dissabte, 26 de juny del 2010

600 euros de fum

Els ciutadans d'este poble lamentablement ja ens estem acostumant a desdejunar-nos amb la primera idea que se li ocorre a este desgavellat desgovern del PP-UV, amb la Sola, perdó, la Sole al front. Esta vegada els ha tocat a les futures mares. Comencem:
El desgovern de la Sola, perdó se'm va el dit a la a, anuncia un xec bebé de 600 euros per als nascuts l'any que ve, però oh! senyors no veiem per cap part la lletra xicoteta, i la lletra xicoteta en este assumpte, Solae volguda Solae, és molt important. Perquè cal contar tota la veritat.
Cert és que d'entrada a un li pareix bé que es recolze a la família, a totes les formes i classes de família, amb una ajuda que per xicoteta que siga va a alibiar un poc a les llars que porten a un nou membre al seu si. Però per això mateix, per la importància de l'assumpte, no es pot fer demagògia barata llançant un titular que vendre ven molt bé (és el que pretén) però que en realitat no té res a veure amb el que pareix.
Vau criticar fins a la sacietat el xec bebé dels 2.500 euros del govern central i ara preteneu imitar la mesura, però ho feu d'una forma fosca i demagògica.
En primer lloc, tots sabem que el nostre ajuntament esta endeutat fins a les celles, amb un deute de més de 20 milions d'euros.
- Esta mesura volguda Solae cal aprovar-la primer en els pressupostos per al 2011, ho has comunicat als destinataris de l'ajuda? NO
- Els 600 euros no es van a poder utilitzar lliurement per a cobrir les necessitats més importants de les famílies, ho has comunicat als beneficiaris de l'ajuda? NO
- La quantitat estipulada no s'abonarà en efectiu, sinó que haurà de gastar-se en els comerços que tu ordenes, quants comerços hi ha a Catarroja destinats a bebés? Has informat els ciutadans que puguen percebre esta ajuda que això serà així? NO
- Per què els pares no podran gastar-se eixa hipotètica ajuda en els gastos més cars com ara vacunes, medicines, bolquers ...?
Per què tu Solae i el teu govern obligueu els futurs pares i mares a comprar el que vosaltres voleu i on vosaltres decidiu? Perquè senzillament no sabeu governar, llanceu mesures, esta és una més d'un llarg etcètera, que no es materialitzen com degueren, algunes ni tan sols es materialitzen (metro lleuger, pàrquing mercat, pàrquing en altura barraques, piscina coberta, pont de la peineta, reforma col.legi Jaume I...)
Simplement voleu mantindre-vos en el càrrec endropits en la butaca amb els vostres embolics interns i amb les vostres misèries que ens esguiten a tots. Voleu mantindre-vos al poder intentant enganyar-nos a colp de titular o insultant a la resta de la corporació.
Senyors del PP annexa i Solae un poquet més de serietat i menys falsedats, el poble l'agrairia, la serietat i la veritat.
Hi ha un manament diví que diu NO DIRÀS FALS TESTIMONI NI MENTIRÀS. També hi ha un altre que resa NO DESITJARAS ELS BÉNS DE L'ALTRE (este últim el coneixen bé les nostres butxaques, les de tots els catarrogins).
P.D: Quan tingues l'oportunitat recorda-li al President, m'estalvie allò de Molt Honorable, que per a quan el seu promés (2007) xec bebé.
P.D2: Quant de fum, quanta contaminació.
P.D3: Què passa amb la piscina del poliesportiu? Per què no sobri ja Solae? QUE ESTEM EN ESTIU!!!

1 comentari:

Beatriz ha dit...

No sabia que la ayuda era así. Yo salgo de cuentas en febrero. La verdad es que lo mas caro o con lo que se te va mas dinero es en pañales y si la alcaldesa no me deja comprarlos. Necesito el dinero no que me digan que compre esto o lo otro. Gracias por dejarme opinar.