dilluns, 15 de febrer del 2010

lladren Sancho, senyal que cavalquem

Aquesta frase és la que deuen estar diguent l'oposició de Catarroja doncs tant als plenaris municipals com a la "informació" contaminada que ens han enviat a casa els del PP fa uns díes doncs tan sols parla de L'OPOSICIÓ, dels partits polítics de l'oposició, que, evidentment son els únics que treballen per a tindre un millor poble. Encara no he llegit ni un article del PP en el que no faça referència a L'OPOSICIÓ. 

Realment, amics i amigues que estèu a l'oposició, esteu fent una feina molt gran a favor del nostre poble, la pena és que el PP i UV, estiguen tan pendents de sí mateixa dels seus "enchufats", del seus assesors i dels seus jornals que es despreocupen del poble. Aprofitar el primer plenari per a pujar-se el jornal tan sols és la primera vilesa que ens ha fet la Sole com a alcaldessa, (com a regidora ja havía fet varies), i diu molt del seu caràcter i de les seves intencions al accedir a l'alcaldía, res millor es pot esperar d'un personatge tan fosc.
Si heu anat a algún plenari, quan els celebren a hores decents no com els que tracten temes sobre el NOU MIL·LENI que els convoquen a les 8 del matí, doncs pot ser tingàu la mateixa sensació que tenim nosaltres. L'equip de govern format per PP i UV passen complentament de tots els membres de l'oposició excepte de Ferrús i descarrèguen en ell tota la ràbia que poden, al darrer plenari  per eixemple, tots els regidors del PSOE i BLOC votaren en contra de canviar el nom del TAC, els dos partits feren una explicació de vot coherent, seriosa i fonamentada, però que feu el PP? doncs tan sols descarregà contra Wilson Ferrús, ningunejant d'esta manera al BLOC que també havía votat en contra i donà una explicació de vot molt raonada. Ens dona la sensació que qui realment "molesta" a PP i UV és Ferrrús i els demés els importen tres pepinos, com si no foren representants de la part del poble que estàn ahí perquè els hem votat, tan llegítimament com a tots.
Ni tan sols feren un comentari a Jesús Monzó, que l'escoltaren parlar com qui escolta ploure, i es clar, tampoc feren una explicació argumentada de la seva proposta de canvi de nom del TAC.
Ja estem farts d'este nou equip de govern local de 2ª, i això que acàven de començar . Però, com ja sabem tots no cal esperar res bo ja que segones parts mai foren bones.