dijous, 11 de juny del 2009

Nou Mil.leni NOOOOO

Com vàreu poder llegir ahir a la premsa escrita , a la permsa digital i a la blogosfera catarrogina, la justícia torna a donar un avís al grup de govern de Catarroja (PP + UV), a la consellería d'urbanisme (IVSA) i a l'empresa en concurs d'acreedors "Llanera" i de nou torna a suspendre cautelarment l'execució de la barbàrie urbanística que vol destruïr el nostre poble i convertir-lo en un barri marginal de l'extrarradi de València.

Aquesta vegada hem de donar les gràcies al grup socialista PSPV -PSOE de les corts valencianes qui, a instàncies de l'agrupación socialista local que dirigeix Wilson Ferrús, va presentar un recurs en contra d'aquest macroprojecte sense trellat anomenat NOU MIL·LENI.

També donem l'enhorabona a tots i totes els que ens estimem Catarroja i que día rere día ens oposem a perdre els orígens de la nostra terra, que sería de la comarca de l'horta sense horta? com haurem d'anomenar a la nostra comarca l'Horta Sud? l'Asfaltat Sud?

Quin interés té el grup de govern de torn a Catarroja (PP + UV) en acometre aquesta salvatjada de la qual ningú ens ha pogut mostrar cap benefici? Per què els plenos relatius a aquest tema els celebra a les 8 adel matí? Per què no tenen en compte l'opinió de la ciutadanía? per què no es respeten els nostres drets fonamentals? Per què l'alcalde i Llanera son els únics que veuen beneficis? que seràn ells els únics beneficiats?

Tan sols ens resta pensar que aquest aberrant projecte vullga anar tan depresa per si algún jutge que vaja a suspendrel definitivament es trobe amb l'horta plena de formigoneres i arrancats tots els arbers i ja no el puga suspendre per "fets consumats".
I es que amb tant de misteri i tant d'absurd nosaltres ja no sabem que pensar.

1 comentari:

Rafa ha dit...

Al final aplegarà la suspensió definitiva! Aplegarà, aplegarà...! Es un desitg, però tant debò es faça realitat. Ara és moment de gaudir de la notícia i esperar que Catarroja mai no siga un barri dormitori i sense horta del cap i casal. Sense desmereixer la feina feta fins ara per altres partits polítics, aquesta vegada hi ha que agrair al PSPV-PSOE que haja aconseguit aturar momentaneament la barbàrie i molt sospitosa Nou Mil.lenni.