dilluns, 1 de març de 2010

bota al PP

Aquest es Francisco Guillem, l'actual regidor d'hisenda pel PP a Catarroja i des de dijous el nou president local del seu partit, algo aixina com president de la comunitat de propietaris (que quan et toca ser et fa un desgraciat), però del Partido Popular local.

Molt al seu pesar  no isqué elegit per unanimitat, i això que es presentà soles una candidatura, la d'ell. En fí, una mostra més que al partido popular de Catarroja les aigües baixen revoltes.

A vorem que més es pot esperar d'esta gent  doncs son capaços de fer que la d'UV canvíe de jaqueta i l'any que bé vaja a les llistes del PP, per tal d'arrapar algún vot. Ja sabem, per experiències anteriors passades, que molta integritat no tenen cap d'ells.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, no isqué per unanimitat però tragué quasi el 100%!!! El tema és un altre, que a pesar d'estar matant-se (q ho estan), a pesar d'haver tants i tants interesos (que els hi ha), al final els chardís-genovevos, els sanchis, els soles, els floreros... es posn d'acord, fan una llista on estan tots i posen a este perquè ningú traga el cap abans d'hora. Este ha repartit entre tots i tots contents. Altra cosa és la d'UV que està clar que es va a afiliar al PP. No té dignitat ni vergonya.

Anònim ha dit...

Quina tropa!

saguntí ha dit...

Xe, quina cuadrilla!!! si este és el presi com serà el que va darrere?