dimarts, 29 de juny del 2010

Així entén el PP de Catarroja la participació ciutadana

                                               I (PP-UV) continuen prenent el pels als catarrogins.
Què vos ha paregut el concurs d'idees i participació ciutadana per a triar com s'actuarà en l'històric barri de les Barraques?

Per a nosaltres ha sigut una nova presa de pèl i un despilfarro de temps i diners, cosa ja habitual en este desgovern encapçalament per la Sola(e).
El PP ens demostra una vegada més no tindre cap interés en la participació ciutadana. Evidentment no creuen en eixa forma de governar. A més de la descarada falta d'interés, els problemes interns en què estan immersos en el PP, esguiten directament a la gestió municipal.
Al concurs només es van presentar 6 projectes i en una població de mes de 27.000 habitants només 140 veïns van acudir a votar, "el jurat" que fou nombrat a dit i que havia de valorar els projectes, va optar per deixar desert el primer premi per falta de qualitat.
Com estarien d'interessats en este despropòsit que a l'acte no va assistir ni el recent dimitit regidor d'urbanisme Francisco Chardí?
En definitiva, una altra estafa del PP al poble de Catarroja. Una altra destrellatada idea en què no s'ha tingut en compte l'opinió de la majoria dels veïns, on no hem pogut participar per a res en la redacció dels projectes, podent només votar les propostes allí plasmades.
Açò Solae, "bona" Solae, només ha servit per a autopublicitar-vos a costa de les nostres butxaques, sense tindre en compte per a res les opinions dels veïns de Catarroja a l'hora de decidir com volen el barri de Les Barraques.

Fum i més fum, haurien de sancionar-vos per contaminació.

4 comentaris:

Wilson Ferrús Peris ha dit...

Hola descoberta. ja feia temps que no sabíem de voslatres. Benvinguts de nou!!! La veritat és que li van pendre el pèl no solament als ciutadans sinó també a les empreses-equips que es van presentar. Simplement els ha servit per poder eixir als mitjans i això ens ha costat també diners, no ha estat de bades.

Catarroja Descoberta ha dit...

Gràcies Wilson per la teua benvinguda.
Hem tornat amb les piles carregades, despentinants (com diem en el post de tornada) i amb ganes de que una altra Catarroja siga possible.
Ja queda menys...

Anònim ha dit...

El de la foto és el palomilles?

pablete ha dit...

Són uns embusteros. L'empresa pública l'han creat només per a donar-li faena a la dona del portaveu del PP. Açò que era una de les poques coses que havia de fer resulta que és altra bola.