dimarts, 17 de novembre del 2009

un altre forat negre per culpa del PP-UV

L'equip de govern (PP-UV) asumeix que l'Ajuntament de Catarroja pot aplegar a pagar fins a 346.200 euros de dèficit a l'any a la empresa que gestiona el Teatre Auditori.
Un negoci redó per a l'empresa adjudicataria i un nou forat negre per a l'Ajuntament. Un gran negoci per a una empresa pprivada a costa d'una inversió realitzada amb els nostres diners.
Així doncs els ciutadans de Catarroja podem aplegar a pagar fins a 346.200 euros cada any a l'empresa a la que el PP-UV li ha adjudicat la gestió del nou Teatre Auditori (TAC).
Francisco Chirivella i els seus complices continuen ofegant els catarrogins.
Fins a quan...?

P.D: L'enquesta de valoració dels nostres polítics està donant resulats més que interessants. Prompte serà analitzada. De moment donar-vos les gràcies a tots aquells que esteu participant en ella.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Però com permitim que esta gentola del PP i UV governe o millor dit desgoverne Catarroja. Quina vergonya! Estic fart i asquejat d'esta gent que mos fa tot lo que mos esta fent.

carmela ha dit...

me ha llegado una de las mejores noticias que podia esperar FRANCISCO CHIRIVELLA SE RETIRA, no se si será verdad, pero por gente de su entorno me han dicho que podia ser antes de fin de año. LA MALA NOTICIA, es que quiere poner a el florero en su puesto, ¿ podrias averigüar si esta información es verdadera?