divendres, 20 de novembre del 2009

Wilson Ferrús: el polític millor valorat

Wilson Ferrús, líder del PSPV-PSOE
Abans d'analitzar o de donar comptes dels resultats de l'enquesta, voldriem en primer lloc agraïr el seguiment i la gran participació que aquesta ha tingut entre els nostres lectors. Cosa que ens congratula i ens anima a seguir treballant. Fets els agraïments que creiem pertinents i necesaris anem per feina.

En primer lloc destacar l'elevada participació, cosa que ens fa pensar que els ciutadans teniu, tenim, molt a dir dels nostres representants. Hi havien ganes i s'ha notat.

En l'apartat de valoracions positives dos questions ens han cridat l'atenció una està clara, l´alta valoració del líder socilista Wilson Ferrús i l'altra, que l'únic que ix airòs i beneficiat és el propi Ferrús d’eixe 34% (que aplegà fins al 40%) que després de molt barrinar el cap aplegarem a l´encertada, o no, conclusió que no és tracta de ningún altre polític en concret, si bé poden haver casos aillats que així siguen, sino que és un vot que ens parla del cansanci i aborriment dels nostres polítics, de les mateixes cares, dels mateixos discursos de sempre, de tots menys d'un, el Secretari General i portaveu socialista Wilson Ferrús, que com ja hem dit abans resisteix i amb força, aglutinant la meitat dels vots positius.
En conclusió. Hi ha un clar guanyador en valoració positiva, el socialista Wilson Ferrús amb el 50% dels vots.

I evidentment hi ha ha dos clars derrotats en aquesta enquesta. Dos polítics que aglutinen el gros dels vots negatius, el popular Francisco Chirivella i la comunista Rosa Perez Garijo (EUPV) amb el 46% i el 30% respectivament. Sumant entre ells dos sols prop del 80% dels vots de valoració negativa.
Podriem dir en aquest cas que 'Dios los cria y los modos y modales e intereses los juntan?

Ara vos deixem a vosaltres que lliurement feu la vostra valoració de l'enquesta en l'apartat comentaris.
Segur que teniu moltes i molt profitoses coses a dir.

Gràcies de nou per la vostra participació.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

No me extraña que el alcalde y Rosa Perez sean los peor valorados. El uno el Chirivella es un cadáver político más quemado que la pipa de un indio. Y la otra es para darle de comer aparte. Así les va a los pobres de EU que tienen ese lastre.

un votante ha dit...

Ha sido sorprendente la participación. Enhorabuena. Además bastante seria (dentro de lo que cabe en una encuesta de este tipo)porque era imposible votar dos veces desde el mismo ordenador (que conste que lo comprobé, jeje). Bueno, el resultado previsible, desde el PSPV es desde donde más aportaciones se hacen y más opoisición se puede ver, se nota un buen trabajao. Con sto no digo que los demás no hagan nada pero desde luego quien más sale y se mueve (por lo menos así lo parece) es el PSPV y su portavoz. La valoración tan negativa de Chirivella era de esperar (no lo pueden ver ni los suyos) y la de Rosa previsible (no existe, no se la ve y tiene un carácter...)

ave fenix ha dit...

La gent no es boba i sap qui és qui, i es veu en el resultat de l'enquesta. En este poble, sense desmereixer el treball del Bloc, i de la base d'EU (la Rosa ni està ni se la espera...) el PSPV-PSOE es qui més treballa al meu parer pel poble. No hi ha més que vore els plens municipals.
Per cert jo també vaig intentar votar més d'una vegada des del meu ordinador i no vaig poder. Per això em sembla que l'enquesta és fiable.

Maria Ruiz ha dit...

Bien por Wilson! Enhorabuena!
Confio en ti y vote por ti, espero y deseo que seas nuestro próximo Alcalde. Ojala!!!

Raül ha dit...

Vull recordar que amb Rosa, com a Regidora, EUPV s'ha convertit, per primera vegada en la història, en 3era força política del nostre poble.
He de recordar que amb Rosa, EU tornà a l'ajuntament de Catarroja després d'1 legislatura sense tindre representació).
He de recordar que amb Rosa, EU ha pujat qüasí en 300 vots o dit d'una altra manera de un 5% a un 6%

Alguna cosa ben feta habrà fet Rosa i EU en aquestes dues legislatures, no?

Per cert, per què als enllaços fiqueu EUPV i no EU de Catarroja com la resta d'organitzacions polítiques?¿

Salutacions
Raül (afil·liat i membre del Consell Polític local d'EU DE CATARROJA)

Si deu vol ha dit...

Al Chiri le quedan cuatro días (Si Deu vol que si que vol...)

Catarroja Descoberta ha dit...

Hola Raül:
En primer lloc gràcies per entrar i fer-nos a plegar les teues valoracions, cosa que t'agraïm i en segon lloc ja està sol.lucionat el tema de l'enllaç. Com supose que sabràs, quan crearem aquest blog, en els enllaços si que estava EUPV de Catarroja, però debut a una restructuració que tinguerem que fer al blog per problemes tècnics ho tinguerem que repetir tot de nou i anarem de presa per a no perdre els enllaços. Hauràs vist com alguns enllaços que no eren de Catarroja ja no estàn etc. En fi, problema resolt.
Gràcies de nou per entrar i participar en Catarroja Descoberta.
Salut

Anònim ha dit...

L'únic vot que té el florero d'UV segur que és de la seua "amiga del alma". Molts vots en contra té Rosa... per alguna raó serà.

puseta ha dit...

Estic d'acord en que alguna cosa haura fet bé EU en les dues últimes legislatures, segur. Però de vegades el comportament i les formes i maneres, com diuen els de este blog, que es té cap als altres (tots hem vist com Rosa tracta a qui a ella no li cuadra, inclús als seus propis companys/es i excompanys/es de partit) poden ensombrir les coses bones "les polítiques" (que alguna, encara que siga una) puga haver fet. Això, en la meua modesta opinió és el que crec ha pasat i ha castigat la gent en esta enquesta.
Raül presentat tú i jo vos vote ;-)

Anònim ha dit...

Gràcies des d'EU de Catarroja pel canvi de nom al nostre enllaç.

Salutacions a tots/es!
Raül

Anònim ha dit...

Mira, la señora Rosa Perez Garijo és una imprsentable i no es mereix ni que parleu tant d'ella.

Anònim ha dit...

Per a que no vos amenace en denunciar-vos als que feu este blog. Segons la R.A.E impresentable: adj. Que no es digno de presentarse o de ser presentado.
Ja ho crec!

Chiri a fer la mà ha dit...

Què li passa al Xiri, que ja fa dies que no se li veu el plumero? Ha emigrat o l'han enviata fer la mà?

radio Macuto ha dit...

Me han dixo que Chirivellón no repite seguro y que tendrá complicado acabar esta legislatura. Al parecer está bastante mal y no puede cumplir con sus funciones de alcalde, lo que hece que el grupo municipal sea una olla de grillos lleno de desorden y desorganización. Al parecer quiere imponer como sucesor al sobrino del florero, Comos. Uno que siempre ha vivido del cuento y amparado por Camps. Nunca h trabajado pero vive de puta madre como director de la fundación agua y progreso. Su mujer estuvo en el gabinete de prensa de Camps y de ahí pasó a Canol 9 (muy enchufada como su marido). Lo que tiene dificil este enchufado del PP es que pueda formar su propio equipo porque tendrá que cargarse a casi todos los actuales concejales del PP para dar entrada a los suyos. A esto se resisten los actuales concejales que viven muy bien cobrando una pastuqui del Ayuntamiento. Ya veremos qué pasa y cuando se larga el Chiri.

radio Macuto segunda parte ha dit...

La que tampoco repite es Rosa la de EU. La verdad es que será bueno para el partido, para Catarroja y para el Ayuntamiento. Está ya bastante cansada y quemada. Y esto le gusta muy poco. Además, le dedica pocas horas y no trabaja mucho que digamos. desde que se fue su esclavo (martí) EU no existe. Y si aumentó en votos no fue por ella sino porque EU supo utilizar muy bien el tema de Nou Mil·leni e hicieron una campaña centrada en el PAI. Le comieron la bola a los de Salvem que estaban como interventores y en su lista y se hicieron con los votos del no al Nou Mil·leni. No se explica que el BLOC casi se va a haver puñetas habiendo trabajado y haciendo mucha más oposición que Rosa y EU. pero tranquilos que ella no repite, lo está diciendo a los uatro vientos. El problema será ¿quién? porque no lo hay.

Próximo capítulo: Monzó y el BLOC

juan ha dit...

He vist que un vei ha escrit este text al foro La Ciutat de Catarroja: "Tengo entendido que el CATARRODA nos cuesta 120000 euros al año. haciendo unos pequeños cálculos,
3 prestamos al diax365 dias=1095 prestamos al año, si dividimos 120000euros/1095prestamos =109,59
euros. Nos sale a los ciudadanos de Catarroja a 109, 59 cada prestamo de bicicleta, es decir 18234 de las antiguas pesetas. Con las necesidades de todo tipo que hay en Catarroja. Por favor supriman el CATARRODA, por muy políticamente incorrecto que sea. Los ciudadanos de Catarroja se lo
agraeceran a nuestros políticos"

Pregunte ¿si són veritat estes xifres? i si ho són perque no fas un estudi més datallat del que suposa este servei tan inutil i costos per a Catarroja.