dissabte, 13 de juny del 2009

Camps: suspitós de suborn

I açò de dir-li Molt Honorable a una persona sospitosa de soborn ó el que és el mateix implicada per cohecho no és massa llògic. Per eixe motiu ara a les 18:30 és la concentració a la Plaça de la Verge, a València.

Ací vos deixem una imatge d'un retall del diari Levante EMV de fà uns díes. Vos sona alguna persona a aquesta foto? Son la gent que està recolzant sense pudor a un polític presumptament corrupte, com hem dit abans suspitós de suborn, a que eixira del jutgat de prestar declaració, una declaració tan "aclaridora" segons ell (el sr. Camps implicat fins les orelles en un cas de presumpte suborn) que en lloc de quedar en llibertat sense càrregs (com tú ó com jo), va continuar seguent implicat i el deixaren eixir en llibertat amb càrregs, com la majoría dels delinqüents (que entren per una porta e eixen per altra); doncs els seus advocats apel·laren a que tot el mon el coneix i que li sería molt difícil escapar sense que ningú s'en adonara i per eixe motiu pregaren que no li ficaren la fiança.

Però tornant a la pregunta, coneguèu a algú a aquesta foto?, doncs bé, a la foto podem vore (just darrere de la persona que està d'esquenes amb un mocador fallero) al fill del germà del regidor del PP per Catarroja, Comos el florero, que és també director de la fundació "Agua y Progeso", una fundació que ningú sap quina feina fà però que cobra vora 60.000 euros anuals. Imaguinem que acudir a aquestos actes entrarà dins les seves atribucions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

José Alberto Comos no és fill del Concejal del PP Vicent Comos, sinó nebot. Podies informar-te un poc més. Afectivament, es el president de la fundació "AGUA y PROGRESO" y sonaba per a substituir a Chirivella com a cap de llista del PP catarrogí.

Anònim ha dit...

José Alberto Comos no és fill del Regidor del PP Vicent el "florero" com afirmes, sinó nebot.

Catarroja Descoberta ha dit...

anònim 1: tens raó en dos coses la en que Jose Alberto Comos és fill del germà del regidor, ja és la segona vegada que ens pasa,(18-febrer-09) sorry, i la segona cosa on tens raó és que precidix la fundació "agua y progreso" per motius purament afectius,
per altra banda a Catarroja sonen molts noms com a cap de llista del pp, doncs a Chirivella no el vol ningú al partit i no saben com fer-lo fora. també sonava molt el nom de Chardí, el de Genoveva, el de Guillem Bargues.. qualsevol menys el que hi hà

anònim 2, gràcies per la teva col·laboració, ja està solucionat