dijous, 18 de juny del 2009

despolititzar el futbol?

Si fà uns díes ens contàven que Guillem Bargues, el germà del regidor d'hisenda pel PP a Catarroja, es deixava la presidència del nostre Catarroja CF i molts aficionats s'alegràvem de que per fí es podía despolititzar l'equip de futbol ara va i ens diuen que Javier Estivalis és el nou president del club...... Xé! açò quin canvi és?

Si aquest senyor és el germà del que està casat amb la filla d'Eliseta, la regidora del PP de Catarroja, o siga que de nou torna a estar polititzat el nostre Catarroja CF.

Encara ens cap una pregunta, també ens intentaràn enganyar a l'afició arreplegant signatures a la porta del Mundial 82 "per a demanar una subvenció extra de 53.000 euros" quan al paperet que ens mostràven i que preteníen que signarem era una sol·licitut per a reprovar a tots els regidors de l'oposició? De fet, quan estàven arreplegant les signatures la subvenció extra de 53.000 eur ja la teníen abonada.

Eixir del foc per a caure a les brases.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Está casado con la hija de la concejala? Yo creo que te equivocas. Este es aún peor que el otro. Eran amigos de juerga (podría contar con pelso y señales más de una de esas juergas y cómo disfrutaban) el hermano del portavoz del PP se retiró un poco de esos desmadres pero este...!!! continúa en líos cada vez que entra en un bar. No os acordais de la última riña en el bar de la plaza de El fumeral donde le metieron de ostias hasta que se cansaron y acudió hasta la policia? UN PERSONAJE ASÍ NO ES LA MEJOR CARTA DE PRESENTACIÓN PARA UN CLUB COMO EL NUESTRO. Hubiera preferido la otra opción, el de la sepia. Más serio y muy responsable. Algo que éste no conoce. Ya veremos como acabamos...

Anònim ha dit...

Javier no esta casado con la hija de Elisa, el que esta casado con Eliseta es el Hermano, Javier estaba en el Centro de Informacion Juvenil, digo estaba porque trabajar no trabajaba, y ahora no esta. Pero bueno lo de ser presidente del CF CATARROJA, ya me parece muy fuerte, no saben donde meter la cabeza para figurar y no trabajar.

Catarroja Descoberta ha dit...

Oído cocina!!!, aquesta vegada sí que ens hem liat, però ja està corregit, gràcies per les vostres col·laboracions.

De totes maneres pensem que és molt fàcil perdres en tots aquest líos de família pepera a l'ajuntament de Catarroja

és reialment escandalós i penós.
Prepararem un post amb els treballadors i treballadores de l'ajuntament i la seva relació amb el PP. De totes formes us podèu fer una idea si anàreu a votar a les europees i veguèreu qui eren els apoderats del pp a les taules.... no coment

Bé, però aquest serà altre post

nestor ha dit...

en aquest poble esta tot polititzat, si s'en va l'antic president, es per que ve un altre igual!!!!

casapepemerda ha dit...

Igual no, pitjor encara. A este li va la juerga cosa mal (ja ho diu anònim) i de vegades se passa. pregunteupels bars i vos contaran les mogudes. Té la santa mania de posar-se amb tots i dir a totes i clar, de vegades es troba amb algú més xulo que ell. Lo dels lios de famílies en el PP... ai si jo contara (eh palometes i florera?)

Anònim ha dit...

Pues Javi no es mal tio... Un poc vividoret etc etc però a mi no em cau mal de fet em cau bé. Altra cosa és la imatge que puga donar com a president del Catarroja eso es otro cantar. El que si que es un fill, un xulo, un fanfarro un fantasma de aqui te espero, és el que estava de president abans el palometes. Mal homofob snif snif! que mire en casa abans de fer eixos discursos neonazis peperos (a alguna xica en algun garito) quan va tot col.locat no comment

Anònim ha dit...

Pues sí, habla, critica y se descojona de lo que el llama "maricones" pero se ve que en casa cierra los ojos. El nuevo presidente pues otro que tal. Apañao va el club. No sé por qué al final Juanjo no se ha lanzado. Tio serio y con solvencia. Muy derechas pero amante del futbol a tope.

Anònim ha dit...

PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRACIA FORA ETA!

TU ERES EL TERRORISTA ha dit...

El alcalde de Catarroja el popular Francisco Chirivella va afirmar literalment en el passat ple del mes de maig que "tots aquells que penjen cartells en faroles son uns terroristes" (sic). I ara jo em pregunte: amb el tema de les merdes de gos Xirivella no n'ha deixat ni una de farola sense enmerdar amb propaganda merdera. I de forma probada. No com la seua guardia pretoriana que comet delictes possant denuncies falses a gent honrada. Així doncs, segons el seu propi raonament... Es Francisco Chirivella un terrorista? SI