dimarts, 3 de novembre del 2009

el TAC ja és deficitari

Fa només uns dies que s'inaugurava a bombo i platillo el TAC (no la prova mèdica, que a alguns no els vindria gens malament, a vore si lo seu va a ser cosa del "riego") Teatre Auditori de Catarroja i ja és deficitari en més de 346.000 euros.

Senyors del PP i carxofa d'UV porteu la ruïna a Catarroja, al nostre estimat poble i a la butxaca de tots en el que ell convivim. Però vosaltres continueu pujant-vos les vostres asignacions, amb sous desorbitats, els vostres i els dels vostres asesors, personal de confiança, periodistes al vostre servei, continueu despilfarrant els diners dels catarrogins, Chirivella gastant-se de forma inmoral els diners públics en telèfons, taxis, sillons de luxe d'un milió de pesetes... En definitiva PAGA PUEBLO Y CALLA!!! No?
Senyors del PP i carxofa d'UV no teniu vergonya ni la conegueu.
Catarroja és un poble, el poble de tots i totes els catarrogins i catarrogines. I no el vostre cortijo.

2 comentaris:

catarrogí d'esquerres ha dit...

El cortijo com digueu vosaltres, si els catarrogins i catarrogines volem, en poc més d'un any sel's acava.
Però per a això cal donar tot el suport amb el nostre vot a la millor opció ( i única possible guanyadora)per a governar Catarroja. Es necesari aglutinar els vots de l'esquerra i donar la nostra confiança al PSPV-PSOE de Wilson Ferrús. Com en el seu dia, al 2007 haguera segut necesari el Compromís a Catarroja. I així a hores d'ara no estariem aguantant al Chirivella i carxofes. Però entre la una i l'altre (que si jo primer, que si jo primera...) quedarem així, tres en ratlla i la pilota en mans del PP i la Carxofa.
Espere que no es repeteixca la història.
P.D: Es la meua humil opinió

Anònim ha dit...

hola me gustaria saber si es el ayuntamiento el que tiene las reservas de las mejores filas para el las obras que se hacen en el TAC, porque intento hacer la reservas para cualquier espectaculo en la fila 8 ó 9 y siempre estan ocupodas