dijous, 30 de juliol del 2009

ETA EZ - ETA NO

La banda terrorista ETA ha tornat a matar. No saben fer una altra cosa.
Des de Catarroja Descoberta no volem mantindre cap sil.lenci i per això mostrem la nostra més rotunda i enèrgica condemna cap aquest atemptat de Mallorca que ha llevat la vida a dos joves guardia civils de 27 i 28 anys.
El nostre més sentit condòl als familiars i amics de les dues víctimes de la violència etarra, com als membres de les forces i cossos de seguretat de l'estat.
De l'autor d'aquest post: la por i el sil.lenci són la mort.
Carlos i Diego, descanseu en Pau.

dimecres, 29 de juliol del 2009

resum del plenari d'ahir

Del plenari d’ahir ens centrarem en les tres mocions presentades pel PSPV i EUPV.
L’ordre del dia d’un ple de pura rutina el pasarem de llarg (com semblava que volien pasar-lo alguns regidors que, ho bé se votaven els punts (com l’alcalde), o simplement no savien el que estaven votant. Seria la calor?
Anem per feina.


Primer que tot, sembla que encara hi ha regidors que pensen que estan al Parlament Europeu o la ONU… Un temps tediós, llaaaarg i profundament avorrit (el 90% d’eixe temps ocupat pel gran orador Harbi Mustafá efectivamente) dedicat a parlar d’Honduras i el seu colp d’estat.
Que sí Rosa (EUPV) que sí, que totalment condenable, que fatal, que un retrocés democràtic… però estimats representants del poble: que estem a Catarroja i no a Tegucigalpa!

Molt més encertada (per la municipalitat i gran part del contingut) va estar la moció presentada per EUPV sobre la laicitat de l’estat espanyol, que va obrir un “interesantisim” debat teològic i jurídic entre els nostres regidors.
Es legal o no és legal que els representants polítics vagen a les procesons catòliques? o als actes de la Iglesia de Jesus de los Santos de los últimos días? Chirivella va reconeixer que anava als de “los últimos dias”. Evidentment i lamentablement la moció va ser rebutjada per tots els partits polítics. En contra votaren els beatos del PP-UV. I s’abstingueren el PSPV-PSOE i Bloc. Algú creu que anaven a acceptar, tots aquells i aquelles que van a les procesons, que estàn fent algo il.legal com afirmava la portaveu d’EUPV?
Cal destacar la intervenció del ‘tradicional’ portaveu del Bloc el Sr. Monzó quan va explicar la seua abstenció perque la procesó es tracta d’una tradició i les tradicions ja se sap… son tradicions… que si estes que si aquelles… Ahí em de reconeixer que Rosa Perez va tindre una resposta que calificarem d’atinada i el més important, d’esquerres. -Tirar cabres des d’alguns campanaris també estava considerat com una tradició, per no parlar d’altres…- (sic). Molt bé Rosa per eixa eixida i molt honrat el fet de reconeixer que inclús en l’esquerra (malauradament) encara hi ha gent que porta en la sang (en vena com feies en el teu gest, això de eixe catòlicisme que tenim tant mamat), encara que al meu parer podies haber-te explallat un poc més en el tema tradicions. Ho podies haber fet i ben fet.
Xe, una llàstima de moció i una llàstima d'incapacitat d’acord entre els partits d’esquerra. Per a variar veritat…

