divendres, 5 de febrer del 2010

el perfum

NOVA MODA. COM ESTAN ROBANT
L'altre dia em van cridar al porter automàtic un home per vendre'm uns perfums, com no li vaig obrir es va enfadar i em va dir que només per veure'ls no m'anava a cobrar, però de molt mala gana; jo li vaig contestar que no m'interessava i es va enfadar, arribant a dir-me que sóc "un rata". No sé si tindrà una cosa que veure amb el que està passant, sembla cert, és molt perillós.  ¡¡ULL!! Quan me'l van contar se'm van posar els pèls de punta.
  A una amiga la van dormir al bany del Cinema i la van robar. No recorda res més que una Sra. que li va donar a olorar un Perfum.... 

També jo vaig ser abordat ahir a la tarda, en el pàrquing d'un centre comercial, per dos homes que em van preguntar quin era el tipus de perfum que jo usava. 

Després, em van preguntar si m'agradaria provar un perfum sensacional que ells estaven venent a un preu d'oferta. Probablement jo hauria acceptat si no hagués rebut aquest e-mail algunes setmanes enrere avisant-me sobre el cop del perfum. Els homes  estaven entre els cotxes aparcats, imagine que esperant que aparegués algun incaute

Vaig parar una senyora que anava en direcció a ells i la vaig prevenir que m'havien avisat que en els centres comercials o estacionaments hi havia gent que t'abordava per oferir-te OLORAR EL PERFUM que estaven venent però que en realitat no és perfum, ÉS ÉTER. Quan l'olores te desmaies i aprofiten per a furtar-te tot el que portes de valor i qui sap que més. 

Copia aquest missatge i envia'l a les teves amistats, ja estan operant en totes partes. ¡No és un acudit!

Fins ací es un correu que ens han enviat  però que personalment ens creguem al 100% doncs ja ens va contar una història semblant uns xics d'ací de Catarroja que teníen una empresa a un poble d'ací prop i vingueren uns comercials de productes químics de neteja. Bé, no anem a donar noms doncs no tenim el permís explícit d'estes persones però esperem que estigèu tots i totes alerta i no vos passe. Salut.

3 comentaris:

Kurtz ha dit...

Doncs a mi em sona haver escoltat històries semblants, però les tenia per llegendes urbanes.

Catarroja Descoberta ha dit...

Si Kurtz i no et falta raó, tal i com ens han escrit el correu sona a llegenda urbana, però et podem confirmar que aquest xic en qüestió que va olorar els "productes de neteja" que veníen a vendre-li va tindre la sort d'eixir del seu local de negoci al notar-se mal, al carrer el varen socòrrer, apenes veía i es notava molt maretjat, dels tipos eixos ja no va saber més. Justament l'altre company que treballava amb ell acabava d'eixir a fer unes compres, ell estava soles. D'açò farà un any.

Anònim ha dit...

Si roben el corruptos peperos..............................................patetic