creo que al final se presente Comos, está muy tranquilo en su puesto de la Fundación ppera Agua y progreso y ganando una buena pasta. Esperará a que se la pegue la impresentable esta y optará a la presidencia del PP y a la alcaldia después. Pa que va meterse en fregaos si van a perder las elecciones. No saben por donde van. Menudo rebaño...

Anònim ha dit...

El articulo que pasa con el PP de Catarroja, no tiene desperdicio,en gran medida practicamente en su totalidad lo que dicen es cierto.Es una verguenza lo que esta ocurriendo tanto a nivel del ayuntamiento como a nivel del partido y todo esta pasando porque ciertas personas que no reunen las aptitudes ni condiciones minimas para gestionar un ayuntamiento, estan mintiendo y mal gestionando.Soledad Ramon esta donde esta por una fatal situacion y por un cumulo de falsedades.A quien pretenden engañar y encima estan dispuestos a pasar por encima de quien haga falta por mantenerse donde estan,Catarroja esta paralizada, la capacidad de gobernar de esta Señora es nula y es vergonzosa la situacion a la que esta llevando a este municipio, no esta preparada ni sabe ni sabra y los que digan lo contrario es obvio que tienen intereses creados, estan destrozando un trabajo de muchos años y ahora se entiende porque algunas personas nos han querido ser participes de una situacion lamentable.Lo que tienen que hacer es tener un poco de verguenza, dejar de engañarse a si mismos y dejar que alguien con carisma, capacidad, saber estar, decision, gestion y sentido comun tome las riendas y no postularse porque no tienen oficio ni beneficio.

Anònim ha dit...

Jo tampoc crec que es presente Comos, quansevol es queda ara amb eixe merder.

A la deriva ha dit...

Però aquesta gent no està en condicions de governar el poble.

un veí ha dit...

Pues para los socialistas mejor que se presente Soledad Ramón y compañía porque son un grupo de inútiles. El otro aún haría algo pero esta mujer... lo único que quiere es ganar una pasta que no ganaba antes ni de lejos.

espai confús ha dit...

Més que un comentari, és un missatge d'adhesió i d'agraïment per la pregunta que hi publiques. Sé que saps...el què passa amb el PP de Catarroja, però, llegir-ho, acompanya i reconforta.
Tant de bo el llegiren els que no van a llegir-lo, els que callen; els que sabent-ho o sospitant-ho, cecs o sords, o d'altres manques o excessos, han estat o en són, de còmplices...i encara els voten.
Ánim i enhorabona.
Si ho haguera llegit abans, "el que siga" que he penjat avui, seria dedicat a Catarroja Descoberta.

espai confús ha dit...

No hi ha dubte que, a la pregunta Què passa amb el PP de Catarroja?, has donat una resposta astuta i sofisticada. A més, ampla i...és VERITAT!
Llàstima que tanta gent, que ho necessita, no el llegirà. I votarà.
Però, moltes gràcies i enhorabona. Calia!

Catarroja Descoberta ha dit...

Gràcies amic pe les teues paraules. reconforten i animen a continuar. Catarrojadescoberta la seguixen més gent de la que ningú s'imagina. Ens critiquen des de l'esquerra i des de la dreta per dir-los les veritats però no poden deixar de seguir-nos i de criticar-nos. Som una pedreta més en este camí cap al canvi en el qual tu també estàs. A vore si tenim sort. Catarroja no es meriex açò que tenim

Anònim ha dit...

No podem mes que esperar al dia de les eleccions per a dir, prou! i fer-los fora d´una vegada, la majoria dels ciutadans ixen perjudicats i no es mereixen eixos incompetents que viuen de la política.