La moció presentada pel PSPV per ajudar i adoptar beneficis fiscals per a les families més desfavorides del poble, aquelles que entre tots els seus membres de la unitat familiar no superen el salari mínim interprofesional (i en son més dels que pensem) va ser rebutjada pel PP-UV. El PSPV demanava una rebaixa d’impostos i facilitats en el pagament (fraccionat i sense interesos) com estan fent en molts pobles. El PP va replicar que si feren això l’Ajuntament recaudaría menys diners. El socialiste Alberto Gradolí va donar en el clau, recordant-los que estem en crisi i si es recauda un poc menys per ajudar als més desfavorits que es prioritze doncs i que no es gasten tants diners en festes i saraos. Chirivella va saltar al crit desgarrador de –en les últimes festes soles ens hem gastat 30 milions de pesetes-(sic). Quan en eixe moment va eixir una veu d’un racó per a dir –gracies senyor alcalde per recordar-ho-(sic) era ella si ella, Maria Angeles Lopez Sargues (UV). La seua segona frase de la legislatura. La primera va ser -a la senyora Mir li costa molt mantindre el museu- dues frases en el que portem de legislatura. No està gens malament per a cobrar 3000 euros al mes.
El mateix que hem dit abans. Una llàstima de moció pels vots en contra de la dreta (PP-UV) i l’abstenció (encara no entenem perquè) d’EUPV i Bloc.
Sobretot una llàstima per a aquells que les estan passant canutes, per no dir putes i no parlen de milers i milions d’euros amb la facilitat i fribolitat amb la que ho fan alguns polítics.

dimarts, 28 de juliol del 2009

hui ple ordinari

Aquesta vesprada a les 20:30h es celebrarà el ple ordinari corresponent al mes de juliol.

Com els estarà afectant als nostres polítics l'extrema calor dels últims dies? Millor que vajes i no t'ho conten.

Aquest és l'ordre del dia:
1-Lectura i aprovació actes anteriors
2-Actualitzacó de la taxa per matrícula en l'escola municipal de teatre
3-Declaració de Servei Públic i aprovació inicial del reglament d'explotació del servei de Teatre-Auditori de Catarroja
4-Aprovació definitiva de l'estudi de detall de la parcel·la 52-53
5-Aprovació inicial Modificació Pressupostària 3/2009
6-Reconeixement extrajudicial de crèdit 3/2009
7-Compte general 2008
8-Informe estabilitat pressupostària a raó del compte general
9-Mocions i precs i preguntes (recordem que el públic no pot fer precs ni preguntes perque el PP ho va prohibir)

En el saló de plens hi ha aire condicionat. Estarem fresquets. O no...

diumenge, 26 de juliol del 2009

amb el dit dit dit...

Qui deu d'estar ballant de content a aquestes hores no deu ser Joan Petit precisament... L'última del portaveu popular Francisco Guillem (el de la foteta -no comment-), ha estat la d'enxufar a dit, suposem que amb eixa part del cos, a la seua núvia com a gerent i màxim responsable doncs, de l'empresa "pública" creada pel PP-UV de Catarroja.

Empresa creda per a col.locar a núvies i afiliats del PP? Això és el que sembla no cregueu?

Ens estendríem ben agust en aquest post, però tenim complida i detallada informació en el blog de Wilson Ferrús.

dijous, 23 de juliol del 2009

qui ens crema més? la calor o el PP?

Apreta en les últimes setmanes. Apreta la calor, i crema és cert, però no és menys cert que el PP-UV del nostre poble també sembla estar dispossat a cremar-nos. En aquest cas les nostres butxaques. Tots hem notat de forma notable l'espectacular pujada dimpostos per part del PP-UV (si Chirivella sí, la dreta puja impostos) sobretot en el rebut de l'aigua i el famós TAMER. No és d'extranyar escoltar tantes converses al carrer al respecte. -100 euros he pagat aquest mes d'aigua! (sic)- deia ahir un veï meu indignat, o més que això, cremat? Que clar, el que tu penses, que higiènics són els 10 o 12 que viuen a casa d'aquest home, si no fora perque qui viu en sa casa és la dona i ell mateix. Doncs bé, el que li ocurreix a aquest matrimoni no és un fet exclusiu, és el que ens està passant a tots els catarrogins i catarrogines. L'engany d'un govern, PP-UV, que ens fa pagar TAMER (tractament del fem) quatre vegades a l'any junt amb el rebut de l'aigua. I no, no és tracta d'un pagament fraccionat com algunes persones creuen. És tracta d'una patranya tramada pel PP-UV per a traure'ns els diners de forma descarada a la gent honrada. I per què? Per a què aquesta desproporcionada presió fiscal? Per a què paguem una contribució en la qual el PP-UV també ens volia enganyar, però que gràcies a l'acció política de l'espavilada oposició del PSPV ens han tingut que tornar els diners que ens volien mangonejar de més? per a què paguem en impostos de circulació més que en la ciutat de València? etc... per a millorar la sanitat? la educació en barracons? per a inversió en els barris oblidats del nostre poble? (els carrers els arreglem amb els diners que ens envia el PSOE de Zapatero afortunadament) per ajudar als parats, families nombroses, jubilats?... NO. Res d'això no li importa al PP-UV de l'alcalde Francisco Chirivella.
Ens deixen tremolant per culpa dels impostos per a fer-se despatxos de luxe en una ampliació de l'Ajuntament que ja podien haver fet una residència pública per a la tercera edat que falta ens fa.
Per a pagar més de 45.000 euros a una regidora del PP, Soledad Ramón, que no complix el que promet als pares d'alumnes i tant li dona com estiguen els xiquets del nostre poble i les condicions en que tenen que acudir a l'escola.
Per a pagar més de 40.000 euros en un periodista al servei del PP (pagat també pels nostres impostos)
Per a que els regidors del PP-UV cobren una mitja mensual de 2.000 euros (no està gens malament).
Per a pagar més de 45.000 euros a un assessor al servei del PP.
Per a gastar-se en total més de 300.000 euros de diners públics sols en personal de confiança del PP-UV.
Per que l'alcalde Francisco Chirivella és compre un silló de luxe marca "chester" que val un milió de les antigues pesetes.
I per a que el senyor alcalde Francisco Chirivella cobre més de 100.000 euros! Més que el president del govern d'Espanya. I tot això ho paguem els citadans i ciutadanes honrats i honrades.
I ara que fem, li preguntem al senyor Francisco Chirivella i als senyors del PP-UV com se'ls presenta l'estiu? O els preguntem si saben que a Catarroja hi ha 3.000 parats, families en situacions econòmiques molt complicades, persones jubilades i pensionistes que se les veuen i desitgen per a arrivar a final de mes? els preguntem si saben que estem en crisi?
Què fem?
De moment les "temperatures" continuen pujant...

diumenge, 19 de juliol del 2009

i despres van amb la bandera d'Espanya

Avuí llegint el diari Público hem pogut comprovar que els "españolitos" del PP que es jacten de lluir la bandera espanyola en tots els actes als que acudixen, i que critiquen a l'equip de Govern de Zapatero al crit de "España se rompe" no desaprofiten qualsevol ocasió i tots els contactes possibles per a desprestigiar al nostre país.

Ací teníu l'artitcle sencer:
www.publico.es

i és que l'envetja es corroix tant per dins.

divendres, 17 de juliol del 2009

per la vida i la cultura: concentració 19 de juliol

Enfront de la plaça de bous de València (c/ Xàtiva) a les 17:30h.
T'esperem!

dimecres, 15 de juliol del 2009

marieta,marieta, que estic en el primer escaló...

Lo bó que té ser pobre, però honrat, és poder dormir tranquil toootes les nits.
De segur que aquesta nit els mal sons d'alguns polítics tenen com a musiqueta de fons aquella història de por que ens contàven quan erem xicotets i que deia: "marieta, marieta, estic en el primer escaló..." uf, quina por passavem sobre tot quan tan sols quedaven uno ó dos escalonets.

Com ara ja és tard us deixe un audio d'aquesta colla parlant sobre la formula 1: "aquí hay pelas para todos una pastuqui importante.."

Amics, ara si que vaig a dormir plàcidament.... "francisco, francisco, estic en el primer escaló.... " Buuu

dilluns, 13 de juliol del 2009

Camps no té dignitat? quina llàstima d'home

Aquests darrers díes tots hem escoltat la comparança amb el cas de la desapareguda Pilar Miró i els vestits que es va comprar per a representació (i que segons ella pensava deixar per a RTVE quan deixara la tele) en càrrec a els comptes de la tele, uns 6000 euros i que el PP va posar el crit al cel i li demanava una pena de 12 a 14 anys de càrcel.

I es que depen de quin siga el color de la camisa d'una persona per al PP les coses tenen o no importànacia, o és que no s'enrecorda Rita de quan convidava als jutges de lo Penal del Suprem a vore les falles? i qui no s'enrecorda també que fà uns mesos la filla d'una regidora del PP de Getafe que es va gastar entre 30.000 i 40.000 euros de la targeta de crèdit que utilitzava sa mare amb càrrec a l'ajuntament. En la seva defensa la regidora del PP alegà que sa casa era tan gran que hi havía una part de la casa on no arribava la conexió Wi-Fi, jajaja i jo ací xuplant de la wi-fi del veí de la finca del costat, jajaja

Però tornant al tema que ens ocupa i preocupa... Mr Camps, si encara li queda alguna cosa de dignitat dimitisca ja home, no enrede més les coses, tot i més ara que la seva benvolguda Rita l'ha "traïcionat" doncs sobre dir vosté que davant les corts i davant el jutge:"Yo mismo me pago mis trajes", i que "yo fuí en persona a Madrid con dinero en efectivo a pagar mis trajes" ara va ella i confirma lo contrari, admitix que s'els han regalat i vol denunciar al que reb anxoves de Cantabria per acptar el regal.


divendres, 10 de juliol del 2009

Catarroja = precarietat = barracons

Vergonya li tindría que haver donat huí a l'alcalde i a tota la seva cort d'honor obrir els diaris i trobar-se les reclamacions d'un col·legi digne que han fet les mares i els pares dels xiquets del CP Joan XXIII.

Tant es val deixar generacions senceres de catarrogins i catarrogines estudiar en barracons, ...mentres ells tinguen vora UN MILIÓ DE LES ANTIGUES PESETES per a comprar-se un sofà per al despatx!!!

La Generalitat que presidix l'imputat per suborn Camps va decidir crear una empresa pública,(en la por que fan les empreses públiques:mireu sino Marbella), doncs aquesta empresa pública, CIEGSA, paga tard i mal, a Catarroja podem comparar per eixemple les obres del CP Joan XXIII i les de Larrodé, unes eixen i altres no, malgrat que les obres del col·legi públic costen mes cares que les altres, que jo pense que hauríen de treballar millor i més ràpid, no?

El que tenim clarísim és que el Joan XXIII l'acavaràn o sí o sí, doncs l'AMPA no va permetre altra solució a aquesta situació tan perjudicial que patixen els seus fills día rere día, ploga o faça sol...

I una pregunteta doncs ací no hens hem pogut aclarir bé: sabem que l'alcalde de torn de Catarroja, Francisco Chirivella, és diputat provincial, algú ens podría confirmar si "treballa" en educaciò? Creguem que sí però no estem segurs. Si fora així, si fora d'eduació empitjora la situació que patim a Catarroja doncs tenim ja 3 col·legis sencers en Barracons...

dimecres, 8 de juliol del 2009

Apunyalen a un jove a Catarroja

A primera hora de la vesprada la policía ha rebut una telefonada avisant que hi havía un jove estés en terra al barri del Charco.

En acudir la policía local han vist que el xic estava viu, encara que sagnava pel costat, i han avisat a la guardia civil i la SAMU, ràpidament han acudit quatre patrulles de la guardia civil i una ambulància medicalitzada la qual s'ha endut el jove a l'hospital.

També ha anat la "secreta" que ha estat fent preguntes pels comerços de la zona, val, a eixa zona no hi han molts comerços (pregunteu al vostre regidor de barri perquè), realment ha anat a uns bars.

I des de que ens hem assabentat del fet ens hem preguntat, ha anat algú a buscar l'agressor ó hi hà uno en un punyal tacat amb sang pegant voltes pel poble?

Encara no han aclarit les causes però el que sembla cert és que el xic ferit és de Catarroja, esperem que aquest jove es recupere.

dimarts, 7 de juliol del 2009

Nou Mil·leni, bajo la huerta está el negocio

El urbanismo postmoderno llega a la localidad valenciana de Catarroja, en plena comarca de l’Horta, con el proyecto denominado “Nou Mil.leni”, que prevé la construcción de una ciudad nueva, de 13.446 viviendas, sobre la única zona de huerta que queda en el municipio. Con la ejecución de este proyecto urbanístico, ejemplo de ocupación del territorio en el País Valenciano durante los últimos años, Catarroja pasaría de los 28.000 habitantes con que cuenta actualmente, a cerca de 50.000.

La polémica ha acompañado a este plan urbanístico desde su alumbramiento. Y no sólo por estar plagado de “irregularidades urbanísticas”, según denuncia el colectivo Salvem Catarroja, sino por la trayectoria de sus protagonistas: el alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, la constructora Llanera y el Instituto Valenciano de la Vivienda de la Generalitat valenciana (IVVSA).

El “Nou Mil.leni” es el proyecto con el que el municipio de Catarroja identificará a quien ha sido su alcalde durante una década, Francisco Chirivella, del Partido Popular. El primer edil ha llegado hasta el punto de convocar un pleno extraordinario, en el que se votaban dos recursos de particulares contra el “Nou Mil.leni”, a las ocho y media de la mañana; o hacer coincidir el mes de exposición pública para presentar alegaciones, con el periodo vacacional. (leer artículo entero)

Article que ha publicat "www.rebelion.org"

el PP elimina l'hospital infantil a la nova FE

Tots hem sentit més d'una vegada que "la televisió idiotitza", doncs bé, aquesta és la màxima que ha fet aplicar el PP i amb Canal9 i la seva arxi-coneguda manipulació ha idiotitzat a molts valencians i valencianes per tal de guanyar un grapat de vots i per molt que faça coses tan horribles com construïr un macro-hospital nou "la Fe" i eliminar literalment l'hospital infantil que ara hi hà a la Fé, la gent d'apeu, gent com tú i com jo (que s'alçem de bon de matí i arrivem a a les tantes de la vesprada de treballar (qui tenim la sort de treballar)), doncs siga capaç de continuar votant al PP, malgrat els nostres xiquets estudien dins de barracons (d fet l'altre día el meu nebot va vore els contenedors del port i em preguntava quin col·legi era eixe), doncs no oblidem que a Catarroja el C.P.: Joan XXIII, el CP nº 5 i el CP nº 6 están integrament a barracons (la meitat dels col·legis públics del poble)
Ací vos deixem de nou un altre correu referent al nou Hospital la Fe que ens havèu enviat per a publicar. Gràcies.


Hola chicos. Soy Mara A.... No se si sabíais que trabajo como pediatra
en el Hospital Infantil La FE y que actualmente estamos "en pie de guerra"
contra la construcción del nuevo Hospital La Fe, que no va a contar con un
pabellón infantil a pesar de toda la maravillosa prensa que se le está
dando.


Los niños, van a disponer de una planta más como si se tratase de
cardiología o psiquiatría de adultos y desde luego el objetivo de atención
integral especializada al niño se va a difuminar muy rápidamente, si se
comparten con adultos muchas de las estructuras del hospital ( por ejemplo
urgencias) El nuevo hospital tiene además otras muchas pegas, como la
reducción del número de camas ( por mucho que hablan de miles de metros
cuadrados en las noticias) que en caso de pediatría es todavía más
llamativo.
Mis compañeros, que llevan aquí mucho más que yo, han luchado desde la
fundación de este hospital, por conseguir que el manejo de los niños sea lo
más "humano" e "integral" posible y desde luego, si no se hace nada, el
traslado al nuevo hospital va a suponer un gran paso atrás en este sentido.
Es bastante frustante ver como muchísimas personas muy válidas ( médicos,
enfermeras, auxiliares y demás personal) se están planteando jubilarse
antes de tiempo, ante el obligado traslado que se avecina.
Sinceramente creo que no es una rabieta y que no hay ninguna razón política
que nos mueva a movilizarnos. Ya sabéis que los médicos en general somos un
colectivo un tanto "perezoso" para estas cosas, pero desde el principio no
se contó con la opinión de ningún profesional para el diseño del nuevo
hospital y ahora nos advierten que es demasiado tarde.
Estrenar un nuevo Hospital sería fantástico, pero no
tiene sentido que lo nuevo, sea claramente peor que lo que existente.
Mi intención es daros una dirección de un blog que se ha creado, para que lo
visitéis, lo difundáis a todos vuestros contactos y si pensáis que es una
causa justa por la que "luchar" firméis on line en el sitio que se indica.


http://adehi.blogspot.com/


No suelo mandar casi nunca correos masivos, pero creo sinceramente que hay
que hacer algo.
Si queréis más información, escribidme ¿vale?
Muchísimas gracias.
Un abrazo

Mara

dilluns, 6 de juliol del 2009

EL PP-UV ENS LLEVEN LA FARMACIA DE GUARDIA 24 HORES SENSE QUE S'INFORME DE LES SEVES CAUSES ALS USUARIS

De moment i sense donar cap explicació els catarrogins i catarrogines ens quedem sende fàrmacia de guardia 24 hores durant tot l'estiu. I recalcar de moment, que governant com governen mai se sap el que pot passar... Catarroja s'ha quedat sense el servei de farmàcia de guàrdia de 24 hores permanent en la població. Aquest servei, que va ser presentat per l'alcalde, Francisco Xirivella, com el compliment d'una reivindicació històrica veïnal, no estarà disponible en ple estiu en la localitat, motiu pel que ens haurem de desplaçar, com abans, a altres poblacions.

A la web municipal no estàn les farmàcies de guàrdia corresponents a juliol i agost.

A més, tampoc hi ha cap indicació que, durant aquests mesos, la farmàcia de guàrdia és la del servei mancomunat. Tampoc se'ns informa de a quina farmàcia podem acudir. Així que aquells que vullguen saber quina és la fàrmacia de guardia... A buscar-se la vida. Cridar a l'Ajuntament o a la Policia Local, acudir personalment als panells o fullets informatius de les farmàcies...


En aquest poble governat per Francisco Chirivella tres són les claus: PAGA, CALLA I NO PROTESTES!

otra chaPPuza

Amb el seu quefer particular l'equip del Francisco Chirivella ha tornat a fer de les seves, i es que si fà uns mesos ens anunciava l'apertura d'una farmacia de guardia les 24 hores a Catarroja ara ve l'estiu, la prova de foc, i el PP torna a suspendre estrepitosament, ací vos deixem la prova de que no som els ùnics que hem anat a provar sort buscant la farmàcia de guardia de torn i no l'hem trobat.

Açò no és qualitat i futur, açò és igual que abans, o siga que no és el futur sino el passat.

Aquestes coses ocorren perquè la reivindicació històrica ha segut del PSOE i el PP no creu ni ha cregut mai en aquest projecte.

diumenge, 5 de juliol del 2009

Ecclestone elogia a Hitler i a Camps

I és que serà de veres que "Dios los cría y ellos se juntan", perquè un gran admirador de Camps, que ens va prometre als valencians que tindríem circuit de Fórmula 1 si guanyava Camps, s'ha confesat com a fervient admirador de Hitler.

Ecclestone pensa que les democràcies no son bones i, a l'igual que feu en València demanant el vot per a Camps, ara proposa a Mosley -el fill del líder fascista britànic- com a primer ministre al Regne Unit, recordem que Mosley ja ha segut denunciat a la Formula 1 per actuar com un dictador.

Son les coses que té la democràcia, que la gent pot opinar el que vullga gràcies a la llibertat d'expressió.

divendres, 3 de juliol del 2009

polítics catarrogins que pensen en el bé dels veïns

De nou avuí tornem a llegir una bona notícia sobre Catarroja als diaris: UN JUTGE ANUL·LA L'ACORD DEL PLENO DE L'AJUNTAMENT PER A ELIMINAR LA PINADA DE LA PLAÇA DEL FUMERAL
Recordem que aquest acord que ara anul·la el jutge volía carregar-se la pinada de la plaça del fumeral per a que una empresa privada poguera construïr un parquing privat de luxe i a uns preus desorbitats. La sentència, contra la que cabría recurs, és de nou un altre avís a l'alcalde i al PP de que les coses no es fan com ells acostumem a fer-les, es a dir: aquest acord no era urgent, al menys per a poble, no sabem si per a l'alcalde ó el propietari de l'empresa privada sí que ho era. Però ja sabem tots els que patim a Fco Chirivella que quan vol fa els plenos extraordinaris i amb caràcter urgent per a tractar temes tan anti-catarrogins com el Nou Mil·leni, Plaça Fumeral.. ara la justícia li ha donat un bon tiró d'orelles.

Pot ser de veres el que diuen alguns que el PSOE local ha interpossat moltes denuncies en aquesta legislatura en contra de les actuacions autoritàries de Fco Chirivella i el seu PP a Catarroja, però, algú troba que hi hà altra forma de parar-li els peus a aquest desgovern que patim que no siga deixant que parle la justícia? Nosaltres podem respondre contundentment que no, HUÍ PER HUÍ NO HI HÀ CAP ALTRA FORMA D'EVITAR QUE EL PP ES CARREGUE EL NOSTRE POBLE I ACONSEGUIR QUE ESCOLTE LA NOSTRA VEU. De fet, l'ùnic grup que li ha parat els peus al PP a Catarroja ha segut el PSOE, malgrat haja segut recurrint a la justícia.

Diu la maldició "en juicios te veas aunque los ganes" però, sabent que anar al jutjat és de per sí engorròs i car, (no hem d'oblidar que el PSOE deu de duur una fortuna emprada en defendre els interesos del poble), quantes ganes de fer possible una altra Catarroja ha de tindre una persona capaç de denunciar tot el que no considere just per al poble pel bé dels seus veïns?

Des de la Catarroja Descoberta volem donar les gràcies a Wilson Ferrús per escoltar-nos, per fer cas al poble, per fer-nos sentir que les nostres queixes, les nostres reivindicacions no cauràn mai en sac trencat mentres tú estigues a l'ajuntament, seguix aixina el poble necessitem gent com tú.

dimecres, 1 de juliol del 2009

3 anys des de la catàstrofe al Metro-València


Tres anys després del pitjor accident de Metro ocorregut a Europa –dilluns 3 de juliol de 2006, València, línia 1, estació de Jesús, 43 persones mortes i 47 ferides– molts interrogants continuen sense resposta. Sembla com si no haguera passat res, més enllà de la culpabilitat atribuïda en temps rècord al maquinista per excés de velocitat. Una tragèdia col·lectiva i desenes de tragèdies personals, en un sistema públic de transport en el que resulta extraordinàriament fàcil i econòmic vigilar la velocitat dels combois.
L'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes i evitar que muira també el record d’aquella maleïda jornada, oblidada –o pitjor, ignorada– per la ciutadania, pels mitjans informatius, per la Justícia i per l’Administració, que mai no ha volgut assumir cap responsabilitat i que creu que el mal ocasionat es pot reparar amb unes indemnitzacions i amb un monòlit il·legible i esquàlid, abandonat junt a un parc a 300 metres del lloc de l’accident.
La pròxima concentració serà divendres 3 de juliol de 2009 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu de València.
En commemoració del tercer aniversari de l'accident hi haurà també altres activitats (veure programa adjunt)

E-mail rebut a la bústia d'aquest blog. Donem les gràcies a l'amic que ens l'ha enviat i des d'ací també ens fem ressó d'aquesta protesta i d'aquesta injustícia sense culpables polítics i volem recordar que el PP demanà la reprovació de la Ministra de Foment de llavors Magdalena Álvarez per un clot a la línea de l'AVE Madrid -Barcelona, (quan als planols els havía donat el vist i plau l'ex-ministre de foment del PP Álvarez Cascos), en canvi a València, amb aquesta gran tragèdia no han havut responsables polítics, serà perquè ens governen un tall d'irresponsables?