dimarts, 2 de febrer del 2010

Chardí aprova 1º de demagògia

Per fí hem sabut a què es dedica Fco Chardí: a apendre DEMAGÒGIA. 
En una ostentació de pedantería sense llímits aquest home es va cobrir de glòria el passat plenari, amb un discurs vuit de continguts i copadet de demagògia barata.
 Una noteta amb xifres, (que veges vore d'on les treia  ja que no creguem que siga del seu cap, doncs pensar mai ha segut un dels seus forts) li passava al Palometes, Fco Guillem, i este li la tornava com diguent: "aixó ho defens tú, jo no entre a eixe drap", ja vegèu! Palometes no es va voler tragar el "sapo" però ahí estava Chardí, que ho va fer de bon gust. 

Clar està, amb la lluita interna de poder que tenen els peperos (sí, a Catarroja també, doncs qui més i qui menys ja està pensant en presentar la seva pròpia candidatura pel PP a les properes eleccions municipals d'enguany que vé), Chardí va fer possiblement un dels pitjors discursos polítics que s'han escoltat mai a Catarroja.

Per no aclarir els motius que han dut a l'alcaldessa i el nou regidor  a treure-nos 100.000'00 €uracos a l'any, va tirar 20 anys enere en el temps i parlà del jornal que cobrava Cubillos quan va ser alcalde però, intencionadament o no, s'en oblidava que a Cubillos el va succeir Chirivella i que aquest últim, al primer plenari municipal va fer el mateixet que la Sole, o siga, pujar-se'n el jornal.
Aixina que no cal ser experts en matemàtiques per a saber que si Cubillos cobrava molt i Chirivella es va pujar el jornal: Chirivella passà a cobrar més del que estava cobrant Cubillos.

Per ahí vas per molt mal camí Sr. Chardí, les fal·làcies no son bones companyes. Va seguent hora que canvíes el discurs i deixes que es defenga Sole dels motius perquè pensa que s'ha de pujar el sou  fins a 60.000'00 €ur  .

Si és que a estos els poden els deliris de grandesa!  Aisss, com es nota que somiar és de vades.

i és que entre col i col demagògia
..... a tot açò, per quin motiu es varen ficar eixos jornals la Sole i el nou regidor????

5 comentaris:

la bien pagá ha dit...

Yo creo que lo que estaba haciendo es defender su sueldo. Este quiere ser el candidato del PP y como nadie quería defender el sueldo que se ma metido la sole y el otro que tb quiere ser alcalde pues sale él a la palestra para hacer puntos, dejar entrever que es el quye ahora manda y defendiendo el sueldo que él se hubierapuesto y que se pondrá en caso de ganar primero en su partido y después en el pueblo, dos cosas que las veo crudas, crudas de verdad. Ahora que morro morro tiene un rato!!!!

Anònim ha dit...

De vergonya!

radio macuto ha dit...

Home, jo crec que sí que tindrà alguna possibilitat perquè ganes en té moltes, porta urbanisme (una área on van a parar i a demanar favors molts del PP amb pasta) i compta amb el recolzament de Genoveva (que és la que li va plantar cara i presentà llista alternativa al Chirivella). Altra cosa és que des de valència el dixen (que no crec, només cal mirar la foto i escoltar les xorrades que diu)

Anònim ha dit...

MORRO, MORRO Y MORROS ES LO QUE TIENE ESTE TIO

queria llamarme Roberto ha dit...

Iba pa hombre... pero me quedé en mono.