dimecres, 17 de febrer del 2010

El portaveu del PP i el mètode Stanislavski


Francisco Guillem, el portaveu del PP (el palomilles, que no palometes) ens confirmà a l'últim ple que havía perdut el nord, deixant ben clar per als presents durant tot el ple però, especialment en la seua injectiva vomitiva contra el portaveu del PSPV Wilson Ferrús, que és el successor natural de l’anterior alcalde (qepd).

Se passà tot el ple diguent-li a l’alcaldessa (la bien pagà) el que havia de dir i de fer com si d’una titella es tractara, i contestà ell mateix a les preguntes i els dubtes dels regidors de l’oposició mentre l’alcaldessa feia cara de no enterar-se de res, com diguent “collons, jo què faig ací?”.

Quan pareixia que ella ja anava a dormir-se, despertà de sobte quan va escoltar que al velatori el Guillem no feia altra cosa que posar-la a caure d’un burro. El portaveu del PP (Guillem) no obrí la boca (quien calla otorga) però l’alcaldessa soltà algo així com: “Som un partit molt molt molt unit i Paco és tan bo i em vol tant que ha renunciat a ser alcalde per mi”. Ai, que bonic! I estes van ser pràcticament les úniques paraules d’una senyora que ens costa 60.000 eur a l'any als ciutadans de Catarroja. Després, ja no tornàrem a escoltar-la perquè qui semblava que duia el bastó era Guillem. Ella, doncs a la seua, com una titella a la que li ha tocat la loteria: feliç i contenta com unes pasqües.

Fco.Guillem amb una situació cómoda: fa realment d’alcalde perquè l’alcaldessa ni pinta ni s’entera de res. Aquest senyor pràcticament no apareix per l’Ajuntament ni pels actes públics, rep al mes una mitja de 2.000 eur, té poques responsabilitats i té a la nóvia enxufada com a Gerent en l’Empresa Pública que han montat cobrant una bona pasta que sembla que està pels 50.000 eur/any. I damunt es dedica en el ple a insultar i intentar desprestigiar al portaveu del PSPV, Wilson Ferrús, amb un discurs patètic, desvergonyit, demagògic i cínic com si realment haguera perdut l’oremus. I a ixe discurs ple de mentides va i afig un to melodramàtic i intenta al final treure fins i tot alguna llagrimeta, cosa que no va aconseguir, des de Catarroja Descoberta li recomanem a Fco Guillem el mètode Stanislavski per a la propera representació teatral. Arriba a dir-li que no usara el nom de Chirivella “en vano” (sic); (xe tu, com si estigueren parlant de Déu!!!),  i no es va donar compte que els únics que el nomenaren sense parar i que s’han atrevit a usar-lo amb una proposta desgabellada han sigut ell, el PP i la d'UV.

Mire sr. Guillem, mentres que els regidors de l'oposició, (com el portaveu del PSOE, eixe amb que que vostés somíen nit i día i no es poden treure del cap) curren per nosaltres els ciutadans de Catarroja, es preparen les intervencions, assistixen als actes socials i polítics, estudien els expedients, preparen mocions, propostes, preguntes, parlen i escolten els problemes dels ciutadans (com tot el móm podem comprovar en les sessions plenàries i en el dia a dia)… llevant-se hores del seu treball i d’estar amb la seua família i cumplixen amb esta tasca fins i tot quan estan malalts... per quatre duros que cobren de l’ajuntament, altres només es menegen quan cobren una "pastuki importante" (ells o ells i les seues nóvies) i alguns ni així peguen ni brot.

I vosté sr. Guillem n’és un bon exemple: no pega ni brot però es trau una bona pasta (vosté i la seua nóvia).

Però ahí té també a la nova alcaldessa (la que vosté critica en la intimitat) i al nou regidor lliberat del PP (el que també vol ser alcalde) cobrant-nos entre els dos més de 100.000eur. A què es dedicaven abans de cobrar este sou en l’Ajuntament? Quan percibien? En quina situació laboral es trobaven? Quantes vegades ha estat l’actual alcaldessa entrant i eixint del seu lloc de treball?

I l’anterior alcalde… treballava per altruisme?, per amor a l’art? Eixe era l’únic interés que el movia? Acàs no cobrava un bon jornalot?

Caldria vore si la dedicació d’estos polítics (i tants altres) seria la mateixa amb un treball professional con toca i una família estable però cobrant el que cobren els regidors de l’oposió i sense percebre eixes animalades que s’assignaren i s’assignen. Prenga exemple de Ferrús i altres regidors com Monzó, Gradolí o Mabel... que curren com a bojos per quatre duros i traguent-se el temps d’on poden. A vore qui es pensa que està pagant els advocats per a evitar la salvatjada del NOU MIL·LENI? Nosaltres no volem el NOU MIL·LENI i ho recolzem acudint a les concentracións, als actes, a les xerrades, però.. qui paga als advocats que han aconseguit la 2ª suspensió cautelar del PAI?

Possiblement per això hi ha tantes galtades dins del PP local actualment per encapçalar la llista en les pròximes eleccions locals i per ocupar càrrecs i delegacions en l’ajuntament.

5 comentaris:

el palomo ha dit...

Perfecte!!! Un deu descoberta!!! Dius grans veritats.

pardalet ha dit...

Molt bon post. Enhorabona!
Continueu així descoberts!

Anònim ha dit...

La novia d'Espanya ja no és novia s'ha convertit ja en la dona del palomilles. Qué bien, no!?

catarrogí ha dit...

Un tipo prou obscur a qui li importa un bledo Catarroja. De fet, ja ni viu al nostre poble.

Anònim ha dit...

MADRE MIA !!!COMO ESTA EL AYUNTAMIENTO .TIENES MUCHA RAZON DESCOBERTA, LOS CONCEJALES DEL PP POCAS VECES LOS VES POR LA CALLE.Y VAS A PEDIR PARA HABLAR CON ALGUNO Y TE DAN LARGAS.LOS DEL PSOE QUE NOMBRAS SIEMPRE LOS VES DISPUESTOS PARA AYUDAR,SOBRE TODO MABEL DONDE LA PARES POR LA CALLE TE ATIENDE Y TE INTETA AYUDAR.QUE SIGAN ASI.Y ENHORABUENA POR ESTA PUBLICACION